• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv hakkı olmadığı halde müdahale etmeye çalışıyor

Eşinizin boşuna üzerine gitmeyin o zaten he he deyip kapatmış siz onun yüzünden eşinizle kötü olmayın. Unutmaya çalışın en azından unutmuş gibi yapın çünkü eşinizin üzerine çok giderseniz iş inada binebilir

3 ihtimal var. Ya konu Sahibi yine aradı da ne dedi diye sorup duyunca da kızıyor ya da eşi patavatsız. Annesi ne dese hem anneye kızıp hem de eşe yetiştiriyor. Veya telefon hoparlörde. Çözüm de basit.
Yok yanımda konuşunca hoparlörde olmamasına rağmen duyuluyor herşey tv filan açık değilse.

Yok yanımda konuşunca hoparlörde olmamasına rağmen duyuluyor herşey tv filan açık değilse.
O zaman arar aramaz başka odaya geçin. Telefon kapanınca da konusunu dahi açmayın. O eve gelince de başka odaya geçin. Öyle beddua eden kaynanaya katlanmayın. Kendinizi onun için üzmeyin. Değmez.

Ama o da ne saf atağına yatmış. Öyle beddualardan sonra en Ufak şeye kadar merak edip soruyor telefonda. Tam dizi çekmelik kaynana.
Yüzsüz başka bişey değil. İnsanda azıcık yüz olsa utanır sıkılır mahçup olur. Gelirken altın getirmiş bir de. Şimdi altın taktım diye daha bi hak görür heeşeyi kendine. Karı koca paraya aşırı düşkünler de. O da ayrı bir mesele.

Yüzsüz başka bişey değil. İnsanda azıcık yüz olsa utanır sıkılır mahçup olur. Gelirken altın getirmiş bir de. Şimdi altın taktım diye daha bi hak görür heeşeyi kendine. Karı koca paraya aşırı düşkünler de. O da ayrı bir mesele.
Çeyrek bu haldeyken aldığına göre kaynana büyük oynuyor 😂

Ben düşman olamıyorum. Eşime kıyamıyorum sanırım. Tüm bu süreçte hep benim yanımda durdu çünkü. Defalarca rest çekti ailesine. Annesini defalarca geri çevirdi konuşmadı görüşmedi.
Yoksa o kadar nefret ediyorum ki o kadından.
Eşimi aradı eşim telefonu duymadı. Kapandı ardından tekrar aradı. Eşim başka odadaydı yine duymadı. Gelince annem aramış deyip aradı. Kvnin ilk sorduğu sessizde mi kuşlanıyorsun telefonunu niye açmadın oldu.
Takıntılı eski sevgili gibi davranıyor bu hep böyle.
Bir keresinde iki sene filan önce eşimle akşama doğru yattık uyumuşuz ikimiz de. Kv eşime mesaj atmış. Mesajda da bi plandan bahsediyor anlatmış anlatmış sonuna da görüşürüz anneciğim yazmış. Uyuduğumuz için eşim mesajı okumadı doğal olarak. On dk sonra aynı mesajı kopyalayıp bana atmış. Oğluma yazdım da açmadı yazmış sonra da. Neyse biz uyandık. Ben mesajı okudum bişey yazmadım. Anında beni aradı. Mesajlarıma cevap vermiyorsunuz ne yapıyordunuz diye. Uyuyorduk dedim.
Eşimi hep sevgilisi olarak filan gördü. Zamanında kabullenmek istemiyordum ama aramızın bozulma sebebi de mutluluğumuzu kıskanmasıydı zaten.
Benden uzak olsun istiyorum ama hep bi şekilde yüzsüzce kendine alan yaratıyor. En son eşim telefonda tersledi arama beni deyip suratına kapatmıştı. Şimdi çocuğumuz oldu yine kendine alan yarattı. Bu arada benim annem hayatta değil. Bebeğimize eşimle ben yalnız bakıyoruz. Destek olacağına halen fitne fesat peşinde.
Sen nasıl uzak tutmayı başarıyorsun?
Ne yapıyordunuz dediğinde uyuyorduk demeseydiniz keşke sevişiyorduk deseydiniz de o utansaydı.Haddsiz hesap soruyor bide.

O kadar da değildir ya 🧐 yada diyebilir mi🤔 Ay evlerden ırak 🤐
Bu forumda neler okudu bu gözler.oğlu ile gelini birlikte olurken kapıyı dinleyenler çıktı. Çocuk yapıyorlar mı diye merak ediyordu sanırım. Hatta oğlu ile gelininin yediği yemeğe kadar merak edenler var😂 bu forumu çok okuyunca her şeye olur gözüyle bakıyorum.

Bu forumda neler okudu bu gözler.oğlu ile gelini birlikte olurken kapıyı dinleyenler çıktı. Çocuk yapıyorlar mı diye merak ediyordu sanırım. Hatta oğlu ile gelininin yediği yemeğe kadar merak edenler var😂 bu forumu çok okuyunca her şeye olur gözüyle bakıyorum.
Benim kv de sorardı hep eşime telefonda ne yemek yediniz diye. O tiplerden birisi de benimki. Eşime sormadığı şey kalmazdı ki. Sonra da kendi gününü anlatırdı. Hangi markete gitti de ne aldı nerde yürüdü de...

Eşinize biraz daha annesini kötülerseniz, o muhatap almadığı annesi melek olacak demedi demeyin... TAVSİYEM tek kelime etmeyin annesi hakkında...
Bana gerek yok ki. Kv hergün iki üç kere aramaya başladı. Bir aydır eşim aramayın dediği için arayıp sormuyordu. Doğum yaptım mı yapmadım mı umrunda değildi. Şimdi yine melek kesildi.

Yokmuş gibi davran, eşin zaten cevabını veriyormuş, konuşmalarından sonra hiç ilgilenme ne demiş, ne istemiş. Ziyarete gelirse eşin muhatap olsun biraz görür bebeği, sonra sen bebeğini alır başka odaya geçersin kv gidene kadar.

Okurken aklima yaprak dökümündeki Fikretin kaynanasi Cevriye geldi :KK70:
Çifti hic rahat birakmayan, darlayan bir kv...
Bence esiniz elinden geleni yapıyor
Siz de eşinizle sakince konuşun ben unutamiyorum.senin hatrin icin idare etmeye çalışirim ama lütfen gunde on kez aramasın bir kez arasın goster çocuğu ama lutfen beni muhatap.etme seklinde konuşun esiniz de dengeyi korumaya çalışıyor madem, hassasiyetinize dikkat edecegini düşünüyorum

Bana gerek yok ki. Kv hergün iki üç kere aramaya başladı. Bir aydır eşim aramayın dediği için arayıp sormuyordu. Doğum yaptım mı yapmadım mı umrunda değildi. Şimdi yine melek kesildi.

Baktın konuşmaları uzadı, gereksiz havadan sudan konuşuyorlar eşinden bir sey icin yardim iste telefonu kapatmak zorunda kalsın ama annesi yüzünden olduğunu çaktırma.

Oldu da kendini tutamadın sinirlerini bozuyor, eşine patlama, direkt kv'ye söyle rahatsız olduğunu.

cocugum olmasın dıye beddua eden kadına cocugumu gostermezdım ben yasadıgım surece buna kımse karısamaz
ınsanların hayatda bazı konularda bam tellerı can damarları vardır benım boyle acıkcası bence en bastan bu konuda ılk gunku tavrınızı korumanız gerektıgını dusunuyorum

ben olsam asla gostermezdım

bır kere gosterdınız artık her gormek ıstedıgınde musade edeceksınız halıyle ve hep karısacak hadsızce

Back
X