- 17 Haziran 2019
- 1
- -3
- 1
- 22
- Konu Sahibi canilayda010101
-
Sacmalama cocuk dusurme nedir ailenle konus ve bi hastaneye git sakin yanlis bisey yapma senin sagligin icin sakin kendini merdiven alti yer bulup emanet etme lutfen bi uzmanla gorus senin hayatin onemli cocuk dussun die yanlis yollara girme burdan tavsiye ile olacak ismi bu panikle yanlis seyler yapmaMerhabalar 17 yaşındayım ben sevgilim ile ilişkiye girdim ama korunuyordum sonra adetim gecikti ve test aldık iki çizgi cıktı düşürmek istiyoruz ama çözüm yolu bulamıyoruz yardımcı olur musunuz ?
O kadar aciyorum ki sizin gibi kizlara daha bu küçük yasta bir kac serefsize aldanip kendinizi teslim ediyorsunuz ailenizin yuzune bakarken utanmiyor musunuz ? Neyse beni ilgilendirmez. Soruna gelince bence boyle sacma yollar deneme bir doktora görün devlette direk aileye haber veriliyor eger ailenden korkuyorsan ozel hastanede bir doktora gorun polis veya aileyi karistirmiyorlar diye biliyorumMerhabalar 17 yaşındayım ben sevgilim ile ilişkiye girdim ama korunuyordum sonra adetim gecikti ve test aldık iki çizgi cıktı düşürmek istiyoruz ama çözüm yolu bulamıyoruz yardımcı olur musunuz ?
O kadar aciyorum ki sizin gibi kizlara daha bu küçük yasta bir kac serefsize aldanip kendinizi teslim ediyorsunuz ailenizin yuzune bakarken utanmiyor musunuz ? Neyse beni ilgilendirmez. Soruna gelince bence boyle sacma yollar deneme bir doktora görün devlette direk aileye haber veriliyor eger ailenden korkuyorsan ozel hastanede bir doktora gorun polis veya aileyi karistirmiyorlar diye biliyorum
En son 2019 da girmiş eski konu . Sizin de mi öyle bı durum var ?nasıl kurtuldun
maalesefEn son 2019 da girmiş eski konu . Sizin de mi öyle bı durum var ?
Oh my godmaalesef
Hamile misin ? Yanlış mı anladımmaalesef
hamileyimHamile misin ? Yanlış mı anladım
Ayrıntı verir misin kaç yasindasin kaç aylık hamilesin ?hamileyim
5 haftalık sanirim 17Ayrıntı verir misin kaç yasindasin kaç aylık hamilesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?