Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

canım benim 1-2 damla oldu düngece ama daha yok senin çokmuyduki benimde tehlikelimidir canım inş. kucağına alırsın hayırlııyla sorun yaşamadan

hoşgeldin nazcım iyiyiz cnm hepimiz dağıldık birden yemek olayına girdi herhalde kızlarr

slm kızlar
aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum potakal zeyneparzu zorxx bi çoğunuzu tanıdım aslında ben de bu bebiş fikrine yeni yeni düşünmeye başladım ama sorunum var PCO:çok üzgünüm:
bu arada hamişleri de tebrik ediyorum darısı başımıza

aa cnm hoşgeldin kıslar yemek olayına girdi ama normalde hepimiz burdayız cnm inşallah sende en kısa zamanda bebğine kabuşursun

cnm buarada sorun dediğin şeye hiç takılma daha bugün yazdım seninle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar hamile zamanı gelince mutlaka gelicek bebklerimiz

Aramıza hoşgeldin a.s. opuyorumnanaktan

pko yu sorun olarak görme.Bi arkadaşımızda da pko vardı ama hamile kaldı,o da üzülüyodu ama Allah nasip ettiyse oluyor.

tarihini ver ekliyim listeye

hoşgeldin portakalcım
aysecede tarihini verdi cnm yazmıştı geçmişte ama 2 şubat sanırım

zorxx cnm nasılsın? çizelgen çok güzel olmuş,hayırlı olsun.bu ay gelecek bebeğin bir dahaki aya bebeğinin çizelgesini yapacaksın inşallah

iiyim cnm napim evdedim bugün bütüngün nettedim amin cnm benimm hepimiz yapıcaz inşallah o çizelgeleri buarada aysen noldu ya hbrin varmı girmiyo ne zamandır?

iiyim cnm napim evdedim bugün bütüngün nettedim amin cnm benimm hepimiz yapıcaz inşallah o çizelgeleri buarada aysen noldu ya hbrin varmı girmiyo ne zamandır?

hava kötü tabi kuzenlerde gitmiş,ev kuşu oldun bugün :))hamile biri gelse de soru sorsak,memelerime biri iğne batırıyo sanki ya da öyle olmasını istiyorum :))

ya cnm sen öle biri değilsinki kendini kandırmassın yani öle değilmi varsa vardır.. hep öyle diolarya portakalım iğne batıo gibi sızlıo falan filan ya bide sen en son yumurta akı gibi geldi dedinya ben ordan acaba dedim ya ay varya düşüncesi bile insaba yetioo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…