bebek cinsiyet belirleme..

slm kızlar benim doğum tarihim 06.01.1981 eşiminki 05.11.1979 son adetim 16 ekim buna göre gebe kalırsam bebişin cinsiyeti ne olur?

canım ne zaman yumurtladığını biliyormusun bence sen erkek istiyorsan kendine ovulasyon testi al yumurtlama gününü tespit et yumurtladıktan 24 - 48 saat içinde yumurta çatlar yumurtladığını tespit ettiğinde yazarsın ve bioritmine bakarız eğer erkek günündeysen ilişki olur ama tahmini gün istersen Elara yazar

bende şuan bir belirti yok adetlerim düzene girmedi 5 ay önce doğum yaptım şuan bişe yok bakalım.kabonatı bu sabah tekrar denedim köpürmedi ama dün resmen köpükleşmişti en iyisi beklemek

selam kızlar
bendem hasta oldum
Elara güvenme diyordu ama
hasta oldum valla Elara
ben sanırım yaşlandım ((

ewt canım yeni yaptım ama olsun ikisini bir arada büyütürüm niyetim ole tabi takdir Allah tan nasibimde varsa olur ama büyüdüklerinde rahat edecem inşAllah sende hayırlısıyla gönlündekini kucağına alırsın

amin canım hepimizin gönlüne göre olsun inşaAllah vücuduna zarar vermezmi bu durum sen kendini iyi hissediyorsan ve güveniyorsan önemli olan bu anne sensin inşaAllah oğluşun seni bekletmez hemencecik gelir :Saruboceq:

amin canım hepimizin gönlüne göre olsun inşaAllah vücuduna zarar vermezmi bu durum sen kendini iyi hissediyorsan ve güveniyorsan önemli olan bu anne sensin inşaAllah oğluşun seni bekletmez hemencecik gelir :Saruboceq:

inşAllah ezelcim bünyem kuvvetli çok şükür üstesinden gelirim vücut hasarlanıyo tabi ama toparlanıyorsun kısa zaman sonra.acaba bende oğlum geliyoo deyipte müjdeyi verebilecemmıopuyorumnanaktan ama yakınımdakılere demeye nıyetım yok

teşekkür ederim canım yine de Elara da tahmini gün söylerse çok sevinirm.

iyi akşamlar herkese
elaracığım benim yine olmadı regli oldum
bu 4. denememdi üstelik bu ay 2 kere denemiştim
eşimde mi bir sorun var acaba
sizce ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…