bebek cinsiyet belirleme..

elara yıne hatırlatayım bişe gödercektin galiba merak ettim şimdi:uhm:

yollıcamm aklımdasınız ama fırsat bulamadım bi kac gündür.

hoşgeldin
Allah bagışlasın kızlarını
özelden atcam biortiim günlerini

kizlar, carsamba gunu yumurtalamadan sonraki 10. gun ve ikinci kizimda 10. gunde cikmisti pozitif....... Cok heyecanliyim, gerginim, korkuyorum eyvahedigeldismile hic bir belirti yok.

bende cok merak ediyorummm
hakkında hayırlsıı olsun

Bende cinsiyeti belli olmadan söylemek istemiyorum hamile olduğumu ama nerdeee hayatta dayanamam yumurtlarım ben söylemesem kocam söyler onadamı söylemesem ne -tatlicadiarzu-

ben hamile oldugumu kimseye sölemicem.eşimede sölemicem.cinsiyetinide ögrenip öle sölicem herkese
belki size bile sölemem hamileyim diye haha
direkt kızlar oglum oluyor derim :))

çin cinsiyet grafik var. ona tıklıcaz. direk çıkmıyo. ama bu bizim bildiğimiz takvim değil. oğlumda bizim baktığımız çin takvimi tutmuyor. bunda tutuyor ama. bir deneyelim istedim. doldurduğumuz yaşa bakalım ama :)

elara ben regi oldum bu gün..10 deneme negatif yazabilirsin..

üzüldüm cnm.hayırlısı olsunn.
gitcenmi bu ayda doktora?

tşkler cnm aminn inşşşş

hamile olmayı çok istiyorum ama bir taraftanda değilsem hayırlısı böyleymiş derim belki inşaAllah erkek olacak zamanı bekliyordur

ezel sen yeni bıraktın dogum kontrol hapını.hamile kalman bi kac ayı bulabilir.

ohh afiyet olsunn

bende diğer çiin takvimine göre annemin beni doğurduğu ablamı doğurduğu yaşına sonra ablamın kendi kızına sonra yengemin bir kızı bir oğlu var onlara sonra halamın kızına vs... kime baktıysam tuttu ama bunda tutmuyor

y

ben hamile oldugumu kimseye sölemicem.eşimede sölemicem.cinsiyetinide ögrenip öle sölicem herkese
belki size bile sölemem hamileyim diye haha
direkt kızlar oglum oluyor derim :))

aslında mantıklı herkese söylememek. ben hemen etrafa yaydım. bir de erkekmiş diye söyledim. her kafadan ses çıkıyor şimdi. çok yoruldum. keşke söylemeseydim. özellikle de cinsiyetini. kesin emin olmadan söylememek lazım.

ben de diğer çin takviminde oğlumun tuttuğunu düşünüyordum çünkü 28 yaşında doğum yaptım. erkek gösteriyordu. ama sonradan aklıma geldi ben hamile olduğumda 27 yaşındaydım. onda da kız gösteriyor. yani tutmadı ben de bildiğimiz çin takvimi.
demek ki her ikisine de güvenmemek lazım.

bilmiyorum ki canımm yaa açıkçası ben çin takvimine denk getirmeye uğraştım ama onda tutsa başkasında tutmuyor çin takvimleri tuttursak rus takvimi çıkıyor oohhh oohhhh

günaydın Elara nabr

günaydın Elara nerelerdesin hoşgeldin nasılsın bugün

iyiyim kızlar sagolunn.dün kızımın dogum günü için bişiler yaptım akşamda kutladıkk.ondan giremedim pek

günaydııııııın benim ikiside ağrıyor canım aynı anda

Elara bu akşam kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba daha 1 hafta oldu ama
Bide bu geç döllenme nasıl bişey _? CADIARZU

yok cnm bence yaptırma.gününün gelmesini beklee.

gec döllenmeyi netten kopy yapıyorum
Geç döllenme yumurta ve spermin karşılaştıkları andan itibaren başlar. Standart yumurtlama zamanından hemen sonra 1 gün içinde rahimde karşılşan yumurtalar ve spermler bir araya gelir. Ve tüplere hareket etmeye başlarlar. Bı sırada yumurta artık embryo olmaya başlar ve bölünmeye koyulur. İşte bu sürenin geç başlamasını ifade eder geç döllenme. Daha sonra bölünmeye devam ederek rahime doğru yola çıkar. Artık çok hücreli bir embryodur ve rahime tutunmak için kazı çalışmalarına başlar yumurtacık. Yani rahimde kendine uygun yeri arar, bulur ve orada kendine yer açmak için rahim duvarını aşındırmaya başlar (implante olmaya - tutunmaya başlar). İşte implantasyon (tutunma) kanaması da budur.

kızlar günaydın kızkardeşim doğum yaptı.bir kızı oldu çok şirin.

hayırlı olsunn.

bilmiyorum ki canımm yaa açıkçası ben çin takvimine denk getirmeye uğraştım ama onda tutsa başkasında tutmuyor çin takvimleri tuttursak rus takvimi çıkıyor oohhh oohhhh

ezelcim bu yazdıklarıma bakarsan sence hangisi doğru. HİÇBİRİİİİİİ !!!!!!

.......... ..........oğlumda ......... şimdiki hamileliğim
ayın konumu ........erkek ..........kız
ovülasyon urbia ....erkek............kız
yorumcu..............erkek............kız
çin(son baktğ).......erkek............kız
sayı yönt ..............erkek...........kız
bioritim .................kız ...........erkeğe yatkın
usg de ................solda ...........sağda
rus takv .................kız.............erkek
çin (ilk baktğ)..........kız ............erkek

şimdiki bebeğim kesin olmamakla birlikte 11 ve 13 haftalıkken ki doktor kontrolümde erkek gibi..
yorumsuz.....

Son düzenleme:

tam olarak anlayamadım mesela ayın konumu erkekteykenmi oğlun oldu bak ben onada denk getirmeye çalışıyorum yani ay erkek grubu bir burçtayken oldu dimi

sinam cok enteresan yaw:))
oglunda tutmayanlar kızındada tutmamış görünüyorr

kızımda mı ??? allah mı söyletti yoksa elara :) inan bebeğin cinsiyetini kesin öğrensem rahatlıcam. kendimi heveslendirmek istemiyorum. ama senin başına gelen benim de başıma gelirmiki diye düşünmekten kendimi alamıyorum. doktor yanılmış olabilir mi bilmiyorum.

:)) ayy farkında olmadan yazmışım kızın diye.Allah söletti dememkki:)
inşallah benim kıızımda yaşadıgım şeyi sende yaşarsın.bana kız diye 17 haftalık söledilerrr düşün.ozamana kadar erkek demişlerdi

hıımm ben şimdi anladıııııııım senin bu ikincide erkek dimiiii doktor öyle dedi ama bu takvimlere göre tutmuyor tamamen zıt diyorsun yav bende anlamadım bu takvimler neye göre tutuyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…