- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.681
evt cnm ha bugün ha yarın derken yapmadımece sen de çok beklemişsin bebek için..neyseki sonunda muradına erdin ve gönlüne göre verdi Allah...benim kızımda 2yaş 3 aylık oldu...10 aydır deniyorum ve sonuç negatif...doktor kontrolündeyim..bakalım...ama beklemek zor gerçekten...
valla aynı cnmece sayfaya ilk geldigin zamanı hatırlıyorumda.ilk geldiginde sonuc negatif cıkmıştı cok üzülmüştün gercektenn.ama ısrarla denedin ve sonucta buldun pipiliyi:)
evt cnm yaa
çok kötü günlerdi ALLAHIMA şükür geride kaldı
eee azimle . o.... diye laf varmış:))
ohh yarasınnnnn.afiyet olsun cnmm
bende irmik tatlısı varr.yakın olaydık yollardım:)
saol cnm ya normalde çok üşenirim yapmaya,
ama yaptım çok canım çekti valla..
iyiyim cnm sagol.sen nasılsın miden nasıl olduu?
ay ınsssssssssss kalırım ya o aydaaaa amannnn hersey aralıga dıyom hepde erkek cıkıyo dua et eceeeee kızlarrrrrrrrrrrrrr
inşşşşş cnmmmm inşşşşş...opuyorumnanaktan
iyi akşamşlar bayanlar umarım iyisinizdir
elara adat düzensizliği için ne yaptın cnm acana ben doğum kont hapımı kullansam diyorum düzene girermiki onunla ben 1 sene sonra düşünüyordum ya hamileliği 6 ay kullansam doğum kont hapını ilişkiye başlamadan 6 ay öncede bıraksam düzene girermi sence
adetli değildim canım
adetden sonra olmuştu test hatırlıyorum onu
cnm sen napıyorsun ya.bebegin cok minik emmiyormu???
yaşın kactı senin?
yani bana düşmez belki ama yinede fikrimi söleyim cok erken bence.neden bu kadar acele ediyorsun.
en azından kızın 1,5-2 yaşlarına gelsin yürüsün ondan sonra daha ii olur
sen hamile kalsan kızını kucagına alman gereken zamanlar olcak.yani hem sana sıkıntı hem bebegine
sütünde varsa emzir emzirebildigin kadar.miniginin hakkını yeme cnm ya
bu zaman zarfında edetlerin düzene girsin.sana yollıyacagım yöntemleri oku onları uygulaamaya calışın eşinle
öle şansa bırakıp ya tutarsa diye ilişkiye girme.3.bebegi erkek olsun diye yapıyorsun ,bunun için bişiler yapman lazım diye düşünüyorum
en azından herşeyi denedim olmadı dersin.kafan rahat olur.
Bencede tabiki öncelikle sağlıklı olmasını isteriz ilkte benim içinde fark etmezdi ama şimdi 3. hamileliğim daha 4 haftalık 2 kızım var ve ben şimdiden çıldırıyorum meraktan hayırlısı olsun tabi ama hayırlı bir erkek olursa daha iyi olur
Meraba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben 20 haftalik hamileyim bir kizim var gecen gün doktora gittim doktorda kiz dedi sonra emin degilim deyip lafi degistirdi bana hak verirsinizki cinsiyetini cok merak ediyorum Arkadaslar bana yardim eder ve fikirlerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim erkek ve kiz cocugunun belirtileri nedir benim sat1 28 mayis iliski 10 haziran tek iliski yasim 30 acaba bebegimin cinsiyeti ne olabilir buarada 30 yasima mayisin sonunda girdim.fikirlerinizi bekliyorum arkadaslaropuyorumnanaktan
ecee ikili testi yaptırdınmııı
tekrar nezaman gitcen doktora
yaptırdım dr fax çekceklerdi
dr aradı herşey normal çıkmış dedi
3 hafta sonra gitcem cnmmm
bencede tabiki öncelikle sağlıklı olmasını isteriz ilkte benim içinde fark etmezdi ama şimdi 3. hamileliğim daha 4 haftalık 2 kızım var ve ben şimdiden çıldırıyorum meraktan
yanlış düşünüyosun tabiki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması benim iki kızım var ve şuan 4 haftalık hamileyim insanoğlu hep olmayanı ister bu gayet normal doğal olarak bende sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum
oh cnm cok sukur ıns saglıcakla tosun pasamıza kavusursun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?