bebek cinsiyet belirleme..

berraa sen yumurta akını sadece 1 kez denedin dimi?
ben vajinal duşarı pek tavsiye etmiyorum acıkcası.
onun yerine karbonatlı su içmek daha mantıklı
ayrıca sadece kadının ph sı öenmli degil.erkegin sperminin phsıda cok önemli.
sizin phnız istediginiz kadar yüksek olsun.sperm hareketsiz ve sayıca cok degilse bi işe yaramazzz
en kısa zamanda etkili takviye isimleri yollıcam size

ben karbonatlı suyu elma suyu iyi karıştırıp içicem elara olur dimi_?

evet canım yumurta akını sadece 1 kez denedim. başka denemedim. bu 1 ay iyice araştırıp denemeleri öyle yapmak istiyorum . bu yüzden ne öğrenirsen ve yollarsan duacın olurum .

evet canım yumurta akını sadece 1 kez denedim. başka denemedim. bu 1 ay iyice araştırıp denemeleri öyle yapmak istiyorum . bu yüzden ne öğrenirsen ve yollarsan duacın olurum .

berraa sana yöntem yollamak benim hoşuma gidiyor:)
cünkü herşeyi deniyorsunn.yumurta akını daha deneyen olmadı sen denedin helal vallaa
ve yum akı yabana atılcak şey degil aslında.bi cok kadın bunla oglanları bulmuşşş
sanaa yollıcamm bildiklerimii merak etmee

canım yumurta 15 gün dolapta bekletiliyor . yumurtanın akı ayrılıp vagene koyuluyor. işte böyle , eğer köy yumurtası olursa vagen ph ı 9 lara kadar çıkıyormuş.

kızlar bugüne kadar okuduklarımın içinde en garantisi adet bitimi yumurtlama oda herkesde olmuyo şans işi birazda adet bitimi yumlayanlar çok şanslısınız adet bitiimi hamile kalanların hep oğlu oluyo

kızlar bugüne kadar okuduklarımın içinde en garantisi adet bitimi yumurtlama oda herkesde olmuyo şans işi birazda adet bitimi yumlayanlar çok şanslısınız adet bitiimi hamile kalanların hep oğlu oluyo

bende adet bitimi oldu ama daha öncekiler olmamıştı.henüz belli değil ne olacağı beklemedeyim.eyvahedigeldismile

slm gizlarrr benim herife konuyu ctim bebk konusunuuuu ya bos ver dedi formunu mu bozacan dedi buraya gelene kadar canin cikti dediiiiii

ne dirsinizzzzzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…