- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.921
Seninle aynızı biz yaprak :)) benimde küçük kızım 7 yaşında büyük 9
10 haftalıkta hamileyim Rabbim hayırlı ve sağlıklı Hayırl,sağlıklı,salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah
İnan seni en iyi ben anlarım Aynı duyguları yaşıyoruz belliki
yaşı kaç yaprak ?
Bu arada sağolsun kayınvaldem bunun yine kızı olur dedi dedı :) erkek bebek hayali kurmaya korkuyorum Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize
kızlar yaprak ve yeşilyol erkek olması için bir yöntem yada farklı birşeyler uyguladınız mı
Amin sağlık en önemlisi tabi Allah gönlüne göre versin 33 yaşındayım hayalini kuruyorum ama olmamasından çok korkuyorum bol bol dua ediyorum zaten etrafta bikaç kişi olumsuz konuşunca stres çok oluyo Allah gönlümüze göre versin inşşş.
kızlar yaprak ve yeşilyol erkek olması için bir yöntem yada farklı birşeyler uyguladınız mı
Ben 25 yaşındayım yüzük falını denedınmı ?
yada deneyen varmı arkadaslar
Alyansı çeviriyolar onu diyosan onda erkek çıkıyo ama bide senin ne tarafta bebek hissedebiliyormusun sağda seğirme kıpırtı gibi bişeyler varmı gerçi az kalmış öğrenmene inş gönlüne göre olur
ecem canım sanada tebrik yazdım ama görmedin galiba canım.senin adına çok sevindim.inşallah bebişlerimiz sağlıkla gelirler...........
Amin inş. bendede aynısı oldu yapan kişi bu erkek dedi ama bende pek inanmıyorum böle şeylere yada umutlanmak istemiyorum heralde evet bende çok dua ediyorum ama sağ sol olayına inanıyorum benim iki kızımdada sol tarafımda ilk hissetmiştim bugün doktora sordum tam ortada dedi diğerlerine göre değişiklik varmı benim bulantım yok daha erken ondanmı acaba diğerlerinde hemen başlamıştıinşallah canım yarın doktora gidiyoruz daha belli degildir
segirmeler falan demişşsin ama benım bebenın eli ayağı durmuyo sanırım sağdan soldan geliyo aplam gazdır o dıyo :roflol: bilemıyorum alyans arkaya öne giderse erkek yuvarlak dönerse kız demı ?
şayet bana bunu söyleyen bayan 1 bebekten başlamamı söylemıstı
yeşilyolun 1 bebginin cınsıyetı ne
yeşilyolun 2 bebeginin çınsıyetı ne dıye ikisindede yuvarlak döndü 3 de arkaya öne gitti
Ya erkek dır demeye cesaret edemıyorum ben kızım olursa üzülmek ıstemıyorum kızada alıştırmaya calısıyorum kendımı hep gelip b sayfayı okuyorum arada
Duada ısrarcı olanı Rabbim severmiş İnşallah hayırsızsada hayırlara çevirip verir rabbim
cnm görmedim çok teşekkür ederim cnm
Amin inş. bendede aynısı oldu yapan kişi bu erkek dedi ama bende pek inanmıyorum böle şeylere yada umutlanmak istemiyorum heralde evet bende çok dua ediyorum ama sağ sol olayına inanıyorum benim iki kızımdada sol tarafımda ilk hissetmiştim bugün doktora sordum tam ortada dedi diğerlerine göre değişiklik varmı benim bulantım yok daha erken ondanmı acaba diğerlerinde hemen başlamıştı
Evet yaprak benımde bulantım yok ilk haftalarda az az bulanırdı sabahları ama hiç çıkarmadım
dur bende soruyum bebek ne tarafta
:))
ece senin ilk gebelikmi ne kadarlık
selam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinde kız erkek farkeder mi?
hayır 2.
ilkokul3 e giden kızım var:)[/QUOTE
Allah bağışlasın Allah gönlüne göre verir umarım nekadarlık hamilesin
Aynen katılıyorum iki kızım var ve 5 haftalık hamileyim kafamın bulanmaya başladığı biana denk geldi sonra vazgeçtim ama tutmuşş hayırlısı umarım bu sefer sağlıklı ve hayırlı bir erkek olur
Seninle aynızı biz yaprak :)) benimde küçük kızım 7 yaşında büyük 9
10 haftalıkta hamileyim Rabbim hayırlı ve sağlıklı Hayırl,sağlıklı,salih bir erkek evlat nasip etsin inşallah
İnan seni en iyi ben anlarım Aynı duyguları yaşıyoruz belliki
yaşı kaç yaprak ?
Bu arada sağolsun kayınvaldem bunun yine kızı olur dedi dedı :) erkek bebek hayali kurmaya korkuyorum Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize
Ben uygulamadım sadece yumurtaların çatlama günü oluyo falan dediler ogün ve 2 öncesi gün oldu ilişki o arada biri tutmuş hayırlısı
elara nerye gittin cnm bugün
şimdimi geldin yoksa:))
hayır 2.
ilkokul3 e giden kızım var:)[/QUOTE
Allah bağışlasın Allah gönlüne göre verir umarım nekadarlık hamilesin
saol amin..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
14 haftalık hamileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?