bebek cinsiyet belirleme..

evt cnm ha bugün ha yarın derken yapmadım
ben istediğimdede olmadı derken anca bu saat oldu kızım 9 yaşında:))

bana kalırsa küçükken yap rahata alıştığında çok zor oluyor..

valla aynı cnm
yapıcak bişey yok akşamları az yemeye çalışıyorum
mesela şimdi bir kase çorba içtim okadar bakalım ne olacak

adet düzensizligi için daha bişi yapamadımm
gecen hafta kadınlık hormonları için kan verdim sonucu almadım daha
cuma günüde alttan ultrasonla bakılcak.ondan sonra doktora götürcem sonculara bakalım nasıl bi tedavi şekli uygulayacak.bende düzensizlik için gittim doktora

bence sende doktora git.sadece kontrol hapıyla olacak şey degil

26 yasındayım canım doğumlarım normal oluyo kızım emmıyo benı 4 ay emdi benı söyledıklern mantıklı elaracım ama zor olcak biliyorum hemde çok ama nıyetımde ikisi bir aradan cıkar diye düşünüyorum büyüyünce güzel oluyo arkadas gibi büyürler. oğlum olmasını çok istiyorum inanki çok istiyorum ama bi kızım daha olursa üzülmem nasip işi deyip büyütürüm onları tek sığınağım Rabbim.tabi sebeplerede yapışmak lazım tedbir bizden takdir ALLAH tan yinede dua ediyorum hakkımızda hayırlı eliayağı düzgün akıl sağlığı yerınde olan Rabbime layık kul habibine ümmet olacak annesıne babasına asi olmayacak salih erkek evlatlar nasip etsın.oğlandanda tatmak isterim.kızım olmasaydı kız için isticektım bunları kızdan tattım gönül erkektende tatmak istıyo işte. :1no2:

Bencede tabiki öncelikle sağlıklı olmasını isteriz ilkte benim içinde fark etmezdi ama şimdi 3. hamileliğim daha 4 haftalık 2 kızım var ve ben şimdiden çıldırıyorum meraktan hayırlısı olsun tabi ama hayırlı bir erkek olursa daha iyi olur

bencede tabiki öncelikle sağlıklı olmasını isteriz ilkte benim içinde fark etmezdi ama şimdi 3. hamileliğim daha 4 haftalık 2 kızım var ve ben şimdiden çıldırıyorum meraktan

Meraba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben 20 haftalik hamileyim bir kizim var gecen gün doktora gittim doktorda kiz dedi sonra emin degilim deyip lafi degistirdi bana hak verirsinizki cinsiyetini cok merak ediyorum Arkadaslar bana yardim eder ve fikirlerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim erkek ve kiz cocugunun belirtileri nedir benim sat1 28 mayis iliski 10 haziran tek iliski yasim 30 acaba bebegimin cinsiyeti ne olabilir buarada 30 yasima mayisin sonunda girdim.fikirlerinizi bekliyorum arkadaslaropuyorumnanaktan

benımde 2 kızım var Allah onlara sağlık versın cümlemızınkıne inşAllah hayırlısıyla gönlündekını kucağına alırsın küçük kızın kaç yasında

benım 2 kızımda hamılelık belırtileri cok farklıydı bu belirtileri kafana cok takma derim cınsıyetı ayırt edemıyosun bunlarla doktor emın değilim dedıyse beklemekten baska caren yok canım birdahakı randevunu

yanlış düşünüyosun tabiki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması benim iki kızım var ve şuan 4 haftalık hamileyim insanoğlu hep olmayanı ister bu gayet normal doğal olarak bende sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum

neyı yanlıs dusunuyorum bi acıklama yaparmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…