- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.581
kızlar günaydın kızkardeşim doğum yaptı.bir kızı oldu çok şirin.
elara yıne hatırlatayım bişe gödercektin galiba merak ettim şimdi:uhm:
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum..Benim 2 kızım var birde nasip olursa oğlan istiyoruz forumudaki yazıların çoğunu okudum bayağı bilgilendim.bugünlerde oğlan için deneme yapacağız bunun için ovalasyon kiti aldım.sadece sevgili Elara dan Erkek çocuk için bioritm zamanımı öğrenmek istiyorum.hepinize sevgiler. benim 29.07.1974 eşimin 03.10.1968 doğum tarihi son adet tarihim 07.10.2010
kizlar, carsamba gunu yumurtalamadan sonraki 10. gun ve ikinci kizimda 10. gunde cikmisti pozitif....... Cok heyecanliyim, gerginim, korkuyorum eyvahedigeldismile hic bir belirti yok.
Bende cinsiyeti belli olmadan söylemek istemiyorum hamile olduğumu ama nerdeee hayatta dayanamam yumurtlarım ben söylemesem kocam söyler onadamı söylemesem ne -tatlicadiarzu-
elara ben regi oldum bu gün..10 deneme negatif yazabilirsin..
Elara,güzel kızının geçmiş doğum günü kutlu olsun canım.ben yeni okuyorum yeni gördüm daha.hafta sonu annemdeydim çünkü.inşallah seneye birde küçük oğlunun doğum gününü kutlarız canım.gamyoncuiremsu
hamile olmayı çok istiyorum ama bir taraftanda değilsem hayırlısı böyleymiş derim belki inşaAllah erkek olacak zamanı bekliyordur
soğuğa yakın ılıklıkta içiyorum içine yarım limon atıyorum ikiye bölüp kabuklarıyla birini biraz sıkıyorum sonra çayım bitince limonları yiyorum kaydirigubbakcemile3
Bide incir veya kuru kayısı yeşil çayın yanında yedim
çin cinsiyet grafik var. ona tıklıcaz. direk çıkmıyo. ama bu bizim bildiğimiz takvim değil. oğlumda bizim baktığımız çin takvimi tutmuyor. bunda tutuyor ama. bir deneyelim istedim. doldurduğumuz yaşa bakalım ama :)
y
ben hamile oldugumu kimseye sölemicem.eşimede sölemicem.cinsiyetinide ögrenip öle sölicem herkese
belki size bile sölemem hamileyim diye haha
direkt kızlar oglum oluyor derim :))
ezel sen yeni bıraktın dogum kontrol hapını.hamile kalman bi kac ayı bulabilir.
ohh afiyet olsunn
bende diğer çiin takvimine göre annemin beni doğurduğu ablamı doğurduğu yaşına sonra ablamın kendi kızına sonra yengemin bir kızı bir oğlu var onlara sonra halamın kızına vs... kime baktıysam tuttu ama bunda tutmuyor
ben de diğer çin takviminde oğlumun tuttuğunu düşünüyordum çünkü 28 yaşında doğum yaptım. erkek gösteriyordu. ama sonradan aklıma geldi ben hamile olduğumda 27 yaşındaydım. onda da kız gösteriyor. yani tutmadı ben de bildiğimiz çin takvimi.
demek ki her ikisine de güvenmemek lazım.
günaydın Elara nabr
günaydın Elara nerelerdesin hoşgeldin nasılsın bugün
günaydııııııın benim ikiside ağrıyor canım aynı anda
Elara bu akşam kan tahlili yaptırsam çıkarmı acaba daha 1 hafta oldu ama
Bide bu geç döllenme nasıl bişey _? CADIARZU
kızlar günaydın kızkardeşim doğum yaptı.bir kızı oldu çok şirin.
günaydın fhna hoşgeldin
Allahh bağışlasın bebişiniziiiii
çok sağol rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
bilmiyorum ki canımm yaa açıkçası ben çin takvimine denk getirmeye uğraştım ama onda tutsa başkasında tutmuyor çin takvimleri tuttursak rus takvimi çıkıyor oohhh oohhhh
ezelcim bu yazdıklarıma bakarsan sence hangisi doğru. HİÇBİRİİİİİİ !!!!!!
.......... ..........oğlumda ......... şimdiki hamileliğim
ayın konumu ........erkek ..........kız
ovülasyon urbia ....erkek............kız
yorumcu..............erkek............kız
çin(son baktğ).......erkek............kız
sayı yönt ..............erkek...........kız
bioritim .................kız ...........erkeğe yatkın
usg de ................solda ...........sağda
rus takv .................kız.............erkek
çin (ilk baktğ)..........kız ............erkek
şimdiki bebeğim kesin olmamakla birlikte 11 ve 13 haftalıkken ki doktor kontrolümde erkek gibi..
yorumsuz.....
sinam cok enteresan yaw:))
oglunda tutmayanlar kızındada tutmamış görünüyorr
kızımda mı ??? allah mı söyletti yoksa elara :) inan bebeğin cinsiyetini kesin öğrensem rahatlıcam. kendimi heveslendirmek istemiyorum. ama senin başına gelen benim de başıma gelirmiki diye düşünmekten kendimi alamıyorum. doktor yanılmış olabilir mi bilmiyorum.
kızımda mı ??? allah mı söyletti yoksa elara :) inan bebeğin cinsiyetini kesin öğrensem rahatlıcam. kendimi heveslendirmek istemiyorum. ama senin başına gelen benim de başıma gelirmiki diye düşünmekten kendimi alamıyorum. doktor yanılmış olabilir mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?