- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #15.821
kocişe acıyorum .. umarım kendim acınacak hale gelmem sonra forumda ''kumaları olan hanımlar buyrun dertleşelim'' die topik açıyomuşum :1shok:
kocişe acıyorum .. umarım kendim acınacak hale gelmem sonra forumda ''kumaları olan hanımlar buyrun dertleşelim'' die topik açıyomuşum :1shok:
akannehirakannehirakannehir
ALLAH esirgesin bacımmmmmmmmm
eyvahedigeldismile
konuya muziplik getireyim dediydim yerimseniben hoş böle şeyin şakasıda kötü o ayrı .. aslında birden pat die olan bi durum değil az dı şimdi hiç kalmadı ilk akla gelen erkek faktörü olabiliyor ama o zaten hakkı ödenmez üstün çaba içerisinde.... iş bende -tatlicadiarzu- böyle çok angarya geliyo akannehir şimdi elaranın dediğini denicem bakalım sonuç alırım sanıyorumdelüüüüü.düzelir inşallah.ama bunun sebebine inmek lazım.yani sebebpsiz değildir.ona göre çözüm üretilebilr.
msj geldi şimdi kartım cuma günü kesiliyor .. p.tesi günü sipariş vereyim ama çok çeşidi var bunun :uhm:
Elara ablam nasılsın geçende umuta akıntıyı yakalamakla ilgili yardım mesajı yolayacam dediydin banada yollarmısın Allah razı olsun derim duacın olurum yardım etsen ablam bu ay denemek isterim kaçırmak itemiyorum bu ay
ece tatilden ne zaman dönecekti yaw
elara hep sorcam unutuyom .. noldu son durum behlül kızı beğendi mi alıyonuzmu
hadi hakkında hayırlısı olsun .. ama baya hızlı kaydirigubbakcemile2 .. benim otobüs saati geldi iyi akşamlarohoo onun üstünden çokk sular gecti yaw:))
şuan başka biriyle görüşüyorr ciddi olarakkk kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?