bebek cinsiyet belirleme..

kaydirigubbakcemile3 bazen farkında olmadan komik şeyler yazılıyor ben cok gülüyorummm.
hangi marka mikroskop kullanıyorsun cnm?
tükürdükten sonra belli bi süresi varmı sonuc almak için?hani gebelik testleri gibi belli süreler içinde bakılması gerekiyor şartı yokmu?

aynen benimde öyle oldu.herşey oldu bitti.benim bu gün ateşim çıktı.alkisalkisalkis

evet yaa bu tükürük işi idrar testinden hem daha komik hemde daha iğrenç bence ama naparsın işte
belli bir süresi yok sadece kuruması gerekli ben çoğu zaman 1 saat bekliyorum kurusun diye

Merhaba kızlar
Elara demiştim sana ama görmedin yazımı sanırım
benim denemem olmadıki bana göre :)))

umutt hem saldım cayıra yapıyonuz hemde deneme olmadı diyon yaw.
benim bildigim denemee korunmasız ilişkidir.sizde aksi mi oluyor??

geçmiş olsun Elara a.s.

sagol cnm

elara bioritime bakarmısın ben anlayamadım pek doğum tarihim 25 temmuz 1984

hayy maşallahhhh ayarlasan bu kadar olmazz.tamm erkek gününde ilişki olmuşşşkaydirigubbakcemile5
yumurtlama gününmüydü??herhangi bi test yaptınmı?

yaaa gördünmü bak.çok geçmiş olsun bidaha ihmal etme canım.Aman bi öksürük nolcak diyoruz hepimiz bak nekadar tehlikeli oluyo sonra.kendimden biliyorum.çok çok geçmiş olsun.a.s.

canım ben baktım biortme göre tam erkek günündesin hemde doruklarda vallah inşaallah bebişin tutunmuştur yumurtaaanaaaaa :sm_cool:

ah canım ya ağzından bal damlıyo inşallah fazlada kaptırmak istemıyom kendimi hayal kırıklığı olmasın diye hayırlısı diyelim

yok bi sorun siteylede benim canımdan çooook sevdiğim görümcemler vardı hiç girermiyim ayo aaaa

hehe kinayelimi sölüyon cok sevdigim görümcelerim diye yoksa gercektenmi seviyon:)

evet yaa bu tükürük işi idrar testinden hem daha komik hemde daha iğrenç bence ama naparsın işte
belli bir süresi yok sadece kuruması gerekli ben çoğu zaman 1 saat bekliyorum kurusun diye

markası ne?kaca almıştın

hayy maşallahhhh ayarlasan bu kadar olmazz.tamm erkek gününde ilişki olmuşşşkaydirigubbakcemile5
yumurtlama gününmüydü??herhangi bi test yaptınmı?

gerçekten elara yaaa süper dimiiiiiiiiii canparçam vallah senin adına çok sevindim keşke benimde öyle olsaydı diyede imrenmedim değil haniiii maşaAllah maşaAllah nazar değmesinde bir oğluş daha gelsiiinnn :lepi:

elara test yapmadım ama kasıklarımda ağrı vardı akıntım uzuyodu inşAllah hakkımızda hayırlısı olur heycanlandım şimdi ama dediğim gibi kaptırmamaya çalışıyom kendımı

yaaa gördünmü bak.çok geçmiş olsun bidaha ihmal etme canım.Aman bi öksürük nolcak diyoruz hepimiz bak nekadar tehlikeli oluyo sonra.kendimden biliyorum.çok çok geçmiş olsun.a.s.

tşkler cnm.aslında ben cok ihmal etmedim .saglık ocagındaki doktora güvendim ondan böle oldu.
adam bana şurup bitince şikayet gecmezse gel demiştii
o kadar bekleseydimm cok kötü haldeydimm belkide şuan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…