- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.801
Bende cinsiyeti belli olmadan söylemek istemiyorum hamile olduğumu ama nerdeee hayatta dayanamam yumurtlarım ben söylemesem kocam söyler onadamı söylemesem ne -tatlicadiarzu-
canım ben 5 senedir kullanıyorum.ilk zamanlar çok dikkat ediyodum onun cilası falan var aldığın markaya göre servisinden alabiliyosun benimkinin temizlemek için spatulası vardı zamanla ucu aşındı.servisten yenisini istiyon 15 tl.2 sene sonra artık spatulayı da bıraktım bildiğin bulaşık teli ve sprey yağ sökücüyle vileda bezle siliyom.valla azıcık çizikler oldu 5 senede tabi ama davlumbaz ışığını açınca gözüküyo o çiziklerde.onun dışında pırıl pırıl yani.şimdi sen yeni diye bırak teli sünger bile değdiremezsin.kendimden biliyom çünkü.
bugün küçük prensi görmeye gidiyorummm
EIara kullanıcısından alıntı
çin takvimi bende tutmadı
veriyim bilgilerimi sen bak bide
20 aralık 1979 dogum tarihim
11 ocak 2008 son adet tarihim
Herkese merhaba Arkadaslar..
Ilk kez yaziyorum ama bazen topikteki yazilari okuyorum..emek gerektiren arastirmalar ve paylasimlar var..ister kiz bebek,,ister erkek bebek olsun herkesin gonlunden gecen bir cinsiyet istegi olabilir..bunun neresi kotu..olduktan sonra olani istememek ancak kotuluk olur..olmadan once insanin gonlunden gecen bir isteginin olmasi kadar dogal bisey olamaz heralde..yine topige soyle bakarken en son diyalog dikkatimi cekti..bencede (gerci dogru 1 tanedir bencesi sencesi olmaz)elara arkadasim sen 20 aralik 1979 dogumlu isen ,,,20 aralik 2008 yilinda 29 yasina girmis oluyorsun..yani dogal olarak 11 ocak 2008 tarihinde de 29 yasinda oluyosun..ve son sat in 11 ocak ise muhtemel yumurtlamanda yine ocak 2008 de oluyor..simdi sen 20 aralik 2010 tarihinde 31 yasina girmicekmisin?? nasil 20 aralik 2008 de 29 degil 28 yasinda olabilirsin..
Ocak 2008 de ve 29 yasa gore cin takvimine bakinca kiz gosteriyor ve bu takvim sende tutmus oluyor..
yani sadece bio-ritim tutmamis sende,,cin takvimide tutmus oluyor..
Buarada ben 2 yillik evliyim ve daha 2 hafta kadar oncesine kadar vajinusmsu belasiyla ugrasiyordum..Allahima sukurler olsunki yendim bu hastaligi..artik bende cocuk calismalarina baslamak istiyorum ama oncelikle su alisma devrem gecsin istiyorum..duanizi beklerim..
Gamzecim ins gonlundekine kavusursun en yakin zamanda..ve diger butun arkadaslar...
benim adetim dakkası dakkasına saniye kaçmaz önceikle bana dr söyledi adettle birlikte sayacaksın 7 8 veya 9. gün yumurta çatlar die ben de takipledim ve o sümüksü akıntım gelmişti tam 8. günüydü denendi sonar bacak kas ağrılarım ateşim oldu prodüctor aldım negatif çıktı bu hafta öyle seğirme olduki ve içime bi müjde doğdu sanki anladım hamileydim test yapdım daha anam bile bilmio kızlar pozitif çıktıkaydirigubbakcemile5:sm_cool:
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Rabbim gönlündekini nasip etsin
günaydın kızlar bugün moralim sıfır iş yerimde problemler oldu :çok üzgünüm:
hayırdır nooldu ezel merak ettim
hasta olmadın dimi ???
aynen bende meraktayım??????????
inşallah allah ın taktiri tabii ama çin takvimi eğer doğru bakılırsa tutuyor ben sülalemin hepsine komple yaşları 17 de olmayan herkese baktık tutuo ondan bişi çıkarmı ? ya hatta geçende birinin daha tutmamıştı sanada sordum hatta oda yum .günü tek ilşkiydi
ya sinirlerim çok bozuk hastalanmadım daha hastalanıcam galiba duygusal olarak çok hassaslaştım ama yaşadıklarım normaldede sinir bozucu iş yerinde aynı odada çalıştığım iş arkadaşım arkamdan konuşmalarını öğrendim mesela geçen gün ben ona gayet kadınca ve iyiliğini düşünerek üzerindeki pantolan dar gelmiş basenlerin çıkmış dedim oda yaa öylemi tek ütülü pantolonum buydu bunu giydim dedi konuyu kapattık ama arkadan daireden başka bir kıza işte bu salak bana ne dedi napıyım şimdi ben bunu demiş öteki arkadaşta o kendini kuru kıçına baksın oturamıyor bile kıçının üstüne falan demiş bunları duyunca nasıl sinir oldum ben onun iyiliğini düşünüyorum insan gibi onu uyarıyorum bunda konuşmalara bak tabi daha bir sürü laflar konuşmuyorum bugün yüzüne bile bakmıyorum neyin var neden moralin bozuk diyor ama şefimize söyledim olanları hayırlısı bakalım
merve, hayırlı olsun öncelikle allah gönlüne göre versin inşallah. ama kese olayına da çok güvenme. benim hem 6 hem 8 haftalıkta belirgin bir şekilde sağda idi bebek. ama oğlum olacak gibi kesin olmamakla birlikte.
trufta bi gelseydi öğrenirmiştir herhalde
merak ettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?