- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.661
kızlar bugüne kadar okuduklarımın içinde en garantisi adet bitimi yumurtlama oda herkesde olmuyo şans işi birazda adet bitimi yumlayanlar çok şanslısınız adet bitiimi hamile kalanların hep oğlu oluyo
kiz bol bol derken 3 tanecukkkkkkkkkkkkkk ne kadan sandunnnnnngurbetgüzeli kız sende zaten bol bol bebiş yok mu ben mi yanlış biliyorum daha mı istiyosun
Aynen canım adetim bitti benim 3 gün sürer 4.gün hamile kalmışım hemde ramazanda tek öğünle oruç tutuyordum resmen açtım şimdi 4 aylık bir oğlum var.
kiz bol bol derken 3 tanecukkkkkkkkkkkkkk ne kadan sandunnnnnn
merhaba fhna sinopta yaşıyorum 19 haftalık hamileyim ve detaylı ultrason için samsuna gelmek istüyorum senin gittiğin yada önereceğin hastane dr varmı canım bu arada benimde 6 yaşında kızım var ikiciside % 80 kız dedi dr ilk başlarda üzülmedim dersem yalan olur ama rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip ersin
kız esmen orucumu bozup yaptınız işi nasıl olduuuuu abboooooowAynen canım adetim bitti benim 3 gün sürer 4.gün hamile kalmışım hemde ramazanda tek öğünle oruç tutuyordum resmen açtım şimdi 4 aylık bir oğlum var.
kız esmen orucumu bozup yaptınız işi nasıl olduuuuu abboooooow
slm canım kızım 3 yaşındabioritim bi cok kişide tutuyor.ama tutmayanda var tabi.çin ve rus takviminden daha cok inanıyorum ben buna
hakkında hayırlsıı olsun cinsiyet belli olunca yazarsın
hoşgeldin mami
Allah bagışlasın kızınıda.kac yaşında?
ne zaman düşünüyorsun tekrar hamilelik
topige aktif katılırsan elimizden geldigince yardımcı oluruzz
acaip bişeysiniz.hiç aklıma gelmemişti.CADIARZU
oğlunu allah bağışlasın.bakalım benimki ne olacak .bu duruma hiç inanmıyordum ben .hayırlısı.:tomato:
İlk bebeğin mi?
3.inşallah 2 kızım var biri 10 diğeri 5 yaşında bu da biraz süpriz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?