- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.741
slm kızlar hayırlı aksamlar nasılsınızzzzz
slm gamzecim
sen nasılsın ne var ne yok
bayanssulusmile
ıyıyım cnm aynı bıldıgın gıbı devam sen neler yapıyon deneyecenmı bu ay
ewt canım denicem
diyet filan yok yapmıyom
sadece tahmini yumurtlama
gününe göre olacak, bu sefer gün aşırı 2 ve ya 3 kez denemeyi düşünüyorum
5 ekim yumurtlama tarihim
kızlar bugun tulcuye gıdelım dedım esıme cocuklarınodasının tulunu degıstıreyım dedım ne dedı bır bılsenız hatun sımdı sırayı bozma ılk ısımız cocuk yapmak ay ne guldum ne guldum dalga gecıyo benlen adam yaaaaa dıyom ya ben her seferınde artık ondan bısey ısteyınce bunu demeye basladı sankım kendı ıstemıyoda ıste iş olsun:)))))))))9
bu ovülasyon testleri pahalımı eczaneden bulabiliyomuyuz
valla bilmiyorum
iyice kafam karıştı
dr da gittim biliyosunuz tek ilişki olduğu için kalamıyorum
bu 4. ay olacak o yüzdende
2 kere ilişki deneyim diyorum bilmiyorum
RABBİM in taktiri artık
neyse cnm ben cıkıyom hayırlı aksamlar
momof yumurtanın ömrü 24 saattir.
spermin yaşaması 5-7 gün yazacaktın galibaa.
kızlar bugun tulcuye gıdelım dedım esıme cocuklarınodasının tulunu degıstıreyım dedım ne dedı bır bılsenız hatun sımdı sırayı bozma ılk ısımız cocuk yapmak ay ne guldum ne guldum dalga gecıyo benlen adam yaaaaa dıyom ya ben her seferınde artık ondan bısey ısteyınce bunu demeye basladı sankım kendı ıstemıyoda ıste iş olsun:)))))))))9
valla bilmiyorum
iyice kafam karıştı
RABBİM in taktiri artık
hadı hayırlısı olsunıns cnm ya tuturursun ıns cnm tahmını yapma ya ya dr gıt yada ovulosyan testı al cnm yaaaaa
gamzecim senin yazdıklarını her okuduğumda aklıma teyzem geliyo..onunda 3 kızı vardı.enştem çok yumuşak huylu,iyi bi insandı.oğlan olsun die asla demezdi.kızlarına da çok düşkündü.fakirlikte hepsini okuttu.teyzem 4. Ye hamile kaldı sonra....aziz mahmut hüdayi hazretlerine gidip dua ettim demişti onu hatırlıyorum.allah ınizniyle şimdi 20 yaşında oğlu var.inşallah seninde oğlun olcak sağlıklı sıhatli
bende soda al gelirken biraz limonlu içicez dedim.gitmiş yazık mineralli su almış birsürü.olmaz tabi dimi.alırım tamam dedi.Ay kuzu gibi oldu 2 gündür.maşallah.kaydirigubbakcemile3
ewt canım denicem
diyet filan yok yapmıyom
sadece tahmini yumurtlama
gününe göre olacak, bu sefer gün aşırı 2 ve ya 3 kez denemeyi düşünüyorum
5 ekim yumurtlama tarihim
valla bilmiyorum
iyice kafam karıştı
RABBİM in taktiri artık
tek ilşki gebelik olasılığın düşürüyo gerçekten.biz eşimle kızımda 4-5 kere uğraştık....hoopp o hafta hamile kaldım..2.denememiz bu ay ,bakalım sonuç ne olacak.2 kere ilşkşye de korkuyorum.o kadar uğraştım.herşey boşa gitmesin die.....
benim de kasıklarım iyiden iyiye ağrıyo.bugün size sonucu yazarım....öptüm sizi ben okula çıkıcam birazdan...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?