bebek cinsiyet belirleme..

kızlar bugun tulcuye gıdelım dedım esıme cocuklarınodasının tulunu degıstıreyım dedım ne dedı bır bılsenız hatun sımdı sırayı bozma ılk ısımız cocuk yapmak ay ne guldum ne guldum dalga gecıyo benlen adam yaaaaa dıyom ya ben her seferınde artık ondan bısey ısteyınce bunu demeye basladı sankım kendı ıstemıyoda ıste iş olsun:)))))))))9

ewt canım denicem
diyet filan yok yapmıyom
sadece tahmini yumurtlama
gününe göre olacak, bu sefer gün aşırı 2 ve ya 3 kez denemeyi düşünüyorum
5 ekim yumurtlama tarihim

hadı hayırlısı olsunıns cnm ya tuturursun ıns cnm tahmını yapma ya ya dr gıt yada ovulosyan testı al cnm yaaaaa

Son düzenleme:

alkisalkisalkis
onlar
armut piş ağzıma düş derler canım
herşeyin yükünü bize atıyolar valla

valla bilmiyorum
iyice kafam karıştı
dr da gittim biliyosunuz tek ilişki olduğu için kalamıyorum
bu 4. ay olacak o yüzdende
2 kere ilişki deneyim diyorum bilmiyorum
RABBİM in taktiri artık

ne güzel seninde gönlünü kırmadan(hatta güldürerek) hayr demenin bi yolunu bulmuş:)

valla bilmiyorum
iyice kafam karıştı
RABBİM in taktiri artık

tek ilşki gebelik olasılığın düşürüyo gerçekten.biz eşimle kızımda 4-5 kere uğraştık....hoopp o hafta hamile kaldım..2.denememiz bu ay ,bakalım sonuç ne olacak.2 kere ilşkşye de korkuyorum.o kadar uğraştım.herşey boşa gitmesin die.....

benim de kasıklarım iyiden iyiye ağrıyo.bugün size sonucu yazarım....öptüm sizi ben okula çıkıcam birazdan...kaydirigubbakcemile3

hadı hayırlısı olsunıns cnm ya tuturursun ıns cnm tahmını yapma ya ya dr gıt yada ovulosyan testı al cnm yaaaaa

gamzecim senin yazdıklarını her okuduğumda aklıma teyzem geliyo..onunda 3 kızı vardı.enştem çok yumuşak huylu,iyi bi insandı.oğlan olsun die asla demezdi.kızlarına da çok düşkündü.fakirlikte hepsini okuttu.Teyzem 4. ye hamile kaldı sonra....Aziz Mahmut Hüdayi hazretlerine gidip dua ettim demişti onu hatırlıyorum.Allah ınizniyle şimdi 20 yaşında oğlu var.İnşallah seninde oğlun olcak sağlıklı sıhatli

ıns cnm ınsssssss rabbım hepımıze versın amınnnnnnn

bende soda al gelirken biraz limonlu içicez dedim.gitmiş yazık mineralli su almış birsürü.olmaz tabi dimi.alırım tamam dedi.Ay kuzu gibi oldu 2 gündür.maşallah.kaydirigubbakcemile3

mineralli su maden suyu aynı şeyy.markasını ne almış???
bence kullanabilirisn sakıncası olmaz.içinede limon ekleyinn
onlar bitince beypazarı maden suyu alırsınızz

kaydirigubbakcemile3 işlerine gelmediklerindee böleee yan çizerlerr:))

[

ewt canım denicem
diyet filan yok yapmıyom
sadece tahmini yumurtlama
gününe göre olacak, bu sefer gün aşırı 2 ve ya 3 kez denemeyi düşünüyorum
5 ekim yumurtlama tarihim

deyyann sen 3.cocuk olsun diyemi ugraşıyorsun yoksa erkek cocuk içinmi?
erkek cocuk istiyorsan öle günaşırı ilişkiyi unut.yinede sen bilriisn
madem yum günlerini baz almıcak sık ilişki denicen ,bioritim tarihlerine göre yap ozamann.

valla bilmiyorum
iyice kafam karıştı
RABBİM in taktiri artık

sen eşin içinde bişiler yap bence.sperm de cok önemli hamile kalmakta

hamile oldugunu sanmıyorumm içime ölee doguyorr:) hakkında hayırlısı olsunnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…