bebek cinsiyet belirleme..

elaraaaaaaaaa nasıl oldun bcmmmmmm ya gıttınmı acıle aksam ıns ıyılesmısındır bıraz

agrı sırtıma vurunca gece gittim acile cnm
iyikide gitmişimm,.röntgen cekildi zatüre başlangıcı varmış
kan tahlili de yapıldı enfeksiyon cıktı yüksek dozlu antibiyotik yazdı doktorr
cok öksürdügümden hava verildii 2 kez.bide damardan serum şeklinde antibiyotik verildii
eve geldigimizde gece 3,5 tu.
geceyi rahat gecirdim.şuanda iyi sayılırım.en azından öksürügüm cok kalmadı.

kızlar günaydın
rüyalarınız için hayır olsun inşallah
Elara sanada çok geçmiş olsun pek öenmesemedin ama bayağı varmış bişeyler desene
nasıl üşüttün öyle

Elaracım geçmiş olsun canım galiba salgın var bende aynen senin gibiyim özellikle geceleri bogulacak gibi oluyorum allah şifa versin canım.

sagol cnm ,sanada cok gecmiş olsunn.ihmal etme benim gibi doktora git mutlaka

hayır olsun rüyan.himalia ve truf güzel yorumluyorlardı

hayır olsun gamzecimm.inş rüyan gercek olurr

cnmben dogurdugumu gormuyom sadece esım onla oynuyo ıns yanı ruya tabıkı sonucta ben ınanırım ruyalarıma ya ne gorduysem o cıkıyo cocuklarım ıcın ama tabıkı rabbım bılır genede

bazı insanların rüyasının tersi cıkar,bazısınında gördügü gibi cıkar.
biz güzel yorumlayalım öle cıksınn inş cnmm.

Elara çok geçmiş olsun balgam ciğerlere inmiş demekki kendine çok dikkat etmen lazım lmaz:

kızlar günaydın
Elara sanada çok geçmiş olsun pek öenmesemedin ama bayağı varmış bişeyler desene
nasıl üşüttün öyle

tşkler kızlar
kınada yada dügünde üşüttüm muhtemelenn.duş alıp gitmiştim cünküklava:
evim soguk degildirr

kızlar günaydın
nasıl üşüttün öyle

günaydın umut amin inşaAllah ryalarımız hayırlı şeylere vesile olur
eee sen nerelerdesin geç kaldın bu sabah yoğundu işlerin galiba

hayır olsun rüyan.himalia ve truf güzel yorumluyorlardı

bazı insanların rüyasının tersi cıkar,bazısınında gördügü gibi cıkar.
biz güzel yorumlayalım öle cıksınn inş cnmm.

amin inşaAllah bize güzel oğluşların müjdecisidir bu rüyalar

günaydın kızlar...

ah elara belliydi ciddi olduğu .. neyse ilaçlar biraz fark etmiş .. dikkat et kendine :teselli:

kızlar bakın ne okudum biz cinsel perhiz diyoruz ama uzun süren cinsel perhiz sperm kalitesini düşürüyormuş

Spermin faydaları gebelik isteyen çiftlere genel olarak yumurtlama dönemlerinde gün aşırı ilişki önerilir. Sebebi ise sperm sayısı ve kalitesinin yüksek olması ve bu durumun da sağlıklı gebelikte çok fazla önem taşımasıdır. Tüp bebek tedavisi yapan uzmanlar sperm sayısını artırabilmek için erkeklere cinsel diyet öneriyor. Oysa araştırmalarda her gün ilişkiye girilmesi halinde sperm kalitesinin yüzde 12 düzeyinde arttığının görüldüğü açıklanıyor.

Sydney’deki özel bir tüp bebek merkezindeki araştırmalarda bebek isteyen 118 erkeğin bir hafta boyunca her gün cinsel ilişkiye girdikleri ve bu erkeklerden 81’inin hasarlı sperm sayısında yüzde 12 oranında azaldığı gözlendi. Sperm kalitesi, sigara ve alkolden uzak durmak, egzersiz yapmak ve daha fazla antioksidan alınması ile arttığı belirtiliyor.

Spermin vücuttan hızlı atılması ile DNA hasarı azalıyor ve kalitesi artıyor. Sperm vücutta ne kadar uzun süre kalırsa, o oranda da hasara uğrama olasılığı artıyor. Ülkemizde de bebek isteyen erkeklere eşleriyle çok sık cinsel ilişkiye girmeleri öneriliyor. Ayrıca sigara dumanı cinsel işlev bozukluklarında baş sorumlusu olarak gösteriliyor.

cok cok gecmıs olsun elara cok dıkkat et kendıne ıyı bak sırtına havlu koy zemuszemus

ay cnm aman dıkkat et bu zamanda havalar bır soguyo bı ılıyo oyuzden böle oluyo cnm cok gecmıs olsun gene... bol bol ıhlamur ıc sıcak sacak yumusatır bogazını cnm
ıns cnm ıns

ah elara belliydi ciddi olduğu .. neyse ilaçlar biraz fark etmiş .. dikkat et kendine :teselli:

cok cok gecmıs olsun elara cok dıkkat et kendıne ıyı bak sırtına havlu koy zemuszemus

elaracım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

ay cnm aman dıkkat et bu zamanda havalar bır soguyo bı ılıyo oyuzden böle oluyo cnm cok gecmıs olsun gene... bol bol ıhlamur ıc sıcak sacak yumusatır bogazını cnm

tşkler kızlarrr.öksürük cok azaldı hamd olsun
sizde dikkat edin kendinizeeeolumunekankayizsmile

EKİM
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Mimoza|
Deyyan|
Serenatta|14 Eylül|23 Eylül|30-31 Gün|13-14 Ekim| | |1 Kızı|
Boncuk_|
Can_Parcam|23 Eylül| | | | | |2 Kızı|
Mse121822|23 Eylül|9-14-17.Gün|27 Gün|20 Ekim| |10.Ay|1 Kızı|
Momof|
oglak75|
Kardelen074|
_Ezel_| |12 Ekim| |21 Ekim| |ilk Ay|Yok|
Umut_11|
[/table]

eksik bilgilerrrr yazılsınnnn lütfennn

geçmiş olsun elara bu havalar hastalık havası ben bugün kızı okula göndermedim öksürüp durdu geceden beri.kızlar rüyalarınız hayıra çıksın inşAllah pipililer gelsin kucakları doldursun inşAllah.elara deneme tarihi 10ekim regli döngüsü 30_31 beklenen regli 23_24 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…