- 26 Ağustos 2023
- 2.343
- 4.172
- 53
Kızlar ben 24 yaşındayım eşim 32 yaşında 6 ay a yakindir evliyiz geçen ay korunmayi bıraktik eşim bebek sahibi olmayı istiyor zira bende çok istiyorum ama.. Iste amasi var ben bu güne kadar çalışmış biriyim iki aydır sadece evdeyim ama planlarim yarim eksik kalmış gibi hissettigimden tekrar is aramaya basladim maddi durumumuz iyi yani sadece beuaz esya borcumuz var diyebilirim evimiz kendimize ait biraz araba alacak da birikimimiz var bunlari anlatiyorum ki iyi analiz edebilmeniz için brn kendimde bununla ilgili konu açtım okumuşsunuzdur belli pcostan supheleniyorum adetlerim düzenli ama göğüs ucunda iki üç kalin telli tüylenme ust bacakta tuylenme vs gördüğüm icin acaba mi diye düşündüm ben calismak istiyorum ama bebek olursa onu da kendim büyütmek istiyorum yani hamile olursam ve doğumdan sinra tum ozverimle cocugumun her an yaninda olmak istiyorum bu arada neden bu kadar erken demeyin eşim mükemmel bir insan yıllardır tanirim merhameti sevgisi saygisi cocuklara olan ilgisi vs mükemmel biri ve sorumlularini yerine getirecek biri benim yaşım küçük ama esimin ki 32 bebek meselesini ertelesem ona haksızlık olur mu birde bu pcos şüphesi yüzünden ya bebegim olmassa sonrasinda
onun korkusu da var konuyu da nereye açtım dogru yere mi actim bilmiyorum yardim edin