Bebek cinsiyet tahmini

111007

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
145
45
18
Arkadaslar bugun 12+0 olduk cok sukur ikili testimizi yaptirdik kan sonucumu henuz almadik ultrason sonucy normal cikti cok sukur doktor bacak arasinda cikinti icin erkek gibi ama kordonda olabilir erken daha net demem icin dedi hayirli saglikli olmasini diliyoruz Allah hepimize beveklerimizi saglikli bi sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah... sizler kacinci haftada ogrendiniz ve ne zaman netlesti paylasabilir misiniz ben bacak arasinda belirgin gordum kordonla karistirilmasi mumkun mu alttan bakinca bilen var mi arkadaslar

Erkek bebeklerde daha erken belli olabiliyor. Ben 12+5 te 5 boyutlu ultrasonla öğrendim yine bile kesin olmamakla birlikte. Çok erken haftalarda doktorlar kesin konusmuyorlar.

Bana 13.haftamda erkek gibi dedi 17.haftamda netleştierkek oldugu.Hala da değişmedi. 39.haftamdayim gün sayiyorum

Amin Allah herkese evladini sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin.Isim bulamadik daha dogrusu karar veremedik

Ben de şuan 17. haftamdayım ve bu hafta öğrendik biz de, tam yılbaşı günü yılbaşı sürprizi oldu bize :) Bebeğim erkek...

Hayirli olsun
doktor onceden tahmin etmismiydi

Çok teşekkür ederim... Doktorlar kemik yapısından bile anlıyormuş fakat yanılma payı olur diye filan tam zamanından önce söylemiyormuş genelde. Benim 31 aralıkta randevum vardı zaten, doktor 1 ay öncesinden o tarihi vermişti özellikle, o gün cinsiyetini öğrenin size de yılbaşı sürprizi olsun demişti. Biz tam 4. ayımız bittikten sonra öğrenmiş olduk yani, ama öncesinde doktorum cinsiyetle ilgili birşey söylememişti, ki erkendi cinsiyet için zaten bir önceki randevu...

ikili test sonucunda hcg ile ilgili olan değer 50 üstüyse genelde kız bebekmiş.. bn ve bırkaç arkadaşın tuttu :)

Su ikili test degeri bende tutacakmi cok merak ediyorum :) iki kizim var onlardaki degeri hatirlamiyorum kagitlarda kaybolmus bu testimde 37 cikti bakalim ogrenince yazarim

12. Haftada dr bebegimin erkek oldgunu soyledi.. Fakat bir hafta sonra baska bir dr gitmistim oda kiz oldgnu soyledi.. Herseyden once hayirlisi ve saglikli olmasi onmli tabi ama kafam cok karisti hangsine inancam bilmyrum. Basina boyle bsy gelen var mi kiz bebek bu kdr erken belli etmez diolar ama bilmiyorum tabii..

Canım sağlıklı olsun da en önemlisi o :) hemen şartlama kendini kız erkek diye. 16. Haftaya kadar daha değişebilir

12. haftadaki tahminlerde yanılma payı çok fazla oluyor. 16.haftadan önce kesin gözüyle bakma hiç. banada 12.haftada kız olma ihtimali daha yüksek dendi ama 16haftamda doktor %99.9 erkek dedi.

do
12. haftadaki tahminlerde yanılma payı çok fazla oluyor. 16.haftadan önce kesin gözüyle bakma hiç. banada 12.haftada kız olma ihtimali daha yüksek dendi ama 16haftamda doktor %99.9 erkek dedi.
Doktorda erken dedi bekliyoruz hayirlisi olsun hepimiz icin cok saglikli olurlar insallah bende ikili testin kan tahlili sonucunu bekliyorum iyi cikar insallah

Ben ilk kizimda 3bucuk aylikken ogrendim hatta hic unutmam 8 haftalikken doktorum bu kesin kiz sola yerlesmis demisti ilginc dimi :) gercekten dogru cikti ikinci kizimda ikili testte yuzde seksen kiz dedi doktor devlet hastanesindekide kemik yapisi erkege benziyor dedi hayirlisi olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…