bebek cinsiyet belirleme..

akannehirakannehirakannehir

ALLAH esirgesin bacımmmmmmmmm
eyvahedigeldismile

delüüüüü.düzelir inşallah.ama bunun sebebine inmek lazım.yani sebebpsiz değildir.ona göre çözüm üretilebilr.
konuya muziplik getireyim dediydim yerimseniben hoş böle şeyin şakasıda kötü o ayrı .. aslında birden pat die olan bi durum değil az dı şimdi hiç kalmadı ilk akla gelen erkek faktörü olabiliyor ama o zaten hakkı ödenmez üstün çaba içerisinde.... iş bende -tatlicadiarzu- böyle çok angarya geliyo akannehir şimdi elaranın dediğini denicem bakalım sonuç alırım sanıyorum

Elara ablam nasılsın geçende umuta akıntıyı yakalamakla ilgili yardım mesajı yolayacam dediydin banada yollarmısın Allah razı olsun derim duacın olurum yardım etsen ablam bu ay denemek isterim kaçırmak itemiyorum bu ay

tmm sanada yollarım
sen bana eşin ve senin dogum tarihklerini yaz ben sana uygun günleri söleyim

aaa herkez çıkmış ben de çıkayım.kızlar size bir dot tavsiyesi yaşınız 35 i geçmeden 2.3.yü düşünün sonra düşünmeyin inanın çok fark ediyor.çok sıkıntım var ama sbredip şükrediyorum.siz benim gibi olmayın sevgiler.güzel haberler almak umuduyla.

mimozam bence takılma.rabbim istediyse.zaten o gelecekk.tamam yinede içinde kalmasın canım.hadi bakalım güzel haberler alırsınız inşallah.hepimizz..valla ikincide denemediim bi kaç yöntem var ücüncüde onları deneyecegim.hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…