bebek cinsiyet belirleme..

merhaba esenyurtta mı oturuyorsun bende orda oturmuştum?kaydirigubbakcemile5

ayyyy bizde bunu çok yaşıyoruz.kendim geldim gözümün önünedelikafadulden.şimdi gülüyo insan ama o esnada,çocuklar ortalığı ayağa kaldırdığında,etrafında ki insanlar sana bişey bilmiyo muşun gibi baktığında çok stres oluyo insan....

ben dün kızımı süs havuzu olan byere götürdüm.suyla yapmadığını bırakmadı.eşim siz burda durun,yarım saat sonra alırım sizi dedi.oynamaya başladı kızım.havuzun sularını avucuna alıp alıp içiyo...kızım pis su napıyosun diyorum,tip tip bakıyo devam ediyo.kız yapma diyorum.millet ayyyy hasta olur hanım diyo...sanki ben bilmiyorum.gidiyoruz beren dedim.attı kendini çamurun içine.gitmemem diye.inanamadım.tertemiz kıyafetlerle debeleniyo.kaldırdım aldım kucağıma ,o heyecanla benim üstümde çamurrrrr...ay eşim geldiğinde inannamadı berenin yaptıklarına.normalde usludur,sakindir.
dışarda tutuyo huyları.....
neyse uzun yazdım...
hepinize günaydınnnn..

elara ben adetlerimi hiç öyle adam akıllı esaplamamışım meğer.bu geçen üç ayda anladım ki adetlerim düzensizmiş.hep farklı tarihlerde...bugün nöbetçi eczane bulursam,alıp bakıyım teste....

arkadaşlar varya anneme çok kızıyorum...ilk çocuğum kız biliyosunuz benim zaten hayalim kızz çocuğa sahip olmaktı...başka çocuk düşünmüyodum..annem bii tana daha yap ben bakarım dedi dedi..2. çocuğu beynime soktu..şimdi de olmuyo üzülüyorum...kendi kendime dert sahibi oldum....kızımda zaten 2 yaş sendromunda ev de bi yaramaz dışarda misafirlikte ayrı bi yaramaz..benim neyime 2. çocuk((((((((

Ay kimse yok.pazar pazar herkesin koca evde galiba.benimkide evde.bana diyo.hayırdır yeni yöntem yokmuymuş daha ne içirecen bana aç bi bak bakalım diyo.hem dalga geçer gibi soruyo aslında merak da ediyo.hoşuma da gitmeye başladı aslında.en azından tek başıma uğraşmıyom.
herkese iyi tatiller...

kızın daha çok küçük cnm ya....yazık olur bi bebek daha evde.sen örtlük baksanda biraz da onun hayatından çalmak olmaz mı?ohaoldumsmile
benim kızım 3 ü geçti ,okuluna gidiyo.çok sakin genel anlamda ama eşim hala yazık etmeyelim buyavruya.1-2 yıl daha bekleyelim diyo.tabi ben psikoloğa falan sormadım.benim düşüncelerim bunlar..
ayrıca üzülme,ikinci bebeğinde olacak tatlım,stres yapma sen:hulya:.hem bak annen bakıcakmış ne güzel.güzel şeylere odaklan:hulya:

gunaydın matamatıkcım ıns hamıssındır cnm hadı alda yap beklıyoz:)))))))))

cnm,eşime dedim test al diye.ben utanırım diyemem diyo koca adam.burdada çok yağmur var,sel gibi yağıyo.ben bu havada arabayı kullanamıyorum.yarın hemşire arkadaşm var.test yaptırcam onun yanında,akşama hbri veririm sizede...

benim eşim kızımla şekerleme yapıyo.bende yemeği koydum ocağa,o sırada giriyorum.artık eşininde iştirak etmei çok güzel.benim eşim yalnız hapları içti.veee limonata içirdim hergün.okadar.zaten oruçluydu.bol bol içirdim iftardasositososito

matematık ben hamıleyım oglum da 21 aylık pedogog a gıttık en gzel dönem bu dönem dedı kıskanclık azılıyormus yanı unutuyormus ama kendını bıldıkten sonra cok zormus psıkolojık sonrunları olan cok cocuk varmıs böle bende danıs en tehlıkelı dönem 4-7 yas arası dıye bılıyorum..

bende soda al gelirken biraz limonlu içicez dedim.gitmiş yazık mineralli su almış birsürü.olmaz tabi dimi.alırım tamam dedi.Ay kuzu gibi oldu 2 gündür.maşallah.kaydirigubbakcemile3

Daha hapları almadım bilemedim ne alıcağımı araştırıyım azcık,herşeyi yedirir içiririm de hap işine girmek istemez.korkar dokunur falan diye.ginseng de aldım vitamin.faydası olur herhalde.

sormak lazım tabi...aslında mantıklı ama anneye mutlaka yardım eden olmalı...yorgun,bitkin bi anne=mutsuz bebişler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…