- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.821
kızlar slm napıyonus valla benımde mısafırım gelıyo kosturuyom:))))))))bugun pek katılamayacam muhabbete ezelcım cnm takma bosverrrrrrrrrr herkes kendı sevıyesını bellı eder ....umutcum nbr hıc gorusemıyoz yhu dunden berı .....ececım sende ıyısın ınssssssss
iyidir cnm..
cnm çok sıkılıyor bugün napsam diye düşünüyorumm
karabibercim canım nasılsın moralin yerinde mi. çok duygusal mısın hala gız bacım :a015:
hydr cnm neden havada gercı tam bı sıkıcı hava kapalı burası orasıda öledır heralde
halen duygusallığa devam canımmmm
bugün gördükk geldimm
2 buçuık kilo olmuşş
esniyordu resminii çektii doktorr
karabiberim bebişini gördünmü cnm??
yerım ben onun agzınıı melekdır o kıyamam bıtanem.... rabbım senın yuzusuyu hurmetıne ıns bızede nasıp ederrrrrrrr amınnnnnnnnn...halen duygusallığa devam canımmmm
bugün gördükk geldimm
2 buçuık kilo olmuşş
esniyordu resminii çektii doktorr
aman ne biliiym ya içime sıkıntı girdi
öle boş boş oturuyom aslında ütüm var ama cnm hiç istemiyoooo
karabıberrrrrrrrrr gordunmu goktugumuzu cnm nasılllllllll ıyımı:))))))))
maşallah ona
ay yerim ben onun esnemesini:))))
cnm ya sende benım gıbı cok duygusalsın ınan onu okurken ıcım gıttı o kapıdan ıcerı gırmeye o sıkıntıyı yasayan cok ıyı anlıyo....rabbımıns bı denede oglu olurrrrrrrrrr ıns yanılmıstır cnmyaaaaaageldim canım geldimm
ay ordaa bir aile vardııı sohbet ettikkk
kadın 5 nciye hamileee
6 aylıkk hamile cinsiyetii öğrenmeyee gelmişşş
4 kızı varmışş satenn
odadan üzgünn çıktıı buda kesinn kız dedii
kocasıı gülemedii bileeee
çok istedimm dua ettim doktor erkek der diyeeee
ama kız demişşş
cnm ya sende benım gıbı cok duygusalsın ınan onu okurken ıcım gıttı o kapıdan ıcerı gırmeye o sıkıntıyı yasayan cok ıyı anlıyo....rabbımıns bı denede oglu olurrrrrrrrrr ıns yanılmıstır cnmyaaaaaa
inş. yanılmıştır cnm ya
bende bi kötü oldum yaşamayan bilemez ama
kadın için ne zordur
adamda bi alem sanki kadına bağlı..
töbe töbe cahil insanlar
insan karısına destek olur
ewet cnm cok halısın ben 3.de bellı olmamıstı ama ben kesın kızdır dıye uzuluyorum hatta aglıyorum esım bana demıstıkı hatun o senın evladın kızı erkegımı olur oda ıstıyo ama rabbım vermeyıncede benı tesselı edıyodur tabıkı ama esımde bırsey dedıgını dusunsene benım o halımı zaten uzuluyosun bırde es rabbım kımseye yasatmasın emınım cok zordur ......kızlar ben kactım aksama gorusuruzzzzzz
elaraaaaaaaaaa nerdesın cnm ya sesın solugun yok hıc bugun ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?