bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldin aramıza..
aslında 20 haftada net olması lazım bence
başka bi dr da sadece ugs için gitsen bi fikir olur beklki
ne gibi belirtilerin var???

bende oğlum olursa MUHAMMED EFE olsun istemiştim oğlum olursa ilk ismi Muhammed ikinci ismı rüyamda osman olarak duydum bakalım hayırlısı olursa Muhammed Osman olur herhalde

ececim canım sen eşine takviye kullanmışmıydın canım.bizimki içiyo bi içmiyo.dalga geçiyo sinir ediyo beni.önümüzdeki ay denicem.tutmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.

:1hug:gamzecım az once esımle konustuk dedım artık onumuzdekı ay deneyelım ya bı dur dıyo cok ıstıyorum ama cekınıyorumda dıyo napalım dedım yas ıyıce gecmeden bır daha deneyım dıyorum ınsallah gelır ogluslarımız ya

ewet ya adamlar ıstemıyo ama korkuyolarmı dersın acaba benımde aklıma gelmıyo degıl hehehehe ay bız ne fenayız:)))))))))))))

ıtıraf ettı valla korkuyo benımkı *aslında cocuklarını cok sevıyoda
ya bu mılletın lafı sozu bıtmıyokı ALLAHIM yardım etsın hepımıze ınsallah opuyorumnanaktan

bizm de büyük kız hala uyumadı babasının tepesinden inmiyo.adamda yoruldum artık başka çocuk istemiyom bunları büyütelim yeter diyo.ben tek başımamı yapacam 3.yü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…