- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.801
oo çok uygunmuş vereceğin linki bekleyim ben Rabbim bize yaptığın iyilikleri kat be kat sana döndürsün inş.elinden geldiğince herkese ayrı ayrı yardımcı olmaya çalışıyosun, ilgileniyorsun çok sağolnow foods tribulus yurt dışında 15 Lira
gitti gidiyordaki fiyatı 40 lira üstü filan
:Saruboceq: amin umut cümlemize inş.çok yeniymiş
allah uzun yıllar verrsin mutlulukla inşallah
hoşgeldinn deyyann nasılsınn.yerleştinmi evineee memnunmusunnn
net baglandımı evine?cok sık girmiyon artık
sen her ay tek ilişkimi deniyon deyyan
özel mesaj sürem bitmedi henüz onu bekliyorumm.dolsun yollıcam cnmoo çok uygunmuş vereceğin linki bekleyim ben Rabbim bize yaptığın iyilikleri kat be kat sana döndürsün inş.elinden geldiğince herkese ayrı ayrı yardımcı olmaya çalışıyosun, ilgileniyorsun çok sağol
h.b. canım çok iyiyim
yerleştim çarşıya çok yakınım iyi oluyo
stajım başladı okula gidiyorum canım
o yüzden sık giremem artık sizleride merak ediyorum
ne yaptınız die
evimde var artık internet
bana bir akıl verin
bu sefer tek ilişki değilde gün aşırımı olsa
benim içinde bioritme bakına.s.
sen ünv ye devam ediyrodun dimi
hangi bölümdü?
cnm sen bilirisn ama ben gün aşırı ilişkiye karşıyım erkek bebek için
bide bişi sorcam sana
vajinal akıntın azmıdır? ilişkiye girdigin günlerdeki akıntı miktarın nasıl?
ahhh canimmmmmm yaaaa canim erkegin seni uyarmasi lazum daaaaaaaah bi bilsem nie olduğunu gerçi normal de de aman aman istekli bi tip değildim de şimdi hepten vasat haldeyim :umursamaz:
ben bilmiyom sag kasigim agridimi ben denerim gardassssssgurbet sen bi daha ne zaman denicen
anam ne dem her zaman sey edcez diye kanun mu varrr dun gce dedim namazi kilip herifimin de gönlunu edem dedimmmm anam wc ye bir girdimmmm oyyyyyyyyykaydirigubbakcemile3 ilahiii gurbettt.numaracıı seniiiiaklinialirimsmile
Şenizye beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişakkıdı:roflol:kız napiim ben seni
bu arada umut sormuşsun atlamışım 2 yıllık
yok canım ben 2. lise olarak okuyorum
üniversite sonrasında inşallah
hayır az değildir
çünkü iç çamaşırımın ıslaklığı beni herzaman rahatsız etmiştir
ilişkiye girdiğim günlerdede stresden sanırım isteyerek olmuyo ,açıkçası sırf hamile kalıyım psikolojisi ile oluyo
:1shok: desene bu ii günlerin hele bi hamiş kal doğur belden aşağısını sadece wc de hatırlıcaz kaydirigubbakcemile3slm asilmavi bendede vardı kuruluk isteksizlik hata acıyordu bile ama benim doğum sonrası galiba kıızm 6 buck aylık dahah yeni yeni düzeliyorum diyebilirim ben hamile kaldım doğum yaptım hep isteksizdim:1hug:kardeş kardeş 9 ay uyuduk 40 cıktı fallan kıızm 6 aylık oldu daha yeni yeni:)
:1shok: desene bu ii günlerin hele bi hamiş kal doğur belden aşağısını sadece wc de hatırlıcaz kaydirigubbakcemile3
slm asilmavi bendede vardı kuruluk isteksizlik hata acıyordu bile ama benim doğum sonrası galiba kıızm 6 buck aylık dahah yeni yeni düzeliyorum diyebilirim ben hamile kaldım doğum yaptım hep isteksizdim:1hug:kardeş kardeş 9 ay uyuduk 40 cıktı fallan kıızm 6 aylık oldu daha yeni yeni:)
kocişe acıyorum .. umarım kendim acınacak hale gelmem sonra forumda ''kumaları olan hanımlar buyrun dertleşelim'' die topik açıyomuşum :1shok:evettt aynen ölee
kocişe acıyorum .. umarım kendim acınacak hale gelmem sonra forumda ''kumaları olan hanımlar buyrun dertleşelim'' die topik açıyomuşum :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?