bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bugüne kadar okuduklarımın içinde en garantisi adet bitimi yumurtlama oda herkesde olmuyo şans işi birazda adet bitimi yumlayanlar çok şanslısınız adet bitiimi hamile kalanların hep oğlu oluyo

Aynen canım adetim bitti benim 3 gün sürer 4.gün hamile kalmışım hemde ramazanda tek öğünle oruç tutuyordum resmen açtım şimdi 4 aylık bir oğlum var.

slm gizlarrr benim herife konuyu ctim bebk konusunuuuu ya bos ver dedi formunu mu bozacan dedi buraya gelene kadar canin cikti dediiiiii

ne dirsinizzzzzzzz

form bahane gayet iyisin daha ne olacaktı 3 çocuktan sonra manken olacak halin yok ya.güzel formunu koru yeter ama 4. de bozulmaz .bişey olmaz.başka bahane bulsun.

merhaba fhna sinopta yaşıyorum 19 haftalık hamileyim ve detaylı ultrason için samsuna gelmek istüyorum senin gittiğin yada önereceğin hastane dr varmı canım bu arada benimde 6 yaşında kızım var ikiciside % 80 kız dedi dr ilk başlarda üzülmedim dersem yalan olur ama rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip ersin

eşimin yiğeni de sinopta gerzede .sen merkezdemisin.istersen sana dotorunun adını vereyim.o çok memnun du.:teselli:

slm canım kızım 3 yaşında
2011 yazında tem.ağustos gibi düşünüyorum
Allah nasip ederse tabii
hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…