- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
kızlar ben 20 haftalık hamileyim bizim burda adetmiş bebeğin herşeyini a dan z ye kız annesi alırmış. benim ailemde çok şükür almıcaz demiyolar bu vakit oldu aldığım şey 4 5 çıtçıtlı atletten başka bişey değil herşeyi annem alıyor karyolasıyla gardrobunuda alacaklar eşim geçen günde kalkmış diyorki arabayla anakucağınıda alsınlar bende onuda bi zahmet annenler alsın dedim almazlar annenede söyler annem dedi annesi anneme diycekmişki arabayla anakucağıda sizin bende sakın demesin dedim arada tatsızlık olur bugüne kadar şükür tatsızlık yaşamadık bundan sonra yaşansında istemem biz kendimiz alalım dedim.böyle bir adet varmıdır yaa ne saçma bir çöp almıcaklarmış herşeyi benim ailem alıcakmış
valla bana çok saçma geldi ne demek ya sanki düğün yapıolar onu siz alın bunu biz alalım hoş onların aldıkları bişeyde yok ama k.bakmayın ama ilk basta koyacaktınız tepkinizi ben adet filan bilmem cocuk bizimse herseyini biz alacağız hediyeler gelirse memnun olurum tabiki ama tutupta kendi ailenizin sorumluluguymus gbi o ne demek ya adamlar hem kızlarını evlendirsinler hem torunun herseyini yapsınlar ben anlamadım yani.cocuk büyüyünce de heralde okul masraflarını kız tarafı karsılar derler düğün zamanı da torunlarının düğününü annenler yapacak bu gidişle.valla ilk defa böyle bişey duydum çok şaşırdım.siz hiç heyecanlanmıyormusunuz yani onu alayım bu da güzelmiş filan gibi annenler alacak siz tepe tepe kullanacaksınız oh ne ala memleket.valla iyi aileniz varmış ... eşinizdekine de yüzsüzlüğün bu kadarı diycem ama sizin kırmak istemem