Bebek doğduktan Sonra herşey bitiyor mu ?

Yagmurunsesi_Elifim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
16
1
36
selam arkadaslar 1 senelık evlıyım 2 ay once kızım oldu . esimle 5 senelik bi flort donemımız oldu cok mutlu gecıyrdu gnlerımz ve kacarak evlendık bız . evet annem vermıydu ve bende ona kactm daha snra annem affettı bızı . ama evlendıkten snra cok borcumz oldu maddı olark cok buyuk cokuntu ıcıne gırdık bıde bebek olduktn snra bırbırımze olan saygımızı tamamen kaybetmıs olduk esım cok romantık bı adamdı eskıden bız olumune sevıyorduk bırbırımızı ama smdı borcları dusunmekten kafasını bı seye veremıyr bana da soluor ztn hayatını mahvettım dıye ama ben onu yınede cok sevıyrm oda benı sevıyr aslında ama eskısı gıbı dııl hıv bı sey..
ben esımın bana karsı olan o sıcaklıgını tatlı gulumsemesını cok ozledım ..
smdi kedi kopek gıbı bırbırımızı yıyoruz
annemle knsyrm her seferınde ama abım benı kactıgım ıcın affetmedıgı ıcın evıme gıdemıyrm
bız hep bırlıkte yasıyrz arkadaslar esimin ailesi ve ben evde sorun hıc yok sadece esım bana karsı cok ılgısız
onunla ılgılenmedıgımı dusunuyr en basıtı sahurda kalkıp ona bnm yememk hazırlamamı ıstıkyt ama ben gun ıcınde ztn bebekle ugrastıgım ıcın gece yrgun dusuyrm e ev ısıde dahıll
arkadaslar esım eskıden cok yumusak cok romantık bı adamdı ama sımdı nerdeyse bogazımıza kdr borctayız sızce bu sıkıntılar onu aldı mı benden .:(:(:(

ne borcu ki bu kadar
borckardan dolayımı taşındınız ailesinin yanına
ama bence siz eşinizin üstüne gitmeyin
o kadar maddi sıkıntı varsa zamn verin bence

evet bi evın ıcınde olursak aynı kıra verırız aynı eyemek pişer diye . onlarda zordaydı bizde. evlendıgımz ılk aylarda ayrıydık snradan cocuk olck dıye bırlestk aldıgımz esyaların parası hala duruyor o yuzden esımın aklı fıkrı hep borclarda tamam bende dusunuyrm ama onun o duygusallıgını romantıklıgını cok ozluyrm :(

evet bi evın ıcınde olursak aynı kıra verırız aynı eyemek pişer diye . onlarda zordaydı bizde. evlendıgımz ılk aylarda ayrıydık snradan cocuk olck dıye bırlestk aldıgımz esyaların parası hala duruyor o yuzden esımın aklı fıkrı hep borclarda tamam bende dusunuyrm ama onun o duygusallıgını romantıklıgını cok ozluyrm :(

Bir laf vardır parayla da parasızda saadet olmaz diye... Bunca borç, sıkıntı varken romantizm beklemek pek doğru olmaz sanırım.. Normalde çocuk olunca bile erkekler bir dönem değişebiliyor.. Bütün iş sana düşüyor maalesef.. Ona kızmadan eskisi gibi sevgiyle davran.. Daima destek ol.. İşini gücünü bırak gerekirse ve derdini dinle daima.. Ona sevgini daima belli et.. Yanında daima neşeli olmaya çalış ve onu ilgisiz bırakma.. Herşeyi birlikte atlatabileceğinizi anlat ona... ve bol bol dua et Allaha.. rabbim yardımcın olsun şimdiden.. İnşallah tez zamanda aranız düzelir..

Bir laf vardır parayla da parasızda saadet olmaz diye... Bunca borç, sıkıntı varken romantizm beklemek pek doğru olmaz sanırım.. Normalde çocuk olunca bile erkekler bir dönem değişebiliyor.. Bütün iş sana düşüyor maalesef.. Ona kızmadan eskisi gibi sevgiyle davran.. Daima destek ol.. İşini gücünü bırak gerekirse ve derdini dinle daima.. Ona sevgini daima belli et.. Yanında daima neşeli olmaya çalış ve onu ilgisiz bırakma.. Herşeyi birlikte atlatabileceğinizi anlat ona... ve bol bol dua et Allaha.. rabbim yardımcın olsun şimdiden.. İnşallah tez zamanda aranız düzelir..

İnsallah , cok sağol allah razı olsun bırgun butun bu zor gunlerımz gecıcegını bılıyrm suan bı sınavdayız Allah'ım bızı sınıyor ama bu zamanlarda gecer guclu olmak lazım

Back
X