bebek cinsiyet belirleme..

mrb kızlar sıze bı sey sorucamm ya bu elara yantemı tutuyormu eger öleyse benım oglum olcak hayırlısyla amakı gönlumde yatan kızdı tabıkı hayırlısıyla ALLAH'ımın ı<znıyle saglıklı olsun tabıkıde bu arada burdakıler hamılelermı bılmıyorumkda..

hakkında hayırlısı olsun cnm
kız bebek istedigine göre birde oglun varr sanırım

elara bioritme bana da bakarmısın ?
benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
kasım , aralık ve ocak ayları için bakarsan sevinirim.

hakkında hayırlısı olsun cnm
kız bebek istedigine göre birde oglun varr sanırım

evet cnmm benım 1 tane olglum var 2 cıde belırtılerım cok farklıydı herkez kız dıye yonlendırdı her gören kesın kız dıyordu ama bakalım doktorum net demedı buyuk ıhtımalle kız dedı sende öle dedın cok guvenılırmı bu elara yöntemı barii..

yanlıs yazmısın buyuk ıhtımalle erkek dedı yanı..:))

Slm topikteki hatunlar..Benim de dünyalar güzeli Kızım var..Allah bağışlarsa inş.
Tasadüfen gördüm konuyu, vakıf olmak için de dünden beri eski msjlara gözatıyorum konu ilginç geldi de :)

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..Hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin inş.aminnn
Elaracım çalışmalarında başarılar canımmm...

elara bioritme bana da bakarmısın ?
benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
kasım , aralık ve ocak ayları için bakarsan sevinirim.

ben kadının tarihlerini baz alarak bakıyorum.erkeginki pek işe yaramıyor
senin tarihe göre sadece erkek günlerin
kasım 10-11-12-13-14-15
aralık ayı hiç uygun degil
ocak 13-14-15-16-17-18
şubat 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15

bioritim bi cok kişide tutuyor.ama tutmayanda var tabi.çin ve rus takviminden daha cok inanıyorum ben buna
hakkında hayırlsıı olsun cinsiyet belli olunca yazarsın

hoşgeldin mami
Allah bagışlasın kızınıda.kac yaşında?
ne zaman düşünüyorsun tekrar hamilelik
topige aktif katılırsan elimizden geldigince yardımcı oluruzz

çok teşekkür ederim canım . planladığım gibi olmuyor hiç birşey , ben bu 3 aydan en çok aralıkta olsun istiyordum . aralıkta hiç uygun değil yazmışsın , inşallah kasımda olur . ovulasyon testi alıcam ama hangi marka alsam karar veremedim . kullananlardan bilgi istiyorum . hangisi iyi ? birde oğluna hamile kalanlar vaginal duşu denediler mi ?

super gunler valla ne kadar cok elara banda bı bakarmısın cnm ya sana zahmet ekım kasım aralık ocak ıcın cnm ya 16.01.1979 esımınkı 03.08.1974

önümüzdeki 1-2 ayda hamiellik düşünenler yazsınn isimlerini.onlara bi kac bişi yollıcamm diye yazmışsın elara . biliyorsun ben düşünüyorum . bekliyorum yollayacaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…