Annelik deneyimi olan ve benim gibi ilk Anne adaylarına merhaba, yeni yeni araştırmaya başladım bebeğimin kıyafetlerini ufaktan aşmaya başladık zaman buldukça yıkayıp ütüleyip kaldırayım diyorum ama neyle yıkayacağıma karar veremedim sabun tozu, hacı Şakir mi , bebekler için üretilmiş sıvı deterjanlar mı saha sağlıklı ve kullanışlı ?
Annelik deneyimi olan ve benim gibi ilk Anne adaylarına merhaba, yeni yeni araştırmaya başladım bebeğimin kıyafetlerini ufaktan aşmaya başladık zaman buldukça yıkayıp ütüleyip kaldırayım diyorum ama neyle yıkayacağıma karar veremedim sabun tozu, hacı Şakir mi , bebekler için üretilmiş sıvı deterjanlar mı saha sağlıklı ve kullanışlı ?
Toz olanlarin kiyafette kalinti birâkabilecegini ek durulama gerektirdiğini ve leke konusunda yetersiz kaldigini duydum .Bu nedenle Unibaby nin kokusuz olan sivi deterjanini ve hafif kokulu yumusaticisini tercih ettim .Ilk kiyafetlerimizi yikadim .Yumusaticidan dolayi ek durulama yaptim yine de .
Toz olanlarin kiyafette kalinti birâkabilecegini ek durulama gerektirdiğini ve leke konusunda yetersiz kaldigini duydum .Bu nedenle Unibaby nin kokusuz olan sivi deterjanini ve hafif kokulu yumusaticisini tercih ettim .Ilk kiyafetlerimizi yikadim .Yumusaticidan dolayi ek durulama yaptim yine de .
50 de yikarsaniz kiyafetler deforme olur ve inanamayacağınız şekilde ceker .Ben ilk kiyafetlerimizi 30 dk 30 derecede yikadim .Zaten sadece tekstil kiri olduğu icin .Kisa programda yıkayın bence derecesine de dikkat edip .Degilse yazik olur ürünlere.
Sıvı deterjan alacağım ben. Normalde kendi kıyafetlerimize de sıvı kullanıyorum. Toz kalıntı bırakıyor. Nette dalının vs markaların sıvı deterjan+yumuşatıcısı var ikili paket bebek için onlara bakın bir.
Sıvı deterjan alacağım ben. Normalde kendi kıyafetlerimize de sıvı kullanıyorum. Toz kalıntı bırakıyor. Nette dalının vs markaların sıvı deterjan+yumuşatıcısı var ikili paket bebek için onlara bakın bir.
Canim nacizane tavsiyem dalin alma.Cok agir kokuyor minicik bebek icin uygun degil bence .Unibaby nin kokusuz olani var. Friendly de ayni sekilde kokusuz ama biraz pahali
Canim nacizane tavsiyem dalin alma.Cok agir kokuyor minicik bebek icin uygun degil bence .Unibaby nin kokusuz olani var. Friendly de ayni sekilde kokusuz ama biraz pahali
Sağol tavsiyen için canim. Dün nette baktım omonun ve unibaby marka deterjan ve yumuşatıcısı arasında kaldım dalin sanirim fiyatindanda belli ediyor baya uygun. Sanirim unibaby sipariş edicem
Bebegim alerjik olmustu 2. Ayinda. 1 doktora guvenemeyip bi kac doktora gittik buna cildiye doktoru da dahil. Deterjan olarak ne kullandigimi sordugunda dalin granul sabun deterjan kullandigimi soyledim ve dalini derhal birakmam gerektigini bebegin cildini cok tahris ettigini soyledi. Daha sonra Hacı Şakir'in granul sabun deterjanini kullaniyorum 3 aydir ve dalin gibi de kalinti birakmadi. Simdi 5 aylik ve sanirim 1 yasina kadar granul sabun kullanmaya devam edicem. En sagliklisi bu diye dusunuyorum. Ve yikamasini da 40 derecede yapiyorum programa ekstra durulamalar ekleyerek bi sıkıntıyla karsilasmadim.