Bebek düşünüyoruz kafamıza estiğinde beraber oluyoruz

Simdi haksizlik olmasin iliski var 2 dk suruyor, iliski var yarim saat suruyor. Simdi Happy End icin bu ikisi bir mi ? Efor sarfiyati cok farkli. Konu sahibi belki o acidan saapmistir 😇

Simdi haksizlik olmasin iliski var 2 dk suruyor, iliski var yarim saat suruyor. Simdi Happy End icin bu ikisi bir mi ? Efor sarfiyati cok farkli. Konu sahibi belki o acidan saapmistir 😇
😄 Yo baya teknik olarak gün aşırı benim için aşırı 👀 haftada iki çok gayet makul geliyor. İkimizin de işleri yoğun olduğu dönemlerde haftada bire kadar düşüyor. Ama yok yumurtlama böyle nasıl denk gelsin cahillik ettim. İki dakika yahut yarım saat artık Hülya Avşar çalıyor kafamın içinde : bu gece uzun olacak ..

Adet döngüm 28 gündür fakat ben eşimle adet bitimi son gün duş aldıktan sonrave ertesi gün birlikte olduk, ondan sonra hiç olmadk eşim şehir dışına çıktı 10 gün sonra koronaya yakalandım ama nasıl ağır geçiriyorum anlatamam hastanelik oldum regl günüme gelmeden başladım lekelenmeye 20 gün oldu geçmiyor dedim heralde ilaçlar bu hale getirdi beni ama toparlayamıyorum kansızlık çıkıyor her tahlilde... kadın doğuncaya 40.gün randevu alabildim bi gittim ddoktor izinli acil işi çıkmış... neysé test vardı evde yaptım çift çizgi ben şok ,,acile hemen başvurdum bebeğimin kalbi bile atiyordu demem o ki ovulasyon takibi işe yarıyor fakat benim bünye ovulasyon çubuklarını yerle bir etti

Arkadaşlar biz neredeyse iki yıldır korunmuyoruz çocuk istiyoruz. Ama açıkçası bunun için hormon testi yaptırmaktan fazlasını yapmadık. Biliyorum doktora gitmemiz gerek artık. Ama ilişkiye girme sıklığınızı merak ediyorum. Bazı arkadaşlarım gün aşırı beraber oluyor. Bizim araya üç gün beş gün bazen yoğunluktan yedi gün girdiği bile oluyor. Canımız ne zaman isterse o zaman beraber oluyoruz. Hiç ovulasyon testi kullanmadım yumurtlamayı nasıl takip ederim bilmiyorum doktora gitmekten başka. Sizlerin tecrübesine danışmak istedim. Bebek isteyen çiftler sıradan zamanlara göre daha mi sık beraber olur
Canım ovulasyon testi kullan
Ovulasyon testine göre hareket et
Gün aşırı ilişkiye gir
Gerisini Allah'a bırak

Biz on gün sevismedik
Onuncu gün girdiğimiz üstelik korundugumuz ilişkiden gebe kalmisim ve gebeligimi çok sonra farkettik 🤷
Olacaksa oluyor anlayacagin

Canım ovulasyon testi kullan
Ovulasyon testine göre hareket et
Gün aşırı ilişkiye gir
Gerisini Allah'a bırak

Biz on gün sevismedik
Onuncu gün girdiğimiz üstelik korundugumuz ilişkiden gebe kalmisim ve gebeligimi çok sonra farkettik 🤷
Olacaksa oluyor anlayacagin
Ovulasyon testi mi gün aşırı ilişki mi? İkisine birden gerek yok sanki 👀

Adet döngüm 28 gündür fakat ben eşimle adet bitimi son gün duş aldıktan sonrave ertesi gün birlikte olduk, ondan sonra hiç olmadk eşim şehir dışına çıktı 10 gün sonra koronaya yakalandım ama nasıl ağır geçiriyorum anlatamam hastanelik oldum regl günüme gelmeden başladım lekelenmeye 20 gün oldu geçmiyor dedim heralde ilaçlar bu hale getirdi beni ama toparlayamıyorum kansızlık çıkıyor her tahlilde... kadın doğuncaya 40.gün randevu alabildim bi gittim ddoktor izinli acil işi çıkmış... neysé test vardı evde yaptım çift çizgi ben şok ,,acile hemen başvurdum bebeğimin kalbi bile atiyordu demem o ki ovulasyon takibi işe yarıyor fakat benim bünye ovulasyon çubuklarını yerle bir etti
Ben bu testleri sipariş edeyim bu ay. Size de hayırlı olsun sürpriz olmuş 🎊

Ovulasyon testi mi gün aşırı ilişki mi? İkisine birden gerek yok sanki 👀
İkisine birden gerek var
Ovulasyon dönemini tespit edip o dönemde gün aşırı ilişki yaşayın ki bikkinlik olmasın spermde azalmasin

Bir ay içinde hep günaşırı ilişki yaşamanız seksten de soğutur spermin verimliliğini de azaltır

Görev gibi sevişmek zor.

Back
X