merhaba arkadaşlar.. Ben 16+3 günlük hamileyim dun doktora gittim. kız dedi cinsiyeti için.Geçen hafta büyük ihtimalle erkek dedi.Haftaya söylerim dedi. Bu haftda kız bebek söylemiştim değil mi dedi. Emin olamadım. ne yapmam gerekir.Bu haftalarda benim gibi çelişki yaşayan oldu mu. Benimle paylaşabilir misiniz. Bu şekilde kız denip erkek çıkan oldu mu..Cevaplarınızı bekliyorum.
Arkadaşım bende 11 haftalikken gittim büyük ihtimal oğlun olacak dedi 13+4 te gittim kızınız olacak dedi ama erkek demiştiniz dedim bebeğin yumurtaligini görmüyorum belkide yaniliyorumdur dedi önemli olan tabiki sağlıklı olmasi ama merak ediyoruz işte ben yarn baska doktora gidecem bakalim ne dicek hayirlisi olur inşallah canim sağlıklı kucağımiza aliriz bebeklerimizi
Ben 13 haftalikken kesin bi kizim olacagini soyledi doktorum..iki oglum oldugu icin havalara uctum tabiiki.. 16 haftalikkense oglun olacak dedi.. yine kesin,degismez bu sefer dedi.. kimselere bisey demeden uc gun agladim evde.. hasa oğlum olacak diye deil.ama once kiz deyince ismini bile koymuştum. .simdi 17 haftaligiz. Haftaya yine cagirdi. Ama degismez dedigi icin hic beklentim yok..
merhaba arkadaşlar.. Ben 16+3 günlük hamileyim dun doktora gittim. kız dedi cinsiyeti için.Geçen hafta büyük ihtimalle erkek dedi.Haftaya söylerim dedi. Bu haftda kız bebek söylemiştim değil mi dedi. Emin olamadım. ne yapmam gerekir.Bu haftalarda benim gibi çelişki yaşayan oldu mu. Benimle paylaşabilir misiniz. Bu şekilde kız denip erkek çıkan oldu mu..Cevaplarınızı bekliyorum.
Ben 13 haftalikken kesin bi kizim olacagini soyledi doktorum..iki oglum oldugu icin havalara uctum tabiiki.. 16 haftalikkense oglun olacak dedi.. yine kesin,degismez bu sefer dedi.. kimselere bisey demeden uc gun agladim evde.. hasa oğlum olacak diye deil.ama once kiz deyince ismini bile koymuştum. .simdi 17 haftaligiz. Haftaya yine cagirdi. Ama degismez dedigi icin hic beklentim yok..
ben 12+6 da ikili tarama için gitmiştim. kordondan dolayı göremiyorum dedi. 13+5 de erkek olcak dedi. çevremde herkes kız olsun diye tuttturdu. erkek deyince eşimin yüzü değişti. deli gibi kız istiyor. herkes aaa erkek mii, keşke kız olsaydı dedikçe üzülüyorum. ilk çocuğumuz, hayırlısı sağlıklısı tabi. 17 haftada tekrar gidicem, kız derse eşim havalara uçar :)
Arkadaşlar. Bende 15+6 günlük hamıleyım Dr kestin kız dedı ama ben hep erkek olduğunun hissettim o yüzden ıkna olamadım kız olduguna umarım bende de yanılmıslardır ;(
bende 12. haftada %99 kız dedi cok sevinmiştim herkesede sledim cok emin olunca sonra bikaç kez gittim erkegede benzio ama net gremiyorum dedi bugün gittim 19 haftalıkken erkek dedi keske bendede yanılsa alıstırmıstım kendimi..
Bende 13+1 de ikili taramaya gittim bebegimi erkek hisediyordum doktor pipiyi gormuyorum buyuk ihtimal kiz dedi ben pek yanilmam diyede ekledi. 16. Hafta kesinlescek ama doktor emin konisinca bizde esimle herkese kizimiz olicak dedik. Burdaki yorumlari okuyuncada kafam karisti...