- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.061
elaraaaaaaaaa nasıl oldun bcmmmmmm ya gıttınmı acıle aksam ıns ıyılesmısındır bıraz
Elaracım geçmiş olsun canım galiba salgın var bende aynen senin gibiyim özellikle geceleri bogulacak gibi oluyorum allah şifa versin canım.
Şimdi rüyamda bir evdeyim ama kimin evi olduğunu bilmiyorum sonra bir bebek veriyorlar kucağıma bebek durmadan ağlıyor kimin bebeği kız mı erkek mi onuda bilmiyorum ama annesi ben değilim eminim bebeğin meğer karnı açmış ondan ağlıyor annesi dışardaymış emziremiyor mama getirin diyorum mama yok bebek kucağımda ama durmadan ağlıyor sonra mememe yaklaştırdım bebeği dur şimdi sana meme vericem dedim çıkardım mememi ağzına verdim ama boş meme süt falan yok çocuk iki çekti gene başladı ağlamaya sonra ben aldım mememi sıkmaya başladım fış diye incecik süt fışkırdı sonra bol bol fışkırmaya başladı bende bebeğin ağzına sıkmaya başladım ama mememi ağzına vermiyorum habire sıkıyorum bebekte öyle içiyor sütü ilk başta boğulacak gibi oldu sonra içti karnı doydu diğer mememdende sıktım sütü ama önce sol mememden verdim sonra aldılar bebeği kucağımdan annesi geldi galiba tam net hatırlamıyorum işte rüyam böyle ne dersiniz kızlar benim bebeğim değildi ama süt veerdim ne demek acaba bu
gunaydın kızlar bende aksam ruyamda cok guzel bırsey gordum kız habıre goruyom dıyom acaba ben hamılemıyım :)))))))) tobe tobe kızlar esımın elınde 3 4 aylık bı erkek bebek beyaz mavı bır tulum ınıcınde cocuk var bızım oluyomus tabıkı bebıs ay dıyom esımde hıc yere koymmuyo kucagında habıre sevıyo zıplatıyooooo ama bır uyandım ruya tabıkıııııııııı...
cnmben dogurdugumu gormuyom sadece esım onla oynuyo ıns yanı ruya tabıkı sonucta ben ınanırım ruyalarıma ya ne gorduysem o cıkıyo cocuklarım ıcın ama tabıkı rabbım bılır genede
Elara çok geçmiş olsun balgam ciğerlere inmiş demekki kendine çok dikkat etmen lazımlmaz:
kızlar günaydın
rüyalarınız için hayır olsun inşallah
Elara sanada çok geçmiş olsun pek öenmesemedin ama bayağı varmış bişeyler desene
nasıl üşüttün öyle
kızlar günaydın
rüyalarınız için hayır olsun inşallah
Elara sanada çok geçmiş olsun pek öenmesemedin ama bayağı varmış bişeyler desene
nasıl üşüttün öyle
hayır olsun rüyan.himalia ve truf güzel yorumluyorlardı
bazı insanların rüyasının tersi cıkar,bazısınında gördügü gibi cıkar.
biz güzel yorumlayalım öle cıksınn inş cnmm.
günaydın umut amin inşaAllah ryalarımız hayırlı şeylere vesile olur
eee sen nerelerdesin geç kaldın bu sabah yoğundu işlerin galiba
evet canım yoğundu bu sabah
hiç belli olmuyor buraya bazen sakin bazin hareketli :)
günaydın kızlar...agrı sırtıma vurunca gece gittim acile cnm
iyikide gitmişimm,.röntgen cekildi zatüre başlangıcı varmış
kan tahlili de yapıldı enfeksiyon cıktı yüksek dozlu antibiyotik yazdı doktorr
cok öksürdügümden hava verildii 2 kez.bide damardan serum şeklinde antibiyotik verildii
eve geldigimizde gece 3,5 tu.
geceyi rahat gecirdim.şuanda iyi sayılırım.en azından öksürügüm cok kalmadı.
agrı sırtıma vurunca gece gittim acile cnm
cok öksürdügümden hava verildii 2 kez.bide damardan serum şeklinde antibiyotik verildii
ay cnm aman dıkkat et bu zamanda havalar bır soguyo bı ılıyo oyuzden böle oluyo cnm cok gecmıs olsun gene... bol bol ıhlamur ıc sıcak sacak yumusatır bogazını cnmagrı sırtıma vurunca gece gittim acile cnm
ıns cnm ınssagol cnm ,sanada cok gecmiş olsunn.ihmal etme benim gibi doktora git mutlaka
hayır olsun rüyan.himalia ve truf güzel yorumluyorlardı
hayır olsun gamzecimm.inş rüyan gercek olurr
bazı insanların rüyasının tersi cıkar,bazısınında gördügü gibi cıkar.
biz güzel yorumlayalım öle cıksınn inş cnmm.
ah elara belliydi ciddi olduğu .. neyse ilaçlar biraz fark etmiş .. dikkat et kendine :teselli:
cok cok gecmıs olsun elara cok dıkkat et kendıne ıyı bak sırtına havlu koy zemuszemus
elaracım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
ay cnm aman dıkkat et bu zamanda havalar bır soguyo bı ılıyo oyuzden böle oluyo cnm cok gecmıs olsun gene... bol bol ıhlamur ıc sıcak sacak yumusatır bogazını cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?