Bebek cinsiyet tahmini

benimkide sağa yerleşmiş vaziyette. yani sağ yumurtalığımdan yumurtlamışım o ay. kayınvalidem de der hep sağ taraftan erkek olur diye öyle de oldu benim gerçekten. demekki gerçeklik payı varmış. 1 111007 Rabbim gönlüne gçre versin. hayırlı sonuçlar al inşallah.

Benim açtığım bi konu var. Ramzi teorisiyle ilgili bi göz at istersen. bende ve çoğunda tuttu.

A
Aminnn insallah... tamam bakarim
Allah saglikli hayirli bi sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah

Arkadaslar ikili test kan tahlilim cikti dusuk risk olarak... bhcg degerimde 137.3 cikti doktorla henuz konusmadik hayirlisi bakalim... Bhcg ile cinsiyet tahmini dogrumu bilen test eden var mi

Arkadaslar ikili test kan tahlilim cikti dusuk risk olarak... bhcg degerimde 137.3 cikti doktorla henuz konusmadik hayirlisi bakalim... Bhcg ile cinsiyet tahmini dogrumu bilen test eden var mi
Benim 77 beta hcg bebeğim kız :) ultrasonda görülmediği sürece hiç bir tahmin kesin değil. Sadece kendimizi eğlendiriyoruz :)

Doktorumla gorustum negatiftestin ucluye de gerek yok dedi uc hafta sonra cagirdi umarim cinsiyetini gorebiliriz hayirlisiyla... bu arada ikili testte iki arkadasiminda hcg degeri 90 uzeri cikmis kiz bebekleri... Allah herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah...

gunaydin arkadaslar cinsiyeti belli olan var mi biz 15.haftadayiz cok sukur iki uc gundur degisik bi sancim oluyo arada bir internetten baktigimda rahmin buyumesinden olabilir normal diyolar sizde bu haftalarda oldu mu nasil geciyo gebeliginiz

Arkadaslar bizim oglumuz olacak insallah sizlerin de netlesti mi Allah saglikli hayirli bi sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah

Biz iki oğlumuzuda 11. Haftada öğrendik bence birazda doktorun tecrübesine kalmış bişey. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Ben de 12. Haftada öğrendim erkek diye ama sonra 20. Haftada doktorum erkek değilmiş kızmış dedi, keşke en başından hiç sormasaydım dedim. İnsan bir şey duyunca onu canlandırıyor hayalinde.

Ben de 12. Haftada öğrendim erkek diye ama sonra 20. Haftada doktorum erkek değilmiş kızmış dedi, keşke en başından hiç sormasaydım dedim. İnsan bir şey duyunca onu canlandırıyor hayalinde.
12.haftada benzer olabiliyomus o yuzden kesin demez ama tahmin yuruturler 4.ayda netlesirmis bizimkisi kordonda olabilir erkekde olabilir ama bet diyemeyiz erken dedi 12.haftada bugun kontrolde netlesti cok belirgindi hayirlisi olsun hepimiz icin

Kızlar bende 14+6 yım bugün doktora gittik 10 gün sonra net belli olur şuan bişey diyemem dedi ama sanki erkek gbi geldi bana çünkü iri bi bebiş bu ve yanlış görmediysem küçük bamya gbi bişey vardı bacak arasında ama kordon da olabilir. Etrafımdaki herkes erkek bence diyor bide siz bakın bakalım tabiki önemli olan sağlığı ama insan merak ediyor işte :)

Eklentiler

• 1455113940516228503690.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 62

Eklentiler

• IMG-20160210-WA0038.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…