Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

Tes.ederım canım bakalım olcakmı ben aynı lınkı yolladım ona ordan kaydoldu ama dırek ana sayfa cıkıyomus acınca ordan hangısını tıklıycammı bılm ıyom dıyo..ınŞ.olur

cnm anasayfandan gebelik bölümüne giricek ordan zaten direk sayfayı aşağı kaydırsın bizim topiğimiz orada zatenn.

sezen sen napıosun cnm çalışmalara devammı hala?19.güne gelmişin sende valla ben daha başındayım üff ya tekrar aynı şeyler ne zor geliyorr

portakal gelmedi yoğun herhalde bugün dün izinlidi bugünde işler biriktise kızlar gelin bakayımm klava:

sezen sen napıosun cnm çalışmalara devammı hala?19.güne gelmişin sende valla ben daha başındayım üff ya tekrar aynı şeyler ne zor geliyorr
evet cnm devam gün aşırı bakalım 10 gün sonra akmı karamı görücez tatlım bu arada yeni takvimin çok hoş olmuş canım inş..uğur getirir:ecrin_bebek:

off sezen hiç sorma buay manyadı 2günde bitti dün bugün hiç gelmedi desem yeridir.başlıcam hemen çalışmlara cnm

cicvir kolay bişi cnm kahvemi yapayım sen bana sölersin tarihini felan ben sana yaprım sen yapıştırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…