Bebek,ev,kv,ve kayinlar

İkinciyi yapamıyorum diye de hayıflanmış aynen. O kadar sinirlendim ki yani normalde ılımlı olurum ama yok arkadaş artık bana evladını koruyamayan ana babalardan bıkkınlık geldi. Sizin gibiler yüzünden büyüyünce psikiyatri kapılarında geziyoruz heeeeyyy !!! Anne sıfatını alınca baba sıfatını alınca ebeveyn olunmuyor o çocuk dünyaya geldiyse ko ru ya cak sı nız !!!
Yani insanda kifayet olur beş tane doğurur bakacak maddi manevi gücü olur sen daha elinin altindakini koruyamiyorsun hala çocuk diyor cildirmalik gerçekten

Söyle ufaktan bir derdimi anlatayım başlıktan da belli olduğu gibi kv ile aynı binadayiz ilk bebeğimde çok sıkıntılar yaşadık 40 bebeği zıplatıp kalçasını,çıkarmalar doğumda evimdeki misafirleri kovmalar,bebeğimin besin alerjisi olmasına rağmen alerjisi olan yiyecekleri vermek vitamin alması gerekirmiş,... İlk yavrumda sevinç yerine ağlamalar dertler kaldı
Bebeğim 3 yaşında herkesten korkuyo sevmek isterken canını yakiyirlar biri eve gelince arkama saklanır kalabalık ortlara girmek istemiyo etrafımda hiç çocuklu kimseler yok yaşıtlarıyla hiç iletişim kuramıyor ben bu duruma çok üzülüyorum çocuk doğurmak çok istiyorum çocukları çok severim korkumdan yine aynı şeyleri yaparlar diye çocuk yapamıyorum yavrumu tek büyütüyorum onun üzüntüsü içerisindeyim eşimle çok dil döktüm çok konuştum bu evden çıkalım diye param yok diyo birikmiş altinlarimizi aldılar ben ciddi anlamda o kadar kötüyüm ki yavruma kardeş bile yapamıyorum üçüncü kişiler yüzünden ..içimi dökmek istedim tşk ederim..
Söyle ufaktan bir derdimi anlatayım başlıktan da belli olduğu gibi kv ile aynı binadayiz ilk bebeğimde çok sıkıntılar yaşadık 40 bebeği zıplatıp kalçasını,çıkarmalar doğumda evimdeki misafirleri kovmalar,bebeğimin besin alerjisi olmasına rağmen alerjisi olan yiyecekleri vermek vitamin alması gerekirmiş,... İlk yavrumda sevinç yerine ağlamalar dertler kaldı
Bebeğim 3 yaşında herkesten korkuyo sevmek isterken canını yakiyirlar biri eve gelince arkama saklanır kalabalık ortlara girmek istemiyo etrafımda hiç çocuklu kimseler yok yaşıtlarıyla hiç iletişim kuramıyor ben bu duruma çok üzülüyorum çocuk doğurmak çok istiyorum çocukları çok severim korkumdan yine aynı şeyleri yaparlar diye çocuk yapamıyorum yavrumu tek büyütüyorum onun üzüntüsü içerisindeyim eşimle çok dil döktüm çok konuştum bu evden çıkalım diye param yok diyo birikmiş altinlarimizi aldılar ben ciddi anlamda o kadar kötüyüm ki yavruma kardeş bile yapamıyorum üçüncü kişiler yüzünden ..içimi dökmek istedim tşk ederim..
Hanımlar ben aciz bir anne değilim tabiki tepki gösterdim çok kavgalar ettim susup izlemedim zaten ikinci çocuğu da dogurmicam demişim ôzlemi var içimde.diye yazmışım neden anlamak yerine sizde saldiriyorsunuz evladım için çok gözyaşı döktüm çok korudum ama sizin de dediğiniz gibi eşim çok sustugu için zaten bebek düşünmüyorum lütfen yaralara tuz basmak yerine ilaç olun annelik iç gudunuzden böyle yazılar yazdığınızi anlıyorum size yalvarıyorum anneligime laf etmeyin bu çok ağrıma gider hepinize iyi günler dilerim.. Allah evlatlarinizi eslerimizi size bağışlasın ..

Hanımlar ben aciz bir anne değilim tabiki tepki gösterdim çok kavgalar ettim susup izlemedim zaten ikinci çocuğu da dogurmicam demişim ôzlemi var içimde.diye yazmışım neden anlamak yerine sizde saldiriyorsunuz evladım için çok gözyaşı döktüm çok korudum ama sizin de dediğiniz gibi eşim çok sustugu için zaten bebek düşünmüyorum lütfen yaralara tuz basmak yerine ilaç olun annelik iç gudunuzden böyle yazılar yazdığınızi anlıyorum size yalvarıyorum anneligime laf etmeyin bu çok ağrıma gider hepinize iyi günler dilerim.. Allah evlatlarinizi eslerimizi size bağışlasın ..
Bu kadar sorunun arasında 2. Çocuk özlemine kimse anlam veremiyor

Bu kadar sorunun arasında 2. Çocuk özlemine kimse anlam veremiyor
Ya orda şunu demek istedim isterdim ki evim ayrı olsun çocuğumun kardeşi benimde ikincisi olsun bebeğim onunla koşsun onunla oynasın o niyetten yoksa zaten inaninki ikinciyi düşünmüyorum zaten herkese tşk ederim

Vala kusura bakmayında acizsiniz
Bir olay değil birçok olay var
1 40 lı bebeğin kalçası çıkıyor/çıkarıyorlar
2 misafirleriniz evden kovuluyor
3 Alerjisi olan bebeğe alerjenlerden veriliyor ve bu hayati risk demek biliyorsunuz
4 çocuk içine kapanık korkak büyüyor
Ki bunlar anlattıklarınız neler var kimbilir
Korkak ve sinmişsiniz kusura bakmayın
Zaten eşinizi adam yerine bile koymuyorum
Yazık yavruya

Kim olursa olsun bebeğime bunu yapanın alnını karışlarım! Ne pahasına olursa olsun tepkinizi göstermelisiniz anladığım kadarıyla biraz pasif kalmışsınız. Siz onun annesisiniz sizin izin verdiğiniz kadar yaklaşabilirler yavrunuza. Dediğim gibi tepkinizi gösterin

Back
X