bebek cinsiyet belirleme..

elara sen bana yöntemleri yollamadın hala bekledim ama yazayım dedim artık
benimde bioritmime bakar mısın canım ya unutuyorum hep aklımda da
benim doğum tarihim 20-01-1975
eşiminki 14-06-1973
ilişki günleri 10 ekim 2.ilişki 12 ekim canım

H.b teşk ederiz 5 haftalık hamileyim 20.08.1977 doğumluyum son adetim 11.09.ilişki günümde 19.09 diğeri 21.09 diğeri 23.09 bunlardan biri tuttu ama hayırlısı bakalım

boyle insanlara tavır yapmak bile fazla bu dünya üçkağıtçıların canım be arkadan konusup yüze gülüyosan senden iyisi yok

10 ekimde erkek günündesin
12 ekimde erkege yatkınsın

H.b teşk ederiz 5 haftalık hamileyim 20.08.1977 doğumluyum son adetim 11.09.ilişki günümde 19.09 diğeri 21.09 diğeri 23.09 bunlardan biri tuttu ama hayırlısı bakalım

19-21 eylül erkek
23 eylül erkege yatkın

bide sizde sık ilişki olmuş.b uda kız şansını arttırıyorr.bakalım ne olcak sonuc merak ettim bende

19-21 eylül erkek
23 eylül erkege yatkın

bide sizde sık ilişki olmuş.b uda kız şansını arttırıyorr.bakalım ne olcak sonuc merak ettim bende

evet ben sanırım yanlış bilgi aldım yamurtlama dönemi erkek oluyo dediler o aralar 3 sefer oldu bidahada ay boyunca olmadı zaten onlardan biri tuttu ama umarım senin dediğin gibidir teşk ederimm.

ıy aksamlar benımde 2 kızım var bırı 11 yasında bırı 9 aylık aslında bıdeoglum olmasını çok ıstıyorum 1 sene sonra falan gercı esım hiç çocuk istemiyo bu 2 bebee bıle zor ıkna ettım onun erkek bebek takıntısı yok ama ben çok severım erkek bebeklerı kızlarıma canım feda ama baslarına bıde paşa lazım hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…