bebek cinsiyet belirleme..

kızlar slm napıyonus valla benımde mısafırım gelıyo kosturuyom:))))))))bugun pek katılamayacam muhabbete ezelcım cnm takma bosverrrrrrrrrr herkes kendı sevıyesını bellı eder ....umutcum nbr hıc gorusemıyoz yhu dunden berı .....ececım sende ıyısın ınssssssss

iyidir cnm..
cnm çok sıkılıyor bugün napsam diye düşünüyorumm

arkadaşlar ben şu çin takvimine taktım. ablama anneme baktım hep doğru inanamadım bu kadarı tesadüf olamaz. bende tutmadı diyordum ama oğlumun olduğu gün 28 şubat 2003. eğer ki saat gece 12 yi geçmişse ki o kadarını hatırlayamıyorum o zaman 27 yaş için erkek çıkıyo.
tam doldurduğunuz yaşlara göre test etsek.

halen duygusallığa devam canımmmm
bugün gördükk geldimm
2 buçuık kilo olmuşş
esniyordu resminii çektii doktorr
yerım ben onun agzınıı melekdır o kıyamam bıtanem.... rabbım senın yuzusuyu hurmetıne ıns bızede nasıp ederrrrrrrr amınnnnnnnnn...massllah kılomuzda ıyı
aman ne biliiym ya içime sıkıntı girdi
öle boş boş oturuyom aslında ütüm var ama cnm hiç istemiyoooo

offfffff hıc o utuyu sorma ece mısafır gelıyo dıye kaldırdım utu masasının ustu doluydu valla ((((((((((

karabıberrrrrrrrrr gordunmu goktugumuzu cnm nasılllllllll ıyımı:))))))))

geldim canım geldimm
ay ordaa bir aile vardııı sohbet ettikkk
kadın 5 nciye hamileee
6 aylıkk hamile cinsiyetii öğrenmeyee gelmişşş
4 kızı varmışş satenn
odadan üzgünn çıktıı buda kesinn kız dedii
kocasıı gülemedii bileeee
çok istedimm dua ettim doktor erkek der diyeeee
ama kız demişşş

cnm ya sende benım gıbı cok duygusalsın ınan onu okurken ıcım gıttı o kapıdan ıcerı gırmeye o sıkıntıyı yasayan cok ıyı anlıyo....rabbımıns bı denede oglu olurrrrrrrrrr ıns yanılmıstır cnmyaaaaaa

inş. yanılmıştır cnm ya
bende bi kötü oldum yaşamayan bilemez ama
kadın için ne zordur
adamda bi alem sanki kadına bağlı..
töbe töbe cahil insanlar
insan karısına destek olur

inş. yanılmıştır cnm ya
bende bi kötü oldum yaşamayan bilemez ama
kadın için ne zordur
adamda bi alem sanki kadına bağlı..
töbe töbe cahil insanlar
insan karısına destek olur

ewet cnm cok halısın ben 3.de bellı olmamıstı ama ben kesın kızdır dıye uzuluyorum hatta aglıyorum esım bana demıstıkı hatun o senın evladın kızı erkegımı olur oda ıstıyo ama rabbım vermeyıncede benı tesselı edıyodur tabıkı ama esımde bırsey dedıgını dusunsene benım o halımı zaten uzuluyosun bırde es rabbım kımseye yasatmasın emınım cok zordur ......kızlar ben kactım aksama gorusuruzzzzzz

tmm cnm hadi kolay gelsin:)

elara selam canım sen erkek coçuk için bana günleri vermiştin yumurtlama günümdemi çalışayım yoksa verdiğin günlerde çalışayım elaracım açil haber bekliyorum zamanım daralıyor ne zaman çalışacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…