Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Ben portakalın Öncekı lınkten verdıĞı bu lınkı tıklayıp acmıstım...sonrada sayfayı kaydettım dırek gırıyorum ama arkasıma yardımcı olamadım.ana sayfadan burasını aradım bende gÖremedım
yardımcı olursan sevınırım canım

Selam kızlar bugün raporluyum..Yeniden idrar testi yaptım yine çift ama silik çizgi biriöğleden sonra kan testini tekrarlayacam...bu idrar testlerinde hcg gebelik dışında bir nedenden çıkarmı?ilaç falan kullanmadım hiç

sana gönderdiğim linki arkadaşına kopyalıp yapıştır cnm ordan girebilir ama istersen en baştanda anlatabilirim cnm

madecim ilaç kullanmadıysan o silikçizginin çıkması zor cnm sen gönlünü ferah tut vardır inşallah bebek hemen hbr ver bize kan testinin sonucunu

zeynepçim bak kızlar sorun olmaz dio akıntı için sen kafana takma busefer bebğin senle annesii

valla sezencim benimde kulantan dolma cnm sanrıım yumurta çatlatma işlemlerinde kullanılan bir ilaç o hormonu salgılıomuş cnm kesin bilmiyorum öle okuduğum kadarıyla ondan dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…