Bebek cinsiyeti hayal kırıklığı

Cidden komik şu yazdığınız bakın ben ve buradaki bazı kişiler yıllardır anne olmanın hayalini kuruyor annemde sizin gibi kız olmadı erkek olsaydı diye üzüldü ağladı şimdi de aşırı çekiyor kardeşimden neler neler yaşattı yani öncelikle iyi bir insan sağlıklı bir insan olun diye ağlayın illaki ağlamaya yer arıyorsanız

Ya kıyamam sana yazık kimse hamilelik nazını çekmemiş sevilmemişsin üzülme sen illa seninde nazın çekilir minnoş
Ha siz buraya nazlanmaya geldiniz yani vay anasını ne değişik kafalar. Yorum dahi yapamıyorum. Umarım hamileliğin de konunda fakedir. Böyle bir kafanın üremesini dünyaya çocuk getirip onu yetiştirmesini istemem açıkçası

Ya kıyamam sana yazık kimse hamilelik nazını çekmemiş sevilmemişsin üzülme sen illa seninde nazın çekilir minnoş
Bugün de insanlığın kötü yüzünü gördük ya ne diyim. Kadın 2 bebeğimi kaybettim diyor verdiğin cevaplar inanılır gibi değil

Ay inşallah zaten konu çok absürt anlayışla cevap verenler olmuş da ben hiç bu kadar temiz düşünemiyorum. Gerçekten son yazdığı şeye bakınca da yanılmadığımı anladım. Bu açılan konuya şımarıklık demek bile çok iyi niyetli bir yorum olur. Dilerim ki faketir dediğin gibi

inşallah cocugunuzla cocuğum aynı ortamda bulunmaz. sizin yetiştireceğiniz cocuk kız olsa ne erkek olsa ne?

herkes bir sey ister. ben de kız istiyordum, erkek oldu. ama bu yüzden kalkıp depresyona girmek, ağlayıp zırlamak nedir? hormonlarla falan da ilgisi yok bunun. büyük ihtimalle istemediğiniz sekilde sonuclanan her durumda böylesiniz.

burda iki bebeğini kaybetmis bir anne size şükretmenizi söylüyor, sizin verdiğiniz yanıtlara bak. Allah cevrenizdekilere sabır versin. Çekilecek dert değilsiniz.

Her yazdığı sıkıntılı bir de hamileyim hormonlarım var diye ne biçim kalplisiniz diye beni azarladı. Umarım fakedir. Eğer gerçekse baştan ayağa yazık o bebeğe çok üzüldüm şimdiden

Her yazdığı sıkıntılı bir de hamileyim hormonlarım var diye ne biçim kalplisiniz diye beni azarladı. Umarım fakedir. Eğer gerçekse baştan ayağa yazık o bebeğe çok üzüldüm şimdiden
Bebeği engelli doğan anneler var bu sitede bebeğini deliler gibi seviyorlar. Hormonlar annelik iç güdüsü böyle çalışır. Kendi karnındaki bebeği beğenmemek nasıl bir hormon ben anlamadım. En iyimser şekilde psikolojik sorunları var diyebiliriz. Ama yorumlara bakınca ben psikolojik sorun da görmüyorum salt kötülük görüyorum sadece

Yapma lütfen. Allah hayırlısını versin de. Üzülmüş olabilirsin beklenti içerisine girmişsin ama yine de o senin evladın senden bir parça. Allahın gücüne gider çocuğun bile hisseder valla. Oğlan oldu hayırsız oldu diyelim öyle mi olsun istersin. Kendine gel o senin kızın olacak. Senin çocuğun yani böyle düşünme tamam üzüldüm bitti diye düşün.

30 yaşı vurgulamanız geç mi ? Gebelik için ben bebeğe üzüldüm doğmadan annesi imtihanı olmuş yazık

Leş gibi bir zihniyetin var dora umarım sınanmazsın üstelik kaybı olan kadına da neler demişsin rezaletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…