bebek cinsiyet belirleme..

tam olarak anlayamadım mesela ayın konumu erkekteykenmi oğlun oldu bak ben onada denk getirmeye çalışıyorum yani ay erkek grubu bir burçtayken oldu dimi

evet canım. ama o zamanlar tabi bu yöntemleri bilmiyordum. bilmeden herşeyi tam erkek bebeğe göre ayarlamışım sanki.
Google Google Translate
ay eğer ki hava gurubunda ise erkek
su gurubunda ise kız

oğlumda kova burcunda yani hava
şimdiki bebeğimde akrep burcunda yani kız

Son düzenleme:

eğer öyle olursa benimde, yöntemlerin çoğu tutmuş demektir. hayırlısı ama innnnşallaahhh diyorum.

hıımm ben şimdi anladıııııııım senin bu ikincide erkek dimiiii doktor öyle dedi ama bu takvimlere göre tutmuyor tamamen zıt diyorsun yav bende anlamadım bu takvimler neye göre tutuyor yaaa

bende bu listeye bakınca bu kadar zıt olabilirmi diyorum. o günlere dönsem bu kadar kız bebeğin çakıştığı temmuz ayında sanırım yine hamilelik denerdim. erkek bebekse eğer bebeğim, artık Allahın işine karışılmıyor demekten başka söz yok.

hamileliğimin 9. haftasındayım.
meraktan delircem cinsiyet konusunda :)

burda bişiler bulurum die baktım ama 1961 sayfayı nasıl okucam ohaoldumsmile

çin takvimine göre erkek / yüzük falına göre kız / yediklerime göre erkek / arkadaşlarıma göre kız ...

amaaannnn ne zor iş yaaaa
bi yardımcı olcak olan varmıııı :bbo:

bioritme bakalım canım senin ve eşinin doğum tarihini bide ilişki tarihini yaz

canım verdiğin tarihlere göre sen yüksek oranda erkek günlerindesin o günlerde olduysa ama eşinde kız günlerinde ama Elara kadının günlerini dikkate almayı öneriyor

canım verdiğin tarihlere göre sen yüksek oranda erkek günlerindesin o günlerde olduysa ama eşinde kız günlerinde ama Elara kadının günlerini dikkate almayı öneriyor

HIMM ANLADIM

EŞİM ERKEK İSTİO BENDE NİYEYSE ESKİDEN BERİ KIZ İSTEMEME RAĞMEN BİŞİ ALIRKEN KIZ RENKLERİNE YADA CİCİLİ BİCİLİ ŞEYLERE BAKASIM GELMİO.
AMA İÇİMEMİ DOĞUYO YOKSA EŞİM İSTİO DİE BİLİNÇALTIMDANMI BUNU YAPIOM ANLAMADIM :uhm:

KAÇINCI HAFTADA SÖYLÜOLAR CİNSİYETİ? 12, MİYDİ?

ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ARADA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…