- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #17.781
inşallah.bu afta denemelerim var.:jeyyar:
inşallah.bu afta denemelerim var.:jeyyar:
Günaydın kızlar.Dün akşam itibariyle eşimle beraber 2. çocuk yapma kararı aldık. 7 yaşında bir kızım var.Adet düzensizliğim var.Topiği bana özetleyecek olan bir arkadaş var mı acaba.Ona göre bi yol izlemek istiyorum.(tabi erkek çocuk için)yerimseniben
bilgi verecek yokmu?bilmiyorumkismile
neler yapacan ?
akşam belki bende denerim teste bağlı :)
hayırlısı canım ovulasyon testi kullanıyormusun benim eşimde soruyor hadi ne zaman yumurtlican sen diye benimde bugün yarın ama bilmiyorum çok kararsızım senin bioritm tutuyor mu_?
ben çarşamba teste başlıyacam.ateşimi ölçüyorum.kahve.namaz,dua,muska yaptırıdm.onu taşımaya başlıyacam..yakı yapıştıracam.soğuk duş
ben o takvimleri takip edemiyorum.çünkü gerçek doğum tarihini bilmiyorum.test aldım ben.
canım muskada neler yazıyor erkek için seninde dimi bide ben her sabah ve akşam bir bardak suya 41 fatiha okunup dilek dilenecek ve içilecek diye okumuştum istersen onunda yap duanın zararı olmaz bide muhammet adını küçük 40 tane kağıda yazıp yutmak var ama hamile kalınınca yapılıyormuş
bu yakı nedir canım o ne işe yarıyor sen mi yapıştırıyorsun eşin mi ve nereye yapıştırılıyor_? çok soru sordum yahu
keşke bende gerçek doğum tarihimi bilnmeseydim sıkıntıya sokmazdım kendimi bu kadar offfff ama annem beni doğurduğu günden çooooooook emin :çok üzgünüm:
canım muskada neler yazıyor erkek için seninde dimi bide ben her sabah ve akşam bir bardak suya 41 fatiha okunup dilek dilenecek ve içilecek diye okumuştum istersen onunda yap duanın zararı olmaz bide muhammet adını küçük 40 tane kağıda yazıp yutmak var ama hamile kalınınca yapılıyormuş
bu yakı nedir canım o ne işe yarıyor sen mi yapıştırıyorsun eşin mi ve nereye yapıştırılıyor_? çok soru sordum yahu
yakının ne işe yaradığını bilmiyorum.biri tavsiye etti.bende yapacam.peki fatihayı kaç gün yapmak gerekir.
olasıya kadar bebıs hergum yap ıc bende baslamıstımda bıraktım gecen aklıma geldı ıhlas suresımıydı fatıhamıydı dıye sıze soracaktım ısabet olduyakının ne işe yaradığını bilmiyorum.biri tavsiye etti.bende yapacam.peki fatihayı kaç gün yapmak gerekir.
olasıya kadar bebıs hergum yap ıc bende baslamıstımda bıraktım gecen aklıma geldı ıhlas suresımıydı fatıhamıydı dıye sıze soracaktım ısabet oldu
ılatanura sayfaları oku deyınce zor geldı heralde gıttııı :)))))))
neyse kızlar sodamı ıctım sımcık kalkayım işlerım az kaldı bıtıreyım yemek yapayım ocukları lamaya gıderım ıste gun bıttı hadı kalın saglıcaklaaaaaaaa umutcum aksamkı deprem sızdenmıydı yoksa kople salladın kız :)))))))))))))))))))ıstanbulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?