Çok geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız . Çok haklısınız geçici olduğunu biliyorum yaşanan şeyleri dinleyip yüzüme çarpması gerekiyordu demek kiMerhaba. Bebeğimin kalp atışını duyduktan 1 hafta sonra yoğun bir kanama sebebiyle 3 gün hastanede yattım. 19+4’teyim. Hâlâ yaşadığım korkuyu atlatamadım. Yaşadığım sağlık sorunlarından dolayı bebeğimin cinsiyetini hiç merak etmedim. Tek istediğim sağlıklı olmasıydı. 16. haftada bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. Ve şu an onun için canımı verebilecek gibi hissediyorum kendimi. Oysa ben bir kız annesi olmak istiyordum. Şimdi ise Allah’ıma her gün oğlumun sağlıkla doğması için dua ediyorum. Demem o ki onun sağlıklı olması en önemli şey. Sonuç olarak en başından beri %50 ihtimal olduğunu biliyorduk, değil mi? Bir cinsiyete bağlanarak bebek istemek çok yanlış. O yüzden bir an önce bu düşüncelerden sıyrılmaya çalışın. Kendinize iyi bakın. Çünkü bebeğiniz sizden besleniyor. Bu düşüncelerle onun hakkına girmeyin.
Buraya yazıyorsanız gelecek yorumlara açık olun ya da yazmayın. Hamileyimin arkasına saklanmanız tuhaf. Size hakaret edecek tek kelime söylemedim ama sizin yazdığınız tüm mesaj hakaret dolu. Ne kalbimin temizliği kalmış ne başka bir şey. Kusura bakmayın bizde hamile olduk ama başkasına hakaret edip ama ben hamileyim hormonlarım var demedik. Yazdığım mesajı okuyup bir kendinize gelip aa ben ne yapıyorum rabbim bana evlat verdi diyeceğiniz yerine saldırmayı seçmişsiniz. Oda sizin kalbiniz olsun mademAllah size de vicdan merhamet ihsan etsin . Hamile biri ve hormonları tavan durumda düşüncem yanlış ama insan gibi insanlar çıkarda dertleşir diye yazmıştım bu içinizin karalığıyla Allah umarım size de nasip eder . Yargılayacaksanız yazmayın gölge etmeyin . Kimseyi yargılamak haddiniz değil yargılayacaksam yazmam yazacaksamda karşıdakine moral verecek bir şeyler yazarım . Kalbinizin temizliğinde (!) hayatınız olsun
Teşekkür ederim. İnşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben de bu duygularınızın geçici olduğunu düşünüyorum.Çok geçmiş olsun umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız . Çok haklısınız geçici olduğunu biliyorum yaşanan şeyleri dinleyip yüzüme çarpması gerekiyordu demek ki
Üzmeyin kendinizi, yavrunuz doğsun nasıl seveceksiniz kim bilirhormonların etkisiyle sürekli ağlama halindeydim zaten farkındayım yanlış yaptığımın
Lütfen bunun konusunu dahi yapmayın Allah size sizin istediğiniz gibi bir erkek verir sonda keşke oğlum olmasaydı diye dövünürsünüz. Sağlıklı olsun diyim cinsiyet önemli değil diyin nice çocuk sahibi olamayan insanlar var bunun için uğraşıp didinenler var çok ağlamak istiyorsanız onlara ağlayın ve halinize şükretmeyi bilinÖncelikle yargılamadan okumanızı talep ediyorum fikirleriniz benim için çok çok önemli . İlk gebeliğim 30 yaşındayım . Ben eskiden beri hep bir oğlum olsun isterdim adı bile hazırdı . Hamile kaldım tüm belirtiler erkek gösteriyordu çin takvimi ramzi teorisi . Dün cinsiyetini öğrendim kızmış ve ister istemez üzüldüm kendmi suçluyorumda böyle hissettiğim için . Yemeden içmeden kesildim ve ağlıyorum lütfen yargılamadan yardım edin
Haklısınız tabiki hormonların etkisiyle çok şey değişiyor vücudumuzda bizlerinde sağlıklı düşünemiyor olduğu konular var mutlaka bu dönemde. Rica ederim ne demek. Kendinize ve bebeğinize zarar vermeyin stres çok büyük bir etken. Sağlıkla gelsin miniğinizÇok teşekkür ederim yargılamadan güzelce yazdığınız için ihtiyacım olanda buydu . Anlık bir hayal kırıklığı zaten dediğim gibi böyle düşündüğüm için utanıyorum geçici bir süreç onunda farkındayım içime su serpecek bir iki yorum aradım ama maalesef insanlarımız yargılama konusunda çok iyiler karşıdakinin hamile psikolojisini anlamıyorlar
Merhaba bir kızım bir oğlum var allah bağışlasın kız çocuğu çok başka yeri ayrı gerçekten bebeğiniz doğunca iyi ki diyeceksinizAllah size de vicdan merhamet ihsan etsin . Hamile biri ve hormonları tavan durumda düşüncem yanlış ama insan gibi insanlar çıkarda dertleşir diye yazmıştım bu içinizin karalığıyla Allah umarım size de nasip eder . Yargılayacaksanız yazmayın gölge etmeyin . Kimseyi yargılamak haddiniz değil yargılayacaksam yazmam yazacaksamda karşıdakine moral verecek bir şeyler yazarım . Kalbinizin temizliğinde (!) hayatınız olsun
Allah ikisini de size bağışlasınGeçen seneye kadar bir kız annesıydım 2025 bana oğlumuda verdi.. Eşimin erkek çocugu hayalide gerçek oldu kendi yanımda olamadı gorevdeydi cinsiyetini ekimde öğrenmeme rağmen ona bi zaman sustum Aralık ayında artık sen dedim hayırdır sormucakmısın hala cinsiyetiAdam çekinmekten soramadı bile ben alınırım diye Şimdi oğlunu kucağına aldığında 10yıl önceki aynı koku gram değişik hissiyat yok dedi biraz gözünde büyütmüş bu meseleyi hahha evlatlarımız sağlıklı olsun eşit seviliyor ikiside
Allah en güzel şekilde sizede nasip etsin inşallahYazdıklarınzda haklısınız evet ama şu an onun psikolojiside farklı..çok üstüne gitmeyelim. İnsan elinde olan şeyin kıymetini maalesef ki bilemiyor.hasretini çeken kişi çok daha bilinçli olur.. ben de yıllardır mucizemi bekliyorum.. herkesin hayatı farkli işledigi için tutum davranislari psikolojiside farklı olabiliyor..
Ahh iyi insanlar iyi ki varMerhaba.
Bazen duygularımız mantığımızın önüne geçer.Ne yaptığımızı bazen bilemeyiz.Ama sonuçta insanız.Üzülebilir ağlayabilir kızabiliriz.Bunlar çok normal şeyler kendini suçlama
Bazı duygular da toplum yüzünden dayatmalar vs bastırılmış duygularla gelir.Belki kız çocuğu istememenizin geçmişinize dayalı trajik veya ruhsal bir duygusu olabilir…Hepimiz duygusal varlıklarız elbette olabilir
İnsanlar bir sürü çocuk doğuruyor.Bazıları ana babasına hiç bakmıyor bile.Biz yine de hayırlı evlat dileyelim
Oğlunuz olurdu belki bir parça ekmek vermezdi,o ekmeği belki kızınız verecek size öyle düşünüp olumlama yapalım
Zaten evladın kızı erkeği olmaz sadece bir hayal kurarız ama Allahın bizim için başka planları vardır bilemeyiz
Hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle
Not:İkinci bebeğimi kız beklemiştim.Onunda erkek olduğunu öğrendiğimde biraz burulmuştum.Ama şimdi yüzüne bakıyorum bin tane kıza değişmem
diyorumEmin olun siz de aynı duyguları yaşayacaksınız
Kendinize kızmayın ve üzülmeyin
Allah bağışlasınMerhaba bir kızım bir oğlum var allah bağışlasın kız çocuğu çok başka yeri ayrı gerçekten bebeğiniz doğunca iyi ki diyeceksiniz
Ya kıyamam sana yazık kimse hamilelik nazını çekmemiş sevilmemişsin üzülme sen illa seninde nazın çekilir minnoşBuraya yazıyorsanız gelecek yorumlara açık olun ya da yazmayın. Hamileyimin arkasına saklanmanız tuhaf. Size hakaret edecek tek kelime söylemedim ama sizin yazdığınız tüm mesaj hakaret dolu. Ne kalbimin temizliği kalmış ne başka bir şey. Kusura bakmayın bizde hamile olduk ama başkasına hakaret edip ama ben hamileyim hormonlarım var demedik. Yazdığım mesajı okuyup bir kendinize gelip aa ben ne yapıyorum rabbim bana evlat verdi diyeceğiniz yerine saldırmayı seçmişsiniz. Oda sizin kalbiniz olsun madem
İki kaybım var diyen yaralı insana verdiğin cevaplarYa kıyamam sana yazık kimse hamilelik nazını çekmemiş sevilmemişsin üzülme sen illa seninde nazın çekilir minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?