bebek cinsiyet belirleme..

evet.bende sürekli bakıyorum.sen şimdi beklemedemisin.ne yaptın.

evet canım beklemedeyim ama günler geçmek bilmiyor hayırlısı neyse o olsun canım benim ilişki günü erkeğe yatkınlık vardı çin takvimine göre baktım erkek bide şu rus takvimi var satına göre bakılan o erkek gösteriyor ne biliyim ya şu takvimlerle kafa yormicam Allah ne dilerse o olur diyorum ama yyine dayanamıyorum işte onlarla oyalanıyorum

ben geldim merhaba işten geldim bir duş aldım hemen pc başına
elara geçmiş olsun canım ellerine sağlık liste için eksik bilgilerimi girdim
sabah tükürük testine tükürüp okula gitmiştim gelince baktım yine hiçbir şey yok ben bu ay yumurtlamıyom sanırsam

kııız bakam mı sana insan bi merak eder ayoool ama yumurta çatladıktan sonra ilişki oldu dimi_?

ben doğum tarihimi bilmiyorum. oyüzden bakmıyorum.bilsem bende belki merak ederdim.test yaptım.saat dokuzda çift çizgi çıktı.onbir buçukta tekrar baktım tek çizgiye düşmüştü.zaten bu ay beni çok uğraştırdı.30 saate yakın çift çizgi çıktı.

ESra6161 oğluşun oluyormuş hayırlısı olsun çoook sevindimmm :sm_cool:

sen yöntem neyin denemişmiydin :1rolleyes:

Son düzenleme:

doğru ya bunun muhabbetini yapmıştık senle bende keşke bbende bilmeseydim diye iç geçirmiştim amaaaan en iyisini yapıyosun canım yaaa Rabbim ne dilerse o oluyor vallah kısmet herşey

selvicim hoşgeldinnn.nasılsınnnn
yumurtlama takibi için en iyi yöntem ovulasyon mikroskobu yada kiti.yurtdışında cok uygun bak istersen yaşadıgın ülkeyee
diger türlü cok zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…