- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.721
umut doktorum istanbul -esenyurtta...bende şaşırdım artık 9 ay geçti..hamile kalsaydım şimdi doğardı..ben bunda da hayır vardır diye düşünüyorum..ben illa erkek çocuk olsun istemiyorum..hamile kalmaya çalışıyom..o nedenle salı gününe kadar ilişki denemelimiyim denememelimiyim şaşırdım...salı reginin 13. günü oluyo bakayım gidince çatlamış mı olur.yoksa çatalamak üzere mi olucak....
gecmiş olsun gamzecim.migrenin filanmı var?
yada misafirlerin nazarı degmiştir oku kendine:)
bende cok yorucu bigün gecirdimmm
iki arkadaşım ve onların 4 cocugu bide benim kızım .5 cocukla Avm ye gittikk
Allahım kabusss gibiydiii
arabadaa dellendi bebelerrr.biri susuyor digeri başlıyorrr
rezillik diz boyuydu:))
bidahaa töbeeeeeeee.akşam gezmesine gidelim dedim.bebeleride kocalara bırakcazzz,gecelere akacaz hehe
daha önce hiç gecikme yaşamışmıydınn
yarın sabah bi test yapsan yaa.cok merak ettimm
ben emzirirken hamile kalınmaz demiyomki.
kızım emdigi için ona haksızlık etmemek için korunuyorumm hamile kalmamak için
kızım emmemiş olsaydıı 1yaşına girince tekrar hamilelik düşünüyordumm
aminn inşşş.
hoşgeldinn.kızınıda Allah bagışalsın
Aktif katıl,fırsat bulduıkca gecmiş sayfaları okuuu.zamanı geldiginde yardımcı oluruzz sana
oyy maşallahh az kalmışş
merhaba esenyurtta mı oturuyorsun bende orda oturmuştum?kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar varya anneme çok kızıyorum...ilk çocuğum kız biliyosunuz benim zaten hayalim kızz çocuğa sahip olmaktı...başka çocuk düşünmüyodum..annem bii tana daha yap ben bakarım dedi dedi..2. çocuğu beynime soktu..şimdi de olmuyo üzülüyorum...kendi kendime dert sahibi oldum....kızımda zaten 2 yaş sendromunda ev de bi yaramaz dışarda misafirlikte ayrı bi yaramaz..benim neyime 2. çocuk((((((((
gunaydın matamatıkcım ıns hamıssındır cnm hadı alda yap beklıyoz:)))))))))
Ay kimse yok.pazar pazar herkesin koca evde galiba.benimkide evde.bana diyo.hayırdır yeni yöntem yokmuymuş daha ne içirecen bana aç bi bak bakalım diyo.hem dalga geçer gibi soruyo aslında merak da ediyo.hoşuma da gitmeye başladı aslında.en azından tek başıma uğraşmıyom.
herkese iyi tatiller...
benim eşim kızımla şekerleme yapıyo.bende yemeği koydum ocağa,o sırada giriyorum.artık eşininde iştirak etmei çok güzel.benim eşim yalnız hapları içti.veee limonata içirdim hergün.okadar.zaten oruçluydu.bol bol içirdim iftardasositososito
benim eşim kızımla şekerleme yapıyo.bende yemeği koydum ocağa,o sırada giriyorum.artık eşininde iştirak etmei çok güzel.benim eşim yalnız hapları içti.veee limonata içirdim hergün.okadar.zaten oruçluydu.bol bol içirdim iftardasositososito
matematık ben hamıleyım oglum da 21 aylık pedogog a gıttık en gzel dönem bu dönem dedı kıskanclık azılıyormus yanı unutuyormus ama kendını bıldıkten sonra cok zormus psıkolojık sonrunları olan cok cocuk varmıs böle bende danıs en tehlıkelı dönem 4-7 yas arası dıye bılıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?