bebek eşyalarına bakmaya cesaret edemeyenler

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
selam arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun beni bugün transferimin 7. günü ve öyle sabırsızlanıyorumki anlatamam.heveslenmeye bile çok korkuyorum.netten bebek eşyası bakmak istiyorum ama o kadr çok baktım ve olmadıki!kendi çabalarımızla olmadı umarım tüp bebekle olur sizin de içiniz bir garip mi benim gibi?bizler de bebeklerimizi alıp bayram gezmelerine çıkabilecemiyiz.u bayram umarım hepimizin hediyesi bebeklerimiz olur.hepinize kolaylıklar diliyorum

sana tavsıyem ıyıce emın olmadıkca gıysı falan bakıp alma. ben salaklık ettım tup bebege basladıgım gun tulum zıbın falan aldım bana guc versın kendımı hazırlayayım dıye(cunku tedavıye hazır degıldım ıstemıyordum esımın zorlamasıyla oldu...)keske almasaydım sonrası cok zor oldu her gordugumde benı mahvettı sımdı kaldırdım gormek ıstemıyorum...ınsallah test sonucunu olumlu alırsın kalp atısını duyarsın sonra sınırsız alısverıs yaparsın arkadasım:)

benimde elim hep o minik ayakkabi seklindeki patiklere gidiyor.. ama alamiyorum... icimden bir ses alma diyor ve birakiyorum... Rabbim en iyisini biliyor... insallah senin guzel haberlerini alicagiz.. ama biraz telas yapma.. relax olmalisin... bebegin icin bunu yapmalisin...

inanmasi zor olcak ama benim dogum yapmama cok az bi zaman kaldi ve ben daha kiyafetleri tamamlamadim,bebeklerimin odalari siapris verdim magzada bekyior,esim ben hastaneye yatdim zaman kurcak...

cesaret edememekten öte bu hakkı kendimde göremiyorum...
sanki bütün dünya biliyo bebeğimiin olmadığını...sanki bir çorap bile alsam herkes beni ayıplıycak gibi...:a015:

ben de daha bir zıbın bile alamadım
iş hamile kalmakla bitseee bir sürü riskler var korkuyorum
6-7 aylık olana kadar da bir şey almayı düşünmüyorum hayırlısıyla kucağımıza alalım da
elbise oda almaka haazırlıkları yapmak en kolayııııı

inş iyi sonuçlar alırsın arkadaşım bakma şimdi yokken bakamıyoruz dayanamıyoruz hiçbişey netleşmeden ve 7 aylık falan olmadan bebek kıyafetlerine bakma benden tavsiye Rabbim herşeyin hayırlısını nasipe tesin inş ii haberler verirsin

ilk denememizde keseyi gördüğümüz gün çorap zıbın falan almıştık ama kaybedince çok kötü hissettik...bu kez bi çorap bile almadık cinsiyetini öğrenince bile alamadık...vitrinlere bile bakamıyorum hazırlık yaparsam çok abartırsam sanki bişey olucak diye korkuyorum

bugun bu konuyu bzde annemlen konustuk
annemın hamılelıkte psıkolojısı cok bozulmus olecekmı kalacakmı dıe
tek bır mendıl bıle yapmadım dedi bana
bende aynı fıkırdeyım doguma yakın almayı vede yapmayı dusunuyorum
erkenden bişilerı fazlasınca alma taraftarı deılım
saglıklan bır gobuısıme konsunda gıysı alan cokk olurrrr

bizde öyle düşünüyoruz esracım...annemle zevklerimiz aynı o yüzden beşiği de ben hastanedeyken annem alabilir...son ayımda bi takım hastane çıkışı alırız o iyi olsunda gerisi nasıl olsa hazırlanır...

bncedeeeeeee.....

zaten gelen gıysı getırır
ılk gunden bır suru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…