bebek cinsiyet belirleme..

merhaba arkadaşlar,
beni de alın aranıza.
13 aylık bir kızım var. bide oğlum olsun istiyorum.cinsiyet tabi ki öenmli değil, sağlıklı olsunlar yeter de, kızı olan erkek, erkek evladı olan kız istiyor genelde..
2. bebeğimin erkek olması için canı gönülden dualar ediyorum. vakti geldiğinde tüm yöntemleri denemeyi düşünüyorum...
rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip eder inşallah..

inşallah herkesin gönlüne göre olur

ilk kızında 10 ekim-14 ekim arası erkek günü
16-26 ekim arası kız günü
tarih kesin olsaydı daha iyi olurdu tabi

2.kızında tam kız gününde haile kalmışın.
tuttu yani

sağol canım ilki şüpheli işte zaten bide prematüre oldu.erken doğum o yüzden tam bilemiyom ne zaman olduğunu.
2.kesin ama
Artık 3.yü daha dikkat ederiz senden gelen tarihlere göre yaparız.hayırlısıyla.

Elara..canım ben,kasım şubat mart deniycem. bu tarihlerde uygun günleri müsait olunca verirsen yumurtlama gününe de denk gelen tarihte deniycem canım.

banada 3 kez erkekk deikleri haldee inanmamıştımm
17 haftalıkta kesin dendiğinde inandımm ancakk
ozaman pipininn resminide verdiler elime

arkadaşalar ben bu gün doktora gittim kistlerim gitmiş...bir tane yumurtan var dedi sağda 17 mm miş..salı günü tekrar gel bakalım .dedi..9 aydır olmadığı için önümüzdeki ay hamile kalamazsan adetin 2. günü gel tahlil falan yapacaklarmış ve ilaçlı rahim filmi.....ve eşime sperm testi....benim ilk doğumum sezeryandı acaba ameliyat esnasında tüplerim tıkandı....birde size şunu sorucam bu gün reginin 10. günündeyim benim bu yumurta salı mı çatlayacak ki doktor salı çağırdı....ben ne zaman ilişki deneyeyim şimdi...bana akıl verin..dün birliktelik oldu..2 günde bir deneyeyim mi..

kızlar test aldım bende şimdi
akşam deneyeceğim akıntılarımdan şüphelendim yoksa bende erken yumurtlayanlardanmıyım :)))
belkide o yüzden tutturamıyorum
doktora gittiğimdede geçmi kalmış oldum ne geçen ay

senin doktor ne tarafta canım istanbulda ???
valla deneme konusunda ben bişey diyemiyeceğim canım ya (
bende senin gibiyim kafamçokkarıştı

umut benım doktorumu onerebılırım benım ark doktorun dedıgı gunlerde hamıle kalmıstı cnmm ben pek anlamıyorum ama doktorum super bı doktordu rbakırköyde yer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…