- Konu Sahibi portakal_suyu
-
- #2.001
slm kızlar günaydın inş. iyisiniz benim canım çok sıkkın kahverengi akıntım oldu ve doktora bugün gidecektim çok yoğun rabdevu alamadım pazartesine kaldıeyvahedigeldismile
canim benimde hamileliklerimde basima geliyo o lekelenme.ama bana hic birsey olmadi ne ilac kullandim ne birsey hatta egede o halimle arabayla türkiyeye gelmistik o yaz.rahim son adetten kalan pisligi temizliyomus.
günaydın canım...günün aydın aydın olsun...sıkma canını.....benim arkadaslarımdada olmustu lekelenmeler....üzülme sakın...
canim benimde hamileliklerimde basima geliyo o lekelenme.ama bana hic birsey olmadi ne ilac kullandim ne birsey hatta egede o halimle arabayla türkiyeye gelmistik o yaz.rahim son adetten kalan pisligi temizliyomus.
benimde ilk hamileliğimde olmuştuu korkma cnm bi sorun olmazzslm kızlar günaydın inş. iyisiniz benim canım çok sıkkın kahverengi akıntım oldu ve doktora bugün gidecektim çok yoğun rabdevu alamadım pazartesine kaldıeyvahedigeldismile
benimde ilk hamileliğimde olmuştuu korkma cnm bi sorun olmazz
çok varmı kahverengi leke yoksa bi göründü gittimi cnmmmgünaydın canım inş.
çok varmı kahverengi leke yoksa bi göründü gittimi cnmmm
1 2 damlaysa sorun yok çok fazla gelirse korkulur sen yakma kafana tatlışkom hamişliğin tadını çıkarropuyorumnanaktanadet sonunda gelen koyo kahve akıntı gibiydi eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?