bebek cinsiyet belirleme..

tşkler can_parcam
qwert denemelere başlıyonmu
test sonuçlarımı alıyım kasım da başlarım heralde denemelere

geçmiş olsun bu arada

canım benim sat 22 eylül rengli döngüsü 29 gün oluyor heralde aslında bu doğum kontrol ilacını bıraktığım ilk ay olduğundan emin değilim rengli tarihimden ama ilacı kullanmaya devam etseydim 22 ekim gibi kırmızı kartı görmem lazımdı

senin yumurta ne kadar gec catlamış öle yaa
20.gününde catlamış
sen 30 günde bir adet oluyorsun
normalde 17.gün filan catlaması lazımdıı
işte 30 günde adet olup tahmini yuımurtlama gününü 17 gün olarak farzedip tek ilişkiyle hamile kalıp kızı olanlarınn sebebi belli olduuu

genelde adet döngüleri 30 ve üstü olanların yumurtalaraı gec catlıyorr.yada zamanında catlayıp gec döllenme oluyorr

en güzeli adet döngüsünü 28 güne cekmek.

vallah öyleymiş Elara ben hep ayın 8 gibi yumurtlarım diye bekliyordum bekle bekle iyiki obülasyon testi almışım yumurtladıığımı anladım vallah insanın bedeninde neler oluyormuş haberimiz yokmuş bakalım doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra ilk ay bu hamiş kalmazsam adet döngüm nasıl olacak hayırlısı

kızlar selam....
eceiremnur canım ya çok çok çok sevindim....inşallah allah bizede nasip eder canım ya...kaydirigubbakcemile5
13 haftalıkken de erkek dedi.inşallah iki hafta sonrada baktırırsan daha güzel olur.ben senin yerinde olsam her hafta pipisine bakmaya giderim. görmemişin oğlu olmuş misali...kaydirigubbakcemile3

sağlıcakla büyüt canım.....

elara tekrar kan testine gidemedim...aşırı yağmur var istanbulda.birtürlü çıkamadım zaten bugün regl günüm.ama gelen giden yok.şiddetli bel kasık sancım var....iki gün daha bekliycem.bu sefer inat ettim.en az 5 gün beklerim.test için...olmazsam tabi.olursamda sağlık olsun.ben her iki ihtimalede hazırım

klomen ve iğne en az 2-3 gün gecikme yapıyo.geçen seferde 4 gün geçmişti.5 kere test yapmıştım.ilki silik çıkmıştı.kan testimde aşşağı yukar aynı çıkmıştı.yani bu sefer bekme taraftarıyım...zaten evden hiç çıkasım yok hava berbat.

Sabredebilceksen beklemek en mantıklısı tabikiii
hakkında hayırlısı olsun.hamileymişsin gibi hissediyormusun peki

aslında bel ağrımdan biraz şüpeleniyorum.çünkü benim belim normalde ağrımazdı yani değişik bi ağrı.ve karnımdaki adet sancısına benzer bi ağrıda var oda biraz garip.ama klomen bende bel ağrısı yapıyor.ayırt edemiorum.normal yollakalsaydım kesin hamişim derdim ama klomen beni bu ay mahvetti.sancılarım hiç kesilmedi desem doğrudur...bakalım bekliycem.sabrederim heralde. bayanssulusmile

Sat Deneme Tarihi Regli Döngüsü Beklenen Regli Sonuç Deneme Sayısı Çocuk
16 eylül son reglim
bugün beklenen günüm
28de bir reglim
deneme sayısını unuttum deneme tarihimde 29 eylül tek ilişki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…