Bebek düşürme

Annenizin kızlık soyadi

• Utlu

OY: 0 0,0%
  • Hamilelik

• Çocuk düşürme

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .
Merhabalar 17 yaşındayım ben sevgilim ile ilişkiye girdim ama korunuyordum sonra adetim gecikti ve test aldık iki çizgi cıktı düşürmek istiyoruz ama çözüm yolu bulamıyoruz yardımcı olur musunuz ?
Neden? Kim bi saç telini yapabiliyor o çocuğun? Sırf anne olabilmek umuduyla yanıp tutuşuyorum. Doktor doktor ilaç üstüne ilaç üzerine bide stresi herşeye katlanırken ben ve daha bir çok kişi Rabbim sana hiç beklemediğin anda vermiş. Tamam çok küçüksün. Herşey aldırmakla çözüm mü bulacak? Onun ne suçu var? Anne olmak varken katil olmayı neden seçiyosun? Ailenle görüş ve bebeğine sahip çık. Yaşanmayan zorluklar kıymetsizliğe dönüştürürmüş yeni yeni anlıyorum... bi arkadaşımın tanıdığı da bu şekilde düşürmek istemiş çocuk düşmedi ve sakat kaldı boyundan aşağısı. Hiç bir çocuk hatalı doğmaz ama anne babanın hatasını hep çocuklar çeker. Düşün öyle hareket et.

2 defa düşük yaptim biri planlı kurtajdi diğeri planlanan kürtaja yetişmeyen evde kendiliğinden başlayan düşüktü. Öldüm acile nasil gittim bilmiyorum üstelik bu sadece 6 haftalikti o kadar yogun ve parçalı kanamam oldu ki üstüne dayanılmayacak ağrım. Acilde sabahladim sabahına doğru kürtaja evet gece zaten düşük gerçekleşmişti ama içerde kalan dokular temizlenmeliydi.
Gerçekten kolay değil caresizlikten yanlış bişey yapıyorsun ama sonu yine doktorda bitecek kanamani durduramayabilirsin ben konuyu gördüm kendi tecrübemi yazmadan geçemedim belki fikrin değişir gerçekten kendi basina halledebilecegin bişey değil. Öyle olsaydi istenmeyen gebeliklerde kimse doktora gitmezdi evde kendi hallederdi

o zaman sende saçlarını kestirme sonuçta uzatmak isteyenler var

konuyu kapatalim artik deniyip gorucem

Sakin kendi kendine ilacla deneme. Yapmasaydin, korunsaydin bilmemne cozum degil, olan olmus. Buyuk sehirdeysen ozel bir muayenehaneye gidip kimsenin haberi olmadan cozme sansin olabilir. Eger bu sansin yok ise en azindan annenle paylas, cunku cok daha buyuk sorunlar cikabilir.

Lutfen tek basina halletmek zorundaymissin gibi dusunme. Bir hata yapmissin, ama iki yanlis bir dogru etmiyor. Hatayi telafi etmek icin daha cok hata yapma, kendini riske atma.

can dediginiz şey vücudumdaki ddoku parçalarıysa evet kıyarım sonuçta benim vücudum beni ilgilendirir
Sivilce patlatıyor sanki. Kürtaj basit bir operasyon olsa her hamile kaldığınızda aldıracaksınız herhalde. “Keyfi” bir şey sonuçta. Kısırlaştırılsanız keşke.

Sivilce patlatıyor sanki. Kürtaj basit bir operasyon olsa her hamile kaldığınızda aldıracaksınız herhalde. “Keyfi” bir şey sonuçta. Kısırlaştırılsanız keşke.
Millattan once yasamıyoruz korunma yontemlerini inanin sizden bizde daha iyi biliyorlar. Bence hic kafaya yormaya gerek yok bi yolunu bulur kurtulur bebekten
Birakin ne hali varsa gorsun!

teşekkürler fikir için

Kürtaj haktır, can olduğunu düşünen de var düşünmeyen de bunun etikliği herkesin kendisini ilgilendirir. Bence bu yaşında doğurma, doğurmak istemediğin hiçbir şeyi doğurmak zorunda değilsin. Bunun için vicdan da yapma. Ortada bir can olduğunu savunanlar anne adayının da bir canı var unutmasın.

Özel hastaneye git. Mecbur ortaya çıkacak. Dünyanın sonu değil. Ailen köpürse de höpürse de sana yardım edecek yanında olacak. Sevgilin umarım reşit değildir. Reşitse rızan varsa bile sıkıntı olur mu emin değilim. Belli yaş farkında sorun olmuyor sanırım 1-2 :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…