- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #19.941
arkadaşlarla buluştuk yine cnm sonrasında eşimi iş cıkışında almaya gittim az da onunla takıldık 10 da geldik eve:)
güzel bi gündüüüükaydirigubbakcemile2
hoşgeldiniz kızlar.bebeişlerinizde hayırlı olsunn
ilk sayfadaki hamilelik bilgilerinizi verin sizide ekleyelim listeye,takip edelim.
ayrıca dogum tarihlerinizi ve ilişki günlerinizide yazarsanız bioritime bakabilirim cinsiyet konusundaaa
ya sinirlerim çok bozuk hastalanmadım daha hastalanıcam galiba duygusal olarak çok hassaslaştım ama yaşadıklarım normaldede sinir bozucu iş yerinde aynı odada çalıştığım iş arkadaşım arkamdan konuşmalarını öğrendim mesela geçen gün ben ona gayet kadınca ve iyiliğini düşünerek üzerindeki pantolan dar gelmiş basenlerin çıkmış dedim oda yaa öylemi tek ütülü pantolonum buydu bunu giydim dedi konuyu kapattık ama arkadan daireden başka bir kıza işte bu salak bana ne dedi napıyım şimdi ben bunu demiş öteki arkadaşta o kendini kuru kıçına baksın oturamıyor bile kıçının üstüne falan demiş bunları duyunca nasıl sinir oldum ben onun iyiliğini düşünüyorum insan gibi onu uyarıyorum bunda konuşmalara bak tabi daha bir sürü laflar konuşmuyorum bugün yüzüne bile bakmıyorum neyin var neden moralin bozuk diyor ama şefimize söyledim olanları hayırlısı bakalım
elara sen bana yöntemleri yollamadın hala bekledim ama yazayım dedim artık
benimde bioritmime bakar mısın canım ya unutuyorum hep aklımda da
benim doğum tarihim 20-01-1975
eşiminki 14-06-1973
ilişki günleri 10 ekim 2.ilişki 12 ekim canım
bioritim trufta tuttu kızlar
ohhh bayaği yoğunluk var sitede:teytey:
10 ekimde erkek günündesin
12 ekimde erkege yatkınsın
H.b teşk ederiz 5 haftalık hamileyim 20.08.1977 doğumluyum son adetim 11.09.ilişki günümde 19.09 diğeri 21.09 diğeri 23.09 bunlardan biri tuttu ama hayırlısı bakalım
teşekkürler canım ellerine sağlık ama adet olucam büyük olasılıkla önümüzdeki ayın cinsiyete göre günlerini bilebiliyormuyuz önceden ona göre ilişkiye girsek
benim dr erkek için adetin 17 ve 19 . gecesi dene demişti
aklında bulunsun..
19-21 eylül erkek
23 eylül erkege yatkın
bide sizde sık ilişki olmuş.b uda kız şansını arttırıyorr.bakalım ne olcak sonuc merak ettim bende
ece senin adetin kaç günde oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?