- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.841
ezel.... böyle art niyetli andavallar her zaman olacak hayatımızda .. iş yerimizde, oturduğumuz sitede, eşimizin ailesinde .. sıkma canını demek boş tabiii .. elbette üzülüyoruz insanız neticede ama hayat ya bu deneme yanılma .. yaşadıkça bu tipleri iplemeden varoluşlarına rağmen hayattan herşeyiyle zevk almayı öğreneceğiz yerimseniben gerçi sen hayattan zevk almıyorum falan dememişsin ama konu anca böyle bağlanıyordu a.s şimdi gül bakimm :teselli:
ezel cnm bencede takma kafana..
genelde kompleksli insanlar bu şekilde davranır..
sen suskunluğunla asaletini koru:)
takma kafana canım ya
hayatta çok daha önemli şeyler var boşver bu gibi küçük sorunları
gül ve geç bence :)))
çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınızezelcım cnm takma bosverrrrrrrrrr herkes kendı sevıyesını bellı eder ....
halen duygusallığa devam canımmmm
bugün gördükk geldimm
2 buçuık kilo olmuşş
esniyordu resminii çektii doktorr
cnm ya sende benım gıbı cok duygusalsın ınan onu okurken ıcım gıttı o kapıdan ıcerı gırmeye o sıkıntıyı yasayan cok ıyı anlıyo....rabbımıns bı denede oglu olurrrrrrrrrr ıns yanılmıstır cnmyaaaaaa
inş. yanılmıştır cnm ya
bende bi kötü oldum yaşamayan bilemez ama
kadın için ne zordur
adamda bi alem sanki kadına bağlı..
töbe töbe cahil insanlar
insan karısına destek olur
Canım çok teşekkürler ya kız benim işimden olmam için dua bile etmiş
Kesinlikle kompleksli hiç konuşmuyorum bakalım nasıl oluyormuş ben onu insan bildim o benim yememe içmeme bile laf etmiş
şefimde öyle dedi onlar küçük insanlar sen kendini üzme dedi
çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
canım yaa yerim ben onun minicik ağzını
elara selam canım sen erkek coçuk için bana günleri vermiştin yumurtlama günümdemi çalışayım yoksa verdiğin günlerde çalışayım elaracım açil haber bekliyorum zamanım daralıyor ne zaman çalışacağımı bilmiyorum
ezelcim hoş geldin nasılsın bugün elaraya bişey sormuştum sen yorumlarmısın elaranın işi var herhalde
sana verdigim günler yumurtlamana denk geliyorsa dene
ezelcim hoş geldin nasılsın bugün elaraya bişey sormuştum sen yorumlarmısın elaranın işi var herhalde
yani yumurtlama günü ilişki olması lazım teşekürler canım
karbonat testi yaptım.sonuç negatif.
ililki olalı 9 gün oldu.benim bu ovulasyon geç oldu.işte ovulasyona göre p.tesi adet olmam lazım.ama testi akşam yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?