Bütün hamilelere sağlıklı doğumlar yeni annelere de kolaylıklar diliyorum.Bebek alisverisleriniz varsa bebek,cocuk 2.el,takas bölümünü incelemenizi öneriyorum.ilginizi çekerse oto koltuklarım, ikiz bebek arabam ve kraft dondy sallanan beşiğim var.Hepsi çok kaliteli ve sıfırdan farksız ... Bilginize..iyi kalın ..
Bütün hamilelere sağlıklı doğumlar yeni annelere de kolaylıklar diliyorum.Bebek alisverisleriniz varsa bebek,cocuk 2.el,takas bölümünü incelemenizi öneriyorum.ilginizi çekerse oto koltuklarım, ikiz bebek arabam ve kraft dondy sallanan beşiğim var.Hepsi çok kaliteli ve sıfırdan farksız ... Bilginize..iyi kalın ..
Canım cocuk büyürken forumunda alt forum var cocuk bebek 2. El Takas adinda..orada inceleyebilecegin linkler var ben resim yükle yemiyorum özelden yazisalim
kaswa cnm bana ozelden msj atmissin ama ben sana atamadim.100 tane yazim olmasi gerekiomus falan. Bi saattir nerden cvp atsam die deli oldum.umarim okursun.Bizim koltugun markasi castello. 9kg-18kg ve 15kg-36kg arasi olmak uzere 2 ayari var.yani 1 kere aliyosun buyuyene kadar kullaniyosun:) ama gumrukten oldugu icin garantisi yok.maalesef soyledigin markalarda yok suan.gumrukte ne warsa onu getirio.castellonun fiyatida 150 tl.olumlu olumsuz bildirirsen sewinirim.eger almayi dusunursen arkadasa haber wermem lazim olcak cunku sayili oldugu icin satilabiliyo cnm.
Merhaba arkadaşım. Benimde ikiz bebeklerim var. Dokuzuncu aya girdiler. ikiz bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Arka arkaya yada yanyana olması hakkında. Bir arkadaş 2. el alırsan zarar etmez sonra da satarsın dedi. Eğer satmadıysan saharaleyla hotmail adresime gönderirmisin resmini? Fiyatı nedir ? 2. el takas topiğini ben bir türlü bulamadım. Özel mesaj desen mesajlarım 100 olmadı atamıyorum. Geçen yıllar 50 mesajı olan özelden atabiliyordu, bende atıyordum, nolduysa sistem değişmiş özelde ki mesajlarım da silinmiş. Sağlıcakla kal.