bebek cinsiyet belirleme..

bcm nelerı denemedın bızlede paylassırsan sevınırım cnm ya

bcm nelerı denemedın bızlede paylassırsan sevınırım cnm ya

yook gamzem yok.öyle degil.hep sizinde bildikleriniz.yani demem oki şu çinko hapı flan denememiştim.onları denerim.bu sefer yumurtamın çatladıgından emin olurum.ne bileyim.işte bunları yapmammıştım yani onu demek istiyorum..
emin ol siz benden daha fazla bilgiye sahipsinizdir.ben çok giremiyorum.kızlarım musade ederse her fırsatta girmeye çalışıyorum ama sizler gibi pek aktif degilim(( saglık olsun.
elarayada aktif olana bilgi diyo.o yüzden onada istemeye hakkım yok ...allah yardımcım olsun.bol dua.kısmetse olacak.inallah..daha önce verdigi bilgiler var saolsun onları kullanırım sanırım..
yani degişik bişey yok..:))kaydirigubbakcemile5

cnm diger arkadaşlara ne yoladıysam hepsini sanada yolladım emin ol
bi kac gün önce bişi buldum onuda umut ve gamzeye yolladım diger arkadaşlara ve sanada yollıcam tabikii!!!

beni bu saatte görmediniz dimikaydirigubbakcemile3
küçük erken uyudu bugün.büyükte yemek yiyo.ben doygun oldugum için o arada bakayım dedim..
maşallah baaya kişi varmış...ne güzel zaman buluyorsunuz.çocuklar uyuyunca zamanım oluyo ama bu seferde benim kocam oturuyo başına seslenemiyorum.adam akşamdan akşama oturuyo..(

bi kac gün önce bişi buldum onuda umut ve gamzeye yolladım diger arkadaşlara ve sanada yollıcam tabikii!!!

sagolasın.vermezsende gücenmem yeminle.herkesin en dogal hakkı.o kadar araştır et.tabiki istedigine vereceksin..tekrar teşekkürlerŞeniz
emin ol ikinci dogunca ne kadar zor olacakbheleki benim gibi yardım edinin yoksa:1no2:çok zor oluyormuş meger..üçüncü olursa sanırım ben hiç bakamayacagım nete(

cnm ıns olacak ewet dene cınko hapını kurlerı felan cnm ıns hepımıze nasıp etsın mevlam

kızlar gecen ruyamda gordum ruyası bıle cok guzel valla 4.oglum oluyomus ama yuznu gormuyom yatırmısım guya esımde yatsı namazı kılıyomus bırı soruyo dıyomkı 3 kızm bır oglum var dıyorumkı ne kadar bı guzel duygu o kadar sevınıyomkı ınan o ruyanın hala etkısındeım ınsss gerceklesır ınssssssss

gamze bana bi ara hamileyken erkek demişlerdide.ben 15 gün erkek diye sevincimden ..nasıl mutluydum bi bilsen.seni anlıyorum ama ben bu sevinci 15 gün yaşadım.yalanmış ama ben o mutlulgum kısa sürmüştü.ah eşim dolanıp durup oglumun annesi demezmi.valla sevinçten aglayacaktım o günlerde.bire ramazan öncesi o arefe günü ögranmiştim dotor erkek kesin demiştire rabbim en güzel gününde beni güldürdü demiştim((
sonrada kız denilinceki halimizi bi düşünsene..evde aglamıştım.oglumun annesi kelimesi bitmişti((
rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..

elara benide unutma bacım benim adam delirdi 4. yü istiyo çok kötüyüm ben çooook kızlar lütfen bildiklerinizin hepsini yazın

ay cnm ınan senı cok ıyı anlayabılıyorum gercekden cok guzeldır emınım ah ah bende cınsıyetını ogrenmeden hep öle hayyeller kurardım ama ogrenınce cok kötu oluyo ınsan ama dogunca unutuyosun yuzunu gorunce ama cektıgını yasadıgını bı sen bılıyosun cnm kımseye bısey dıyomusun cunku cnm cok haklısın ıns cnm ıns yasarız o duyguları hayırlısıyla

sen nasıl bakıyorsun bu bio ritime bide sana göndereyim istersen bilglerimi özelden hımm..

bende senden istiyecektim zatennn
tmm yolla bide ben bakayımm

gamzecim hayır olsun inşallahhh
ben inanıyorum oglun olacak Allahın izniyleee

ayy tüylerim diken diken olduuuu

elara benide unutma bacım benim adam delirdi 4. yü istiyo çok kötüyüm ben çooook kızlar lütfen bildiklerinizin hepsini yazın

aaa cnmhadı hayırlısı ıns olacak bu sefer kucuk kac yasında senın buyukdu heralde yap yap ıns olacak cnm ne zaman deneyecen cnmmmmmmmm ama esıne kurlerı yapmayı unutma kesınlıkle cnmmmmm

helenx nasılsın bacııııım gamzeeem sen nasılsın hepinizi öptüüüüüm

iyimm ezelcimmm..kızz bende adet olmadım daha.valla olayım şöyle diyomki üç ay geçsin başlayacagım..
beraber başlarızzz:))

evet kızlarımı çok seviyorummm..canım onlarr.rabbim bide erkek verirsee.hayırlısıylai nşallah.

9 aylık oldu bakalım bi adet göreyim de çok kötüyüm çoook çıkmam lazım kızım ağlıyo baaaay tamda yakalamıştım sizleri yaaaaa

bay canımm..bende çıkacagığm.

bende senden istiyecektim zatennn
tmm yolla bide ben bakayımm

gamzecim hayır olsun inşallahhh
ben inanıyorum oglun olacak Allahın izniyleee

ayy tüylerim diken diken olduuuu

yazayımm.özelden atarım..

deyyan gurbet bunlar hasta olanlar
bu ay kimse tutturamadı galiba (
heeeeeesenağlama
kocişe acıyorum .. umarım kendim acınacak hale gelmem sonra forumda ''kumaları olan hanımlar buyrun dertleşelim'' die topik açıyomuşum :1shok:
abowwww allah muhafazaaaakannehir

20aralık 1984 benim 22ekim 74 eşimin ablam çok sağol gurbet ablam naptı çok merak ediyoum onu da hastalandımı yoksa
he hastalandim bennnnnnnnn:2:
kiz yasin 35 olcek zorlanirmiyim hamislikteeeeeee
insallahhh cifter cifter insalhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…