- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.601
tam olarak anlayamadım mesela ayın konumu erkekteykenmi oğlun oldu bak ben onada denk getirmeye çalışıyorum yani ay erkek grubu bir burçtayken oldu dimi
:)) ayy farkında olmadan yazmışım kızın diye.Allah söletti dememkki:)
inşallah benim kıızımda yaşadıgım şeyi sende yaşarsın.bana kız diye 17 haftalık söledilerrr düşün.ozamana kadar erkek demişlerdi
hıımm ben şimdi anladıııııııım senin bu ikincide erkek dimiiii doktor öyle dedi ama bu takvimlere göre tutmuyor tamamen zıt diyorsun yav bende anlamadım bu takvimler neye göre tutuyor yaaa
eceeeeee cumartesı gunu cok sey kacurdun bcm neler yapmıstım sanaaa:)))))))))
ama varya doğum yaklaştıkça çokkkkkkkkkkkkkkkkk korkuyorumm doğumdann son 49 kalmışşşş
Çocuğunuzun cinsiyetine siz karar verin! - Tatlı Aşkım
yabancı bir siteden okumuştum ben bunu. ama burada türkçesini buldum. cinsiyet seçimi ile ilgili bölümden faydalanılabilir. ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi.
slm bacularrr ne edinizzzzzz inslalah iyisinizdirrrrrrrrr yeni haberler varmi yohmuuuuu
hamileliğimin 9. haftasındayım.
meraktan delircem cinsiyet konusunda :)
burda bişiler bulurum die baktım ama 1961 sayfayı nasıl okucam ohaoldumsmile
çin takvimine göre erkek / yüzük falına göre kız / yediklerime göre erkek / arkadaşlarıma göre kız ...
amaaannnn ne zor iş yaaaa
bi yardımcı olcak olan varmıııı :bbo:
bioritme bakalım canım senin ve eşinin doğum tarihini bide ilişki tarihini yaz
canım verdiğin tarihlere göre sen yüksek oranda erkek günlerindesin o günlerde olduysa ama eşinde kız günlerinde ama Elara kadının günlerini dikkate almayı öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?