bebek cinsiyet belirleme..

eceeeeeeee nerdesınnnnnnn
cnm ya ben geliyom sen yoksun
sen geliyon ben yokum nolcak bu iş böle he???

ececim canım sen eşine takviye kullanmışmıydın canım.bizimki içiyo bi içmiy
o.dalga geçiyo sinir ediyo beni.önümüzdeki ay denicem.tutmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum.

valla cnm keçibonuzu soda içirdim okadAR
herlade işe yaradı ne dersiniz??

ya bide sol olunca ille de kız mı oluyo sanki benimki solda gibi daha görmedik ama öyle hissediyorum bilmiyorumkismile sol kız sağ erkek derler ya hani

cnm ya ben geliyom sen yoksun
sen geliyon ben yokum nolcak bu iş böle he???

valla cnm keçibonuzu soda içirdim okadAR
herlade işe yaradı ne dersiniz??

sağol canım bizimkide sadece maden suyu ve bazende zorla keçiboynuzu kürünü içirebiliyom.inşallah bizdede işe yarar.senin soda dediğin maden suyu dimi canım.sodayla maden suyu farklıymış çünkü.

bi hamilemizz daha varrr arkadaşlarr:))
merve de hamişş cok sevindim bennnkaydirigubbakcemile2
mervecim sorunsuz bi hamilelik diliyorumm sanaa.inşallahh yakışıklı koca pipili bi ogluşun olur:)

mervecim sorunsuz bi hamilelik diliyorumm sanaa.inşallahh yakışıklı koca pipili bi ogluşun olur:)

her kendim için duA edişimde sizin adınızıda ediyorum her zaman dilimde gönlümdesiniz ben kendim için ne kadar çok istiyorsam sizin için de istiyorum umaraım allah herkesi muradına kavuşturur attığığımız her adımı rabbim hayırlı eylesin

ayyyyyy bende istiyorum bende 4 artı 6 yım inş. hayırlı sağlıklı koca pipili bi oğlum olur çin takvimi erkek diyo rus takvimi kız diyo :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…