bebek cinsiyet belirleme..

ewet öle oluyo kızlar daha gec bellı oluyo benım ılkı hıc gostermedı 9 ay ıkıncıde 3 de öleydı hatta mıllet saklıyosun bıle dedıler varya

Bana doktor 10 haftalıkken erkeğe benziyoo dedi doktorr
neysee annemlere gittim sokakta komşular otoruyooo,
doktora gittinmii diye sormaya başladılarr
evet gittim dedim hemen cinsiyett belli oldumuu dedilerr
yok dedimm söylemediiii,
hemenn diyorlarkii oooo ozaman kızdırr buda
erkekk olsaydıı gösterirdii
senin kesinn kızınn olur kız senesinde kaldınn sennn
erkekk bebekk şimdiyee pipiyii gösterirdiiii
hemennn başladılarr konuşmayaa

kızlar mesaj ayyım dr bakalım yanıt ne olacak heyecanlandım ınankı sıze hemen yazacam donerse bana cnm ben ınan hep kara borsa yaptım hıc dıkkat etmedım kızlarımı yaparken

kızlar mesaj ayyım dr bakalım yanıt ne olacak heyecanlandım ınankı sıze hemen yazacam donerse bana cnm ben ınan hep kara borsa yaptım hıc dıkkat etmedım kızlarımı yaparken

mesajlarını okuyordumda çok içten dilemişsin allah kalbine göre verir inşallah.Şunun için yazıyorum hani çok istiyorsun ya kıbrısta yasal olarak cinsiyet secimi yapılabılıyormuş tüp bebek merkezlerinde imkanın varsa garanti olur diye söylüyorum imkanın yoksa yapacak bişey yok araştırmalara devam... bu arada doktor bana 12. haftada erkek demişti 16. haftada kız dedi %80. renkli ultrasonda kız deyince eşya almaya başladık tabi hihoyyyt

vaalla cnm ılkını devamlı yaptık ıkıncıyıde spraıl varddı cıkardım hemen kalmısım 3. de kaza ne zaman oldugu malum yanı anlayacagınız hıc arastırmadım yumurtlama gunu felan ama dıkkat etmedıgımız ve yaptıgımız ıcın heralade kızlar geldı:):)):

fırtına kusu onuda arastırdım ama ya ıcım rahat etmıyokı ondada acaba dıyom baska spermler konusunda acıkca ne bıleyım ya onuda cok dusundum ama yaptıran varmı arkadaslardan acaba

fırtına kusu onuda arastırdım ama ya ıcım rahat etmıyokı ondada acaba dıyom baska spermler konusunda acıkca ne bıleyım ya onuda cok dusundum ama yaptıran varmı arkadaslardan acaba

bi mesaj vardı bu forumda biri arastırıyodu bazıları tepkı mesajları yazmıs ıste bebeği bulamayan var sen bıde cınsıyet ayırıyosun dıye o da yazmayı bırakmıstı sonrası ne oldu bılmıyorum ama konu arattırması yaparken kıbrıs+cinsiyet falan yazarsan bu forumda belkı bulabılırsın ben bakalı çok oldu hatırlamıyorum sımdı vaktım oldugunda bende bakarım senın ıcın

Karabibercim sana çok dua ediyorum canım, inşaAllah Mevlam hayırlı sağlıklı bi erkek evlat müjdesini duyurur sana da.. isteyen hetrkesede versin Rabbim :Saruboceq:

gamzecim sanada gülüm :lepi:

canım ben dayanamadım aldım ama turuncu yeşil falan zaten pembe ve mavi ayrımını sevmediğim için şimdi bebeğin çoğu kıyafeti unisex renkte :)
bende öyle yapayımm ozamann canımm hatta bu hafta almammakk için kendimii zor tuttum

Karabibercim sana çok dua ediyorum canım, inşaAllah Mevlam hayırlı sağlıklı bi erkek evlat müjdesini duyurur sana da.. isteyen hetrkesede versin Rabbim :Saruboceq:

gamzecim sanada gülüm :lepi:
çok sağol canım benimm
ıns cnm allah razı olsun cumlemıze karabıberım sen 3. yemı hamıssın
evet canımm bu 3 ncü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…