- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.701
ece senın hamılelık nasıl gidiyor
Meraba arkadaslar ben araniza yeni katildim ben 20 haftalik hamileyim bir kizim var gecen gün doktora gittim doktorda kiz dedi sonra emin degilim deyip lafi degistirdi bana hak verirsinizki cinsiyetini cok merak ediyorum Arkadaslar bana yardim eder ve fikirlerinizi benle paylasirsaniz cok sevinirim erkek ve kiz cocugunun belirtileri nedir benim sat1 28 mayis iliski 10 haziran tek iliski yasim 30 acaba bebegimin cinsiyeti ne olabilir buarada 30 yasima mayisin sonunda girdim.fikirlerinizi bekliyorum arkadaslaropuyorumnanaktan
inşAllah miden için şifa bulursun. aferin küçük adam annesıne eziyet etmezmişisim düşündünüzmü
bende oğlum olursa MUHAMMED EFE olsun istemiştim oğlum olursa ilk ismi Muhammed ikinci ismı rüyamda osman olarak duydum bakalım hayırlısı olursa Muhammed Osman olur herhalde
inşAllah hayırlısıyla
oh cok sukur anca ısler bıttı cocuklar yattı amannnnn valla ben 4.yaparsam kesın bakırkoylugum(((((((
canparcam cnm rabbım muradını versın ınsssssss avatarındakı resımde cok hos ayrıca :)))))))
amin canım aminnn cümlemıze inşAllah.tuba büyüküstün kadın hayranıyım onun benopuyorumnanaktan
:1hug:gamzecım az once esımle konustuk dedım artık onumuzdekı ay deneyelım ya bı dur dıyo cok ıstıyorum ama cekınıyorumda dıyo napalım dedım yas ıyıce gecmeden bır daha deneyım dıyorum ınsallah gelır ogluslarımız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?