- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.901
kızlar nerdesinizi bugün kimsecikler yok sizi çok özlüyorum
ya sinirlerim çok bozuk hastalanmadım daha hastalanıcam galiba duygusal olarak çok hassaslaştım ama yaşadıklarım normaldede sinir bozucu iş yerinde aynı odada çalıştığım iş arkadaşım arkamdan konuşmalarını öğrendim mesela geçen gün ben ona gayet kadınca ve iyiliğini düşünerek üzerindeki pantolan dar gelmiş basenlerin çıkmış dedim oda yaa öylemi tek ütülü pantolonum buydu bunu giydim dedi konuyu kapattık ama arkadan daireden başka bir kıza işte bu salak bana ne dedi napıyım şimdi ben bunu demiş öteki arkadaşta o kendini kuru kıçına baksın oturamıyor bile kıçının üstüne falan demiş bunları duyunca nasıl sinir oldum ben onun iyiliğini düşünüyorum insan gibi onu uyarıyorum bunda konuşmalara bak tabi daha bir sürü laflar konuşmuyorum bugün yüzüne bile bakmıyorum neyin var neden moralin bozuk diyor ama şefimize söyledim olanları hayırlısı bakalım
hoşgeldin aramıza..
aslında 20 haftada net olması lazım bence
başka bi dr da sadece ugs için gitsen bi fikir olur beklki
ne gibi belirtilerin var???
slm bebegin hayilri olsun canim neresindensin isvicrenin ben de isvicredenimmm ayyyy nnasil sevindimmmmm seni gorunceecanim hos bulduk bebegim kesesi sag tarafta genellikle kalp veya tekme gibi hareket ediyor ben hareketlerini 3 aylikken hissedebiliyordum tavuktan baska hic birseyden tiksinmiyorum eksi degil tatli seyleri yemeyi seviyorum ve ilk 3 ay boyunca kusmam ve bas agrim vardi suan kusmam yok ama bas agrim arada oluyor :sinifsinif: böyle yani belitiler buarada ben yurdisinda yasadigim icin burda baska doktora gitmek türkiyedeki gibi kolay degil yoksa giderdim canim buarada sende hamilemisin kac aylik?
slm bebegin hayilri olsun canim neresindensin isvicrenin ben de isvicredenimmm ayyyy nnasil sevindimmmmm seni goruncee
bu arada slm kizla nasiniz bakemmmmm bamyalar ekildimiii
selam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde kız erkek farkeder mi?
selam kızlar
dün doktora gittik
selam kızlar
dün doktora gittik
hasta olmadın dimi???
Skma canini canim ya, heryerde var bu tur insanlar... Bence sana laf getirene de cok guvenme, demek ki o da o lafin ortamindaymis ya da onlara yaptiklarinin yanlis oldugunu soyleyemeyecek biriymis.. Eskiler ne guzel soylemis, tas tasi laf tasima...
...
trufcım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım önemli olan gerçekten bu...
fiona canım çok haklısın.son zamanlarda o kadar sağlıksız çocuk görüyorumki artık bazen allah beni sınamak için karşıma çıkarıyor demeye başladım.down sendromlu veya diğer özelliklerdeki günahsız yavrular...çok üzülüyorum ...rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize.ailemize sevdiklerimize.....
Aynen katılıyorum iki kızım var ve 5 haftalık hamileyim kafamın bulanmaya başladığı biana denk geldi sonra vazgeçtim ama tutmuşş hayırlısı umarım bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir erkek olur
neyı yanlıs dusunuyorum bi acıklama yaparmısın
canım pardon bu cvp sana değildi ben yeniyim henüz tam bilmiyorum cvp nasıl yazılır bi arkadaş sağlıklı olsun cinsiyete takılanları anlamıyorum falan yazmış ama bunu yazan arkadaşın ilk beebği tabi ona yazmıştım sanada teşk ederim buarada küçük kızım 7 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?