- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.841
bcm nelerı denemedın bızlede paylassırsan sevınırım cnm yamimozam bence takılma.rabbim istediyse.zaten o gelecekk.tamam yinede içinde kalmasın canım.hadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallah.hepimizz..valla ikincide denemediim bi kaç yöntem var ücüncüde onları deneyecegim.hayırlısı olsun inşallah..
bcm nelerı denemedın bızlede paylassırsan sevınırım cnm ya
yook gamzem yok.öyle degil.hep sizinde bildikleriniz.yani demem oki şu çinko hapı flan denememiştim.onları denerim.bu sefer yumurtamın çatladıgından emin olurum.ne bileyim.işte bunları yapmammıştım yani onu demek istiyorum..
emin ol siz benden daha fazla bilgiye sahipsinizdir.ben çok giremiyorum.kızlarım musade ederse her fırsatta girmeye çalışıyorum ama sizler gibi pek aktif degilim(( saglık olsun.
elarayada aktif olana bilgi diyo.o yüzden onada istemeye hakkım yok ...allah yardımcım olsun.bol dua.kısmetse olacak.inallah..daha önce verdigi bilgiler var saolsun onları kullanırım sanırım..
yani degişik bişey yok..:))kaydirigubbakcemile5
cnm diger arkadaşlara ne yoladıysam hepsini sanada yolladım emin ol
bi kac gün önce bişi buldum onuda umut ve gamzeye yolladım diger arkadaşlara ve sanada yollıcam tabikii!!!
cnm diger arkadaşlara ne yoladıysam hepsini sanada yolladım emin ol
bi kac gün önce bişi buldum onuda umut ve gamzeye yolladım diger arkadaşlara ve sanada yollıcam tabikii!!!
cnm ıns olacak ewet dene cınko hapını kurlerı felan cnm ıns hepımıze nasıp etsın mevlamyook gamzem yok.öyle degil.hep sizinde bildikleriniz.yani demem oki şu çinko hapı flan denememiştim.onları denerim.bu sefer yumurtamın çatladıgından emin olurum.ne bileyim.işte bunları yapmammıştım yani onu demek istiyorum..
emin ol siz benden daha fazla bilgiye sahipsinizdir.ben çok giremiyorum.kızlarım musade ederse her fırsatta girmeye çalışıyorum ama sizler gibi pek aktif degilim(( saglık olsun.
elarayada aktif olana bilgi diyo.o yüzden onada istemeye hakkım yok ...allah yardımcım olsun.bol dua.kısmetse olacak.inallah..daha önce verdigi bilgiler var saolsun onları kullanırım sanırım..
yani degişik bişey yok..:))kaydirigubbakcemile5
kızlar gecen ruyamda gordum ruyası bıle cok guzel valla 4.oglum oluyomus ama yuznu gormuyom yatırmısım guya esımde yatsı namazı kılıyomus bırı soruyo dıyomkı 3 kızm bır oglum var dıyorumkı ne kadar bı guzel duygu o kadar sevınıyomkı ınan o ruyanın hala etkısındeım ınsss gerceklesır ınssssssss
elara benide unutma bacım benim adam delirdi 4. yü istiyo çok kötüyüm ben çooook kızlar lütfen bildiklerinizin hepsini yazıncnm diger arkadaşlara ne yoladıysam hepsini sanada yolladım emin ol
elara benide unutma bacım benim adam delirdi 4. yü istiyo çok kötüyüm ben çooook kızlar lütfen bildiklerinizin hepsini yazın
ay cnm ınan senı cok ıyı anlayabılıyorum gercekden cok guzeldır emınım ah ah bende cınsıyetını ogrenmeden hep öle hayyeller kurardım ama ogrenınce cok kötu oluyo ınsan ama dogunca unutuyosun yuzunu gorunce ama cektıgını yasadıgını bı sen bılıyosun cnm kımseye bısey dıyomusun cunku cnm cok haklısın ıns cnm ıns yasarız o duyguları hayırlısıylagamze bana bi ara hamileyken erkek demişlerdide.ben 15 gün erkek diye sevincimden ..nasıl mutluydum bi bilsen.seni anlıyorum ama ben bu sevinci 15 gün yaşadım.yalanmış ama ben o mutlulgum kısa sürmüştü.ah eşim dolanıp durup oglumun annesi demezmi.valla sevinçten aglayacaktım o günlerde.bire ramazan öncesi o arefe günü ögranmiştim dotor erkek kesin demiştire rabbim en güzel gününde beni güldürdü demiştim((
sonrada kız denilinceki halimizi bi düşünsene..evde aglamıştım.oglumun annesi kelimesi bitmişti((
rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..
aaaaaa ezellll.hadi bakalımmmm..senin kız bir yaşında var dimiii..sen başla kuzumm..allahın izniyle olacakk..düşünürseniz ne zaman edcennn...
sen nasıl bakıyorsun bu bio ritime bide sana göndereyim istersen bilglerimi özelden hımm..
gamzecim hayır olsun inşallahhhkızlar gecen ruyamda gordum ruyası bıle cok guzel valla 4.oglum oluyomus ama yuznu gormuyom yatırmısım guya esımde yatsı namazı kılıyomus bırı soruyo dıyomkı 3 kızm bır oglum var dıyorumkı ne kadar bı guzel duygu o kadar sevınıyomkı ınan o ruyanın hala etkısındeım ınsss gerceklesır ınssssssss
gamze bana bi ara hamileyken erkek demişlerdide.ben 15 gün erkek diye sevincimden ..nasıl mutluydum bi bilsen.seni anlıyorum ama ben bu sevinci 15 gün yaşadım.yalanmış ama ben o mutlulgum kısa sürmüştü.ah eşim dolanıp durup oglumun annesi demezmi.valla sevinçten aglayacaktım o günlerde.bire ramazan öncesi o arefe günü ögranmiştim dotor erkek kesin demiştire rabbim en güzel gününde beni güldürdü demiştim((
sonrada kız denilinceki halimizi bi düşünsene..evde aglamıştım.oglumun annesi kelimesi bitmişti((
rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..
elara benide unutma bacım benim adam delirdi 4. yü istiyo çok kötüyüm ben çooook kızlar lütfen bildiklerinizin hepsini yazın
helenx nasılsın bacııııım gamzeeem sen nasılsın hepinizi öptüüüüüm
ay cnm ınan senı cok ıyı anlayabılıyorum gercekden cok guzeldır emınım ah ah bende cınsıyetını ogrenmeden hep öle hayyeller kurardım ama ogrenınce cok kötu oluyo ınsan ama dogunca unutuyosun yuzunu gorunce ama cektıgını yasadıgını bı sen bılıyosun cnm kımseye bısey dıyomusun cunku cnm cok haklısın ıns cnm ıns yasarız o duyguları hayırlısıyla
9 aylık oldu bakalım bi adet göreyim de çok kötüyüm çoook çıkmam lazım kızım ağlıyo baaaay tamda yakalamıştım sizleri yaaaaa
bende senden istiyecektim zatennn
tmm yolla bide ben bakayımm
gamzecim hayır olsun inşallahhh
ben inanıyorum oglun olacak Allahın izniyleee
ayy tüylerim diken diken olduuuu
heeeeeesenağlamadeyyan gurbet bunlar hasta olanlar
bu ay kimse tutturamadı galiba(
abowwww allah muhafazaaaakannehirkocişe acıyorum .. umarım kendim acınacak hale gelmem sonra forumda ''kumaları olan hanımlar buyrun dertleşelim'' die topik açıyomuşum :1shok:
he hastalandim bennnnnnnnn:2:20aralık 1984 benim 22ekim 74 eşimin ablam çok sağol gurbet ablam naptı çok merak ediyoum onu da hastalandımı yoksa
kiz yasin 35 olcek zorlanirmiyim hamislikteeeeeeeaaa herkez çıkmış ben de çıkayım.kızlar size bir dot tavsiyesi yaşınız 35 i geçmeden 2.3.yü düşünün sonra düşünmeyin inanın çok fark ediyor.çok sıkıntım var ama sbredip şükrediyorum.siz benim gibi olmayın sevgiler.güzel haberler almak umuduyla.
insallahhh cifter cifter insalhhhhhhhkızlar gecen ruyamda gordum ruyası bıle cok guzel valla 4.oglum oluyomus ama yuznu gormuyom yatırmısım guya esımde yatsı namazı kılıyomus bırı soruyo dıyomkı 3 kızm bır oglum var dıyorumkı ne kadar bı guzel duygu o kadar sevınıyomkı ınan o ruyanın hala etkısındeım ınsss gerceklesır ınssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?