bebek cinsiyet belirleme..

Skma canini canim ya, heryerde var bu tur insanlar... Bence sana laf getirene de cok guvenme, demek ki o da o lafin ortamindaymis ya da onlara yaptiklarinin yanlis oldugunu soyleyemeyecek biriymis.. Eskiler ne guzel soylemis, tas tasi laf tasima...

Merve, tebrik ediyorum yeni bebisin hayirli ugurlu olsun.. saglikli mutlu huzurlu gonlunden gectigi gibi bir bebek olsun.

Ben bu sabah test yaptim aslinda pozitif cikmasini pek istemedim cunku kizlarimda yumurtlamadan 9 gun sonra neredeyse kontrol cizgisiyle ayni cikmisti.. Neyse sonuc : Negatif... Simdi korkuyorum ya pozitif e donmezse diye akannehir . Beklenmeyen adetime 4 gun var.. hicbir hamilelik belirtisi yok...

hoşgeldin aramıza..
aslında 20 haftada net olması lazım bence
başka bi dr da sadece ugs için gitsen bi fikir olur beklki
ne gibi belirtilerin var???

canim hos bulduk bebegim kesesi sag tarafta genellikle kalp veya tekme gibi hareket ediyor ben hareketlerini 3 aylikken hissedebiliyordum tavuktan baska hic birseyden tiksinmiyorum eksi degil tatli seyleri yemeyi seviyorum ve ilk 3 ay boyunca kusmam ve bas agrim vardi suan kusmam yok ama bas agrim arada oluyor :sinifsinif: böyle yani belitiler buarada ben yurdisinda yasadigim icin burda baska doktora gitmek türkiyedeki gibi kolay degil yoksa giderdim canim buarada sende hamilemisin kac aylik?

selam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde kız erkek farkeder mi?

slm bebegin hayilri olsun canim neresindensin isvicrenin ben de isvicredenimmm ayyyy nnasil sevindimmmmm seni goruncee

bu arada slm kizla nasiniz bakemmmmm bamyalar ekildimiii

ayy cnm o nasıl laf
kız erkek farkedermi hiç onları biz doğruyoruz.
hayırlısı olsun cnm benim iyi olmana sevindim..

truf hayırlı olsun canım.iki kız çocuğu sahibi olmak dünyanın en güzel şeylerinden biri. Tabiki bir kızkardeşe sahip olmakta harika birşey(benim yok ama öyle olduğunu biliyorum)

ama ben sana iki kız annesi olarak ne farkedeceğini söyleyebilirim.
iki kızın varsa ömür boyu tanıyan tanımayan herkesten (mesela bu parkta yanına oturan öylesine biri bile olabilir) şu lafı duyarsın:Bir tane daha yaparsan oğlan olur belki!

ve buna kah sinir olursun kah kafanı bulandırır yapayımmı yapmayayımmı üçüncüyü diye düşünceye salar.
ben bunu yüzlerce kez yaşadım.özellikle eşinin annesi ablaları yengeleri halaları teyzeleri bütün kadınlar bıdı bıdı seni yer yer
öyle işte senin için farketmese bile farkettiriyo bu milletboshayallersmile

Canım öncelikle bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.Zaten en önemli şeyde o.Çünkü etrafta o kadar çok problemli doğan bebekler duyup görüyoruzki insan korkuyor gerçekten.Geçmiş yıllarda okuttuğum öğrencilerden birkaç fiziksel ve zihinsel engelli olanları vardı bu yıl o kadar fazlaki insan onların arasında olduğunda sağlıklı bir çocuğa sahip olmanın büyük bir nimet olduğunu anlıyor.Kız olması da ablası açısından çok iyi olacak.Bildiğim kadarıyla aralarında çok yaş farkı olmayacağı için sırdaş olacaklar.Bizler değişik meyvelerin de tadına bakalım derken genellikle hep kendimizi düşünüp erkek olsa iyi olur diyoruz ama çoğu zaman aynı cinsiyette olmaları onları gelecekte daha mutlu ediyor.Yani arkadaşım senin adına çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.opuyorumnanaktan

trufcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım önemli olan gerçekten bu...
fiona canım çok haklısın.son zamanlarda o kadar sağlıksız çocuk görüyorumki artık bazen allah beni sınamak için karşıma çıkarıyor demeye başladım.down sendromlu veya diğer özelliklerdeki günahsız yavrular...çok üzülüyorum ...rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize.ailemize sevdiklerimize.....

ecem canım sanada tebrik yazdım ama görmedin galiba canım.senin adına çok sevindim.inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelirler...........

hasta olmadın dimi???

Yok anım hastalanmadım ama belim kopacak gibi her an hastalanabilirim

Canım aslında kendi gözlerimle gördüm denebilir yani eminim bu konuşmalardan kötükedihüso

Aynen katılıyorum iki kızım var ve 5 haftalık hamileyim kafamın bulanmaya başladığı biana denk geldi sonra vazgeçtim ama tutmuşş hayırlısı umarım bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir erkek olur

Mimozacım aynen bu sene bende senin gibi düşündüm.15 yıldır bu mesleği yapıyorum hiç bu kadar fazla sayıda problemli öğrencim olmamıştı.Bunun tesadüf olmadığını bana ibret almam için bir mesaj olduğunu düşünmeye başladım.Fiziksel engelli olan belden alt tarafı yok sadece baş parmakları var.Akülü arabaya mahkum.Bu sadece bir tanesi zihinsel problemlileri hiç anlatmayayım daha iyi.Allah ailelerine yardım etsin.

neyı yanlıs dusunuyorum bi acıklama yaparmısın

canım pardon bu cvp sana değildi ben yeniyim henüz tam bilmiyorum cvp nasıl yazılır bi arkadaş sağlıklı olsun cinsiyete takılanları anlamıyorum falan yazmış ama bunu yazan arkadaşın ilk beebği tabi ona yazmıştım sanada teşk ederim buarada küçük kızım 7 yaşında

Seninle aynızı biz yaprak :)) benimde küçük kızım 7 yaşında büyük 9
10 haftalıkta hamileyim Rabbim hayırlı ve sağlıklı Hayırl,sağlıklı,salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah
İnan seni en iyi ben anlarım Aynı duyguları yaşıyoruz belliki
yaşı kaç yaprak ?
Bu arada sağolsun kayınvaldem bunun yine kızı olur dedi dedı :) erkek bebek hayali kurmaya korkuyorum Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…