bebek cinsiyet belirleme..

Amin sağlık en önemlisi tabi Allah gönlüne göre versin 33 yaşındayım hayalini kuruyorum ama olmamasından çok korkuyorum bol bol dua ediyorum zaten etrafta bikaç kişi olumsuz konuşunca stres çok oluyo Allah gönlümüze göre versin inşşş.

kızlar yaprak ve yeşilyol erkek olması için bir yöntem yada farklı birşeyler uyguladınız mı

Yok oğlak aslında ben adet sonrası 12.13 gün tek ilişki yaşayıp öyle hamıle kalmayı düşünüyordum ama bir kaçamakla beklenmedık bi anda geldi iyide yaptı Çok dua ettim yağmur yağgarken bile hemen aklıma bu gelirdi boshayallersmile İnşallah olur bizimde :dance::dance:

Ben 25 yaşındayım yüzük falını denedınmı ?

yada deneyen varmı arkadaslar

inşallah canım yarın doktora gidiyoruz daha belli degildir
segirmeler falan demişşsin ama benım bebenın eli ayağı durmuyo sanırım sağdan soldan geliyo aplam gazdır o dıyo :roflol: bilemıyorum alyans arkaya öne giderse erkek yuvarlak dönerse kız demı ?
şayet bana bunu söyleyen bayan 1 bebekten başlamamı söylemıstı
yeşilyolun 1 bebginin cınsıyetı ne
yeşilyolun 2 bebeginin çınsıyetı ne dıye ikisindede yuvarlak döndü 3 de arkaya öne gitti
Ya erkek dır demeye cesaret edemıyorum ben kızım olursa üzülmek ıstemıyorum kızada alıştırmaya calısıyorum kendımı hep gelip b sayfayı okuyorum arada
Duada ısrarcı olanı Rabbim severmiş İnşallah hayırsızsada hayırlara çevirip verir rabbim

Amin inş. bendede aynısı oldu yapan kişi bu erkek dedi ama bende pek inanmıyorum böle şeylere yada umutlanmak istemiyorum heralde evet bende çok dua ediyorum ama sağ sol olayına inanıyorum benim iki kızımdada sol tarafımda ilk hissetmiştim bugün doktora sordum tam ortada dedi diğerlerine göre değişiklik varmı benim bulantım yok daha erken ondanmı acaba diğerlerinde hemen başlamıştı

Evet yaprak benımde bulantım yok ilk haftalarda az az bulanırdı sabahları ama hiç çıkarmadım
dur bende soruyum bebek ne tarafta
:))

trufcum nerelerdesin sen ya.cok merak ettik seni.nasıl oldun bulantıların devam ediyormu hala??
bebeginin iyi olmasına sevindimm önemli olanda bu zatenn
bebeginin cinsiyetide belli olmuşş hayırlı olsun cnm,sag saglim kucagına alırsın inşallahh
senin erkek cocuk saplantın yoktu bu nedenlede yöntem filanda denemedin zatenn.Allaha sıgındın hayırlısını istedinn.demekki hakkında hayırlısı böleymiş cnm
bende 2 kızım 1 oglumun olmasını isterimmmmm

Ben uygulamadım sadece yumurtaların çatlama günü oluyo falan dediler ogün ve 2 öncesi gün oldu ilişki o arada biri tutmuş hayırlısı

hoşgeldiniz kızlar.bebeişlerinizde hayırlı olsunn
ilk sayfadaki hamilelik bilgilerinizi verin sizide ekleyelim listeye,takip edelim.
ayrıca dogum tarihlerinizi ve ilişki günlerinizide yazarsanız bioritime bakabilirim cinsiyet konusundaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…