- 22 Mayıs 2025
- 76
- 38
- 3
- 29
- Konu Sahibi papatya233
Merhabalar bebeğinizin doğum kilosu ile ultrason ölçümü arasında çok fark oldu mu bebeğim bir tık küçük normal sınırlarda ama yine de kafaya taktım tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiiiç takma bana 2800 dedi 3140 gr doğduMerhabalar bebeğinizin doğum kilosu ile ultrason ölçümü arasında çok fark oldu mu bebeğim bir tık küçük normal sınırlarda ama yine de kafaya taktım tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Kaç haftalık ve kaç kg bebeğiniz benim 31+4 te 1900 çıktı muhtemelen küçük doğacak bana az geldi kilosu kilo yapacak şeyleri yesemde malesef ancak bu kadar oluyorMerhabalar bebeğinizin doğum kilosu ile ultrason ölçümü arasında çok fark oldu mu bebeğim bir tık küçük normal sınırlarda ama yine de kafaya taktım tecrübelerinizi paylaşır mısınız
35+5te 2340tı benim deKaç haftalık ve kaç kg bebeğiniz benim 31+4 te 1900 çıktı muhtemelen küçük doğacak bana az geldi kilosu kilo yapacak şeyleri yesemde malesef ancak bu kadar oluyor![]()
Umarım benim de öyle olurHiiiç takma bana 2800 dedi 3140 gr doğdu
Ultrasonda 2.9 gorunuyordu 2.7 dogdu . Kafaya takmayin ,dogduktan sonra cabuk kilo aliyorlar saglikla dogsunMerhabalar bebeğinizin doğum kilosu ile ultrason ölçümü arasında çok fark oldu mu bebeğim bir tık küçük normal sınırlarda ama yine de kafaya taktım tecrübelerinizi paylaşır mısınız