bebek cinsiyet belirleme..

Bende cinsiyeti belli olmadan söylemek istemiyorum hamile olduğumu ama nerdeee hayatta dayanamam yumurtlarım ben söylemesem kocam söyler onadamı söylemesem ne -tatlicadiarzu-

ezelcim bende tam kesinleşmeden kimseye söylemedimmm
tam 17 nci haftamda öğrendi millet
yoksa 10 haftalıkken dedielr bana,sadece burda yazdım ama

aynen ya anlattığın gibiii
ay davlumbazz ışıgını açmamam lazımm yoksa sinirr basıyoo
hele dün kızartmaa yaptımm yasaklıcammm nerdeyse
yağ sıçrasa kötü oluyooo
sadece aldığım yerdenmii bulabilirimm deterjanınıı
marketlerde yokmuu birde microfier bezler işe yarıyoprmuu

Ne güzel, kurtulmuşsun şu illet rahatsızlıktan. Çağın vebası gibi birşey. Artık gelsin bebecikler:))

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Rabbim gönlündekini nasip etsin
günaydın kızlar bugün moralim sıfır iş yerimde problemler oldu :çok üzgünüm:

hayırdır nooldu ezel merak ettim
hasta olmadın dimi ???

aynen bende meraktayım??????????

ya sinirlerim çok bozuk hastalanmadım daha hastalanıcam galiba duygusal olarak çok hassaslaştım ama yaşadıklarım normaldede sinir bozucu iş yerinde aynı odada çalıştığım iş arkadaşım arkamdan konuşmalarını öğrendim mesela geçen gün ben ona gayet kadınca ve iyiliğini düşünerek üzerindeki pantolan dar gelmiş basenlerin çıkmış dedim oda yaa öylemi tek ütülü pantolonum buydu bunu giydim dedi konuyu kapattık ama arkadan daireden başka bir kıza işte bu salak bana ne dedi napıyım şimdi ben bunu demiş öteki arkadaşta o kendini kuru kıçına baksın oturamıyor bile kıçının üstüne falan demiş bunları duyunca nasıl sinir oldum ben onun iyiliğini düşünüyorum insan gibi onu uyarıyorum bunda konuşmalara bak tabi daha bir sürü laflar konuşmuyorum bugün yüzüne bile bakmıyorum neyin var neden moralin bozuk diyor ama şefimize söyledim olanları hayırlısı bakalım

benim oğlumda da tutmadı.
doğum tarihim 02.05.1975
oğlumun olduğu gün 28.02.2003
28 yaşını doldurmamış oluyorum. 27 yaşta da kız çıkıyor.
yanılmıyorum dimi?

merve, hayırlı olsun öncelikle allah gönlüne göre versin inşallah. ama kese olayına da çok güvenme. benim hem 6 hem 8 haftalıkta belirgin bir şekilde sağda idi bebek. ama oğlum olacak gibi kesin olmamakla birlikte.

Son düzenleme:
ezel.... böyle art niyetli andavallar her zaman olacak hayatımızda .. iş yerimizde, oturduğumuz sitede, eşimizin ailesinde .. sıkma canını demek boş tabiii .. elbette üzülüyoruz insanız neticede ama hayat ya bu deneme yanılma .. yaşadıkça bu tipleri iplemeden varoluşlarına rağmen hayattan herşeyiyle zevk almayı öğreneceğiz yerimseniben gerçi sen hayattan zevk almıyorum falan dememişsin ama konu anca böyle bağlanıyordu a.s şimdi gül bakimm :teselli:

takma kafana canım ya
hayatta çok daha önemli şeyler var boşver bu gibi küçük sorunları
gül ve geç bence :)))

inanacağımız tek güç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…