- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.621
şükür kavuşturana :teytey: kaçta gidicen doktoraslm ben geldim kızlar:))
yasemin çok sevindim cnm..
slm kızlae eceyle konustum gırecekdı ama cok işi var bıde heyecanlı bugun 4 de randevusu varmıs dr gıdıyo ınsss sevınclı haberlerler gelır valla eceden cok benheyecanlandım insssss gonlundekı olur ya dua edelım kızlar bu arada ıkı testın sonucuda 45 lerde cıkmıs 50 altında olunca erkekdı ya ınsssssss öledır
şükür kavuşturana :teytey: kaçta gidicen doktora
elaracım tskler cnmm banada doktor 13 haftalıkken erkek gıbı demıstı ama belkı bı ıhtımal degısır dıye umıt edıyorum hayırlı saglıklı bı bebegım olsun cnmm ama gönul kız olsun ısterdı bakalım 10 gun sonra kesın sölıcek ama benımde tahmınımce erkek..
elaraaa canim konu sahibi ne ilk sayfaya edit gelmis isteyi bir duzenle sana zahmetttt
gamzecim sen nezaman düşünüyorsun hamilelik ?
hakkında hayırlısı olsun cnm
kız bebek istedigine göre birde oglun varr sanırım
evet cnmm benım 1 tane olglum var 2 cıde belırtılerım cok farklıydı herkez kız dıye yonlendırdı her gören kesın kız dıyordu ama bakalım doktorum net demedı buyuk ıhtımalle kız dedı sende öle dedın cok guvenılırmı bu elara yöntemı barii..
elara bioritme bana da bakarmısın ?
benim doğum tarihim 05 / 12 / 1979
eşimin doğum tarihi 25 / 06 / 1975
kasım , aralık ve ocak ayları için bakarsan sevinirim.
evet cnmm benım 1 tane olglum var 2 cıde belırtılerım cok farklıydı herkez kız dıye yonlendırdı her gören kesın kız dıyordu ama bakalım doktorum net demedı buyuk ıhtımalle kız dedı sende öle dedın cok guvenılırmı bu elara yöntemı barii..
Slm topikteki hatunlar..Benim de dünyalar güzeli Kızım var..Allah bağışlarsa inş.
Tasadüfen gördüm konuyu, vakıf olmak için de dünden beri eski msjlara gözatıyorum konu ilginç geldi de :)
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..Hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı etsin inş.aminnn
Elaracım çalışmalarında başarılar canımmm...
ben kadının tarihlerini baz alarak bakıyorum.erkeginki pek işe yaramıyor
senin tarihe göre sadece erkek günlerin
kasım 10-11-12-13-14-15
aralık ayı hiç uygun degil
ocak 13-14-15-16-17-18
şubat 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?