Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin isim belirlediniz miBana 13.haftamda erkek gibi dedi 17.haftamda netleştierkek oldugu.Hala da değişmedi. 39.haftamdayim gün sayiyorum
kacinci haftadasinErkek bebeklerde daha erken belli olabiliyor. Ben 12+5 te 5 boyutlu ultrasonla öğrendim yine bile kesin olmamakla birlikte. Çok erken haftalarda doktorlar kesin konusmuyorlar.
Amin insallahAmin Allah herkese evladini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin.Isim bulamadik daha dogrusu karar veremedik
Allah saglikli hayirli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsinŞimdi 15 bitti hayırlısıyla :)
Allah saglikli hayirli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
Hayirli olsunBen de şuan 17. haftamdayım ve bu hafta öğrendik biz de, tam yılbaşı günü yılbaşı sürprizi oldu bize :) Bebeğim erkek...
Hayirli olsun
doktor onceden tahmin etmismiydi
12. Haftada dr bebegimin erkek oldgunu soyledi.. Fakat bir hafta sonra baska bir dr gitmistim oda kiz oldgnu soyledi.. Herseyden once hayirlisi ve saglikli olmasi onmli tabi ama kafam cok karisti hangsine inancam bilmyrum. Basina boyle bsy gelen var mi kiz bebek bu kdr erken belli etmez diolar ama bilmiyorum tabii..
12. haftadaki tahminlerde yanılma payı çok fazla oluyor. 16.haftadan önce kesin gözüyle bakma hiç. banada 12.haftada kız olma ihtimali daha yüksek dendi ama 16haftamda doktor %99.9 erkek dedi.Arkadaslar bugun 12+0 olduk cok sukur ikili testimizi yaptirdik kan sonucumu henuz almadik ultrason sonucy normal cikti cok sukur doktor bacak arasinda cikinti icin erkek gibi ama kordonda olabilir erken daha net demem icin dedi hayirli saglikli olmasini diliyoruz Allah hepimize beveklerimizi saglikli bi sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah... sizler kacinci haftada ogrendiniz ve ne zaman netlesti paylasabilir misiniz ben bacak arasinda belirgin gordum kordonla karistirilmasi mumkun mu alttan bakinca bilen var mi arkadaslar
Doktorda erken dedi bekliyoruz hayirlisi olsun hepimiz icin cok saglikli olurlar insallah bende ikili testin kan tahlili sonucunu bekliyorum iyi cikar insallah12. haftadaki tahminlerde yanılma payı çok fazla oluyor. 16.haftadan önce kesin gözüyle bakma hiç. banada 12.haftada kız olma ihtimali daha yüksek dendi ama 16haftamda doktor %99.9 erkek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?