- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.709
- 498
- 30
- Konu Sahibi canilayda010101
-
Güncel bir 17 yasında vaka konuyu hortlatmıs canım dikkatli bakarssnBayanlar farkında mısınız konu 2019 yılına ait. Hastane ya da kürtaj fikirleri için geç kalmış olabiliriz
Konuyu hortlatan kişi 17 yaşında hamile biri malesef eski olsaydı keşkeBayanlar farkında mısınız konu 2019 yılına ait. Hastane ya da kürtaj fikirleri için geç kalmış olabiliriz
yapman gerekeni en başta yapıp hamile kalmamak için tedbirini alıcaktın. Millete neden saldırıyorsunne yapmamı bekliyosun sen istiyosun diye bende mi doguriyim
kimseye saldırmıyorum ne yapiyim diye sordum bana kendisinin hamile kalamamasından bahsediyo ben bu bilgiyle napicamyapman gerekeni en başta yapıp hamile kalmamak için tedbirini alıcaktın. Millete neden saldırıyorsun
imkanım olsa çoktan yaptirmistimSonucunu bildiğiniz şeylere kalkışmayın mesela… hadi kalkıştınız diyelim git kürtaj ol madem doğurmayacaksın…
Doktora gitmekten başka yapabileceğin birşey yok.kimseye saldırmıyorum ne yapiyim diye sordum bana kendisinin hamile kalamamasından bahsediyo ben bu bilgiyle napicam
İmkanın olmayan şeylere kalkışmazsın o zaman bu saatten sonraimkanım olsa çoktan yaptirmistim
Sonradan fark ettim maalesefKonuyu hortlatan kişi 17 yaşında hamile biri malesef eski olsaydı keşke
Kimse sana doğur demiyor demez de zaten doğan çocuğun sonu ne olur onu da düşünmek istemiyorumne yapmamı bekliyosun sen istiyosun diye bende mi doguriyim
Ay tabi canım10 mm şeyin parçasından ne olur ki vücut atar kendisi 6 7 aylık değil ki
Yaşı küçük olduğu için her şekilde aileye haber verilir adlı vakaya giriyor diye biliyorumKimse sana doğur demiyor demez de zaten doğan çocuğun sonu ne olur onu da düşünmek istemiyorum
17 yaşındayım demişsin belki de tam 17 bile girmemişsindir ne yazık.Ama artık keşke demek için çok geç. Tvlerde gördüğümüz gibi ilaç içeyim düşsün bunu yapayım düşsün demek asla doğru değil. İlaç kullanacaksan bile doktorun gözetimi altında olmalısın. Yeğenimde 5-6 haftalık gebe. Ama kese bozulduğu için kürtaj demiş doktor. Doktor da diyebilirdi minik bir kan parçası ilaç vereyim evde düşür diye ama kesinlikle kürtaj önermiş hatta kanaması başladığı halde.eğer tam 17 yaşındaysan özele git baktır ilaçla düşecek şekilde mi bir zararı olur mu sana. Devlete de gitsen hemen ailene haber edecekler diye bir şey yok. İnşallah bir daha böyle bir hata yapmazsın. Allah yardımcın olsun
Sevgilinle mi bisiler yaşadın gönül rızan varmiydi ?imkanım olsa çoktan yaptirmistim
Annen var mine yapacagimi bende bilmiyorum
evet vardıSevgilinle mi bisiler yaşadın gönül rızan varmiydi ?
Ne yapacaksın ?neyse hepinize teşekkürler ben hallederim
ilaçNe yapacaksın ?
Hadi kızım hadi Allah akıl fikir versin. Korunmadan ilişki yaşarken düşünmemişsin bunu bari düşün
İlaç ölüm tehlikesi var
aile, hastane ve polisle uğraşmaktan iyidirİlaç ölüm tehlikesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?