... bebek cinsiyyeti ultrasondan once...

MINURE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
949
10
0
Azerbaycan
sevgili hamisler herkezden once bebeginizin cinsiyyetini bilmek isterseniz.hangi yilda dogdugunuzu,dogum gununuzu ve son adet tarihinizi yazin.hemen 100%lik cinsiyyet soyleyeyim size,hatta bende 11 haftalikken doktordan once kendim kiz dedim....

sevgili hamisler herkezden once bebeginizin cinsiyyetini bilmek isterseniz.hangi yilda dogdugunuzu,dogum gununuzu ve son adet tarihinizi yazin.hemen 100%lik cinsiyyet soyleyeyim size,hatta bende 11 haftalikken doktordan once kendim kiz dedim....

17.05.1986 dogum tarıhım sat:18 ekım nasıl hesap yapıyorsunuz

d.t 10.12.1985 son adet tarihi 22.02.2012 teşekkkürler

doğum tarihim :02.03.1986 son adet tarihim: 23 ocak. benim sıpa ikidir göstermiyor bize cinsiyetini gerçekten çok merak ediyorum... :emir_bebek:

bendeeee bendee hemde %100 diyosun o kadar kesin yani cok merak ettim valla:))) dogum tarihim 08.07.1990 sat 7 mart 2012 bakarsan cok sevinirim canim tesekkurler

%100 muuu banada bak lutfen 1989 da dogdum 6 haziran
21 subat son adetim ne simdi bu cin falanmi neye gore bakiyosun

nasıl baktığını söylersen herkes kendisi bakar. ben şu an hamile değilim. ama korunmuyoruz. sat 22 nisan. doğum tarihim 19.08.1977. hamiş olursam neyim olur acaba. huuuuu kimse yokmu. :36:

canım minure arkadaşımız şu an "Gebelik" ana kategorisinde "Hamilelik Belirtileri" forumunda "...bebek cinsiyyeti ultrasondan once..." bölümünde yazıyor. ana sayfadan bak.

Son düzenleme:
Back
X